(to je kao da netko kaže da je jako gladan, a drugi mu odgovori da nek ode nešto pojest)
Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
Ovo ce zvucati mozda bezobrazno, a to mi nije namjera, ali kad netko kaže da ima problem a drugi mu ponudi kao rješenje ono što se nameće kao prvo i najlogičnije rješenje - očito je da ga je ovaj već preispitao
(to je kao da netko kaže da je jako gladan, a drugi mu odgovori da nek ode nešto pojest)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
LOL, ovo me sjetilo na anegdotu sa šefom dok sam tek počela raditi, dakle, ja nemam para ono, nula kuna, priča se o hrani i ja kažem kako sam gladna i jedva čekam da dođem doma. Kaže meni šef: pa kupi si ćevape! Ja rek'o, da, baš, ne znam samo s čim! A on odgovara-pa sa lukom!!Asfodel wrote:Ovo ce zvucati mozda bezobrazno, a to mi nije namjera, ali kad netko kaže da ima problem a drugi mu ponudi kao rješenje ono što se nameće kao prvo i najlogičnije rješenje - očito je da ga je ovaj već preispitao![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
Daj, nisam mislila niš lošeelrania wrote:i sad ponavljas odgovor iz prijasnjeg posta u prosirenoj varijanti. shvaca se sto si rekla i mislila time, no samo sam nastavljala dobronamjernu konverzaciju bez dodatnih savjeta pricajuci o vlastitom iskustvu.
zanemari.
...više kao dosjetka je početak bio
- elrania
-
filmofil
-
filmofil
k. plazma se nemre u hrvatskoj prodavat, a za spermu prvi put čujem...gdje to?? i kako to ide? dođem tamo i obavim ili ima i dokumentacije?? jer ja bi to anonimno napravioAsfodel wrote:Rauzumijem te u potpunostifilmophil wrote:ja ne da sam došao u iskušenje nego očajno tražim način da dođem do neke love...Asfodel wrote:Uf i ja sam došla u iskušenje da prodam knjige, filmove, sebe...
prodajem knjige, poštanske markice, filmove, seksualne usluge,...
Jučer sam i bacila pogled na televizorpa stalno stoji ugašen, nije teško zbrojit dva i dva
Al budući da neću u Zg do 9. mj. neam to gdje prodat, pa sam se malo skulirala![]()
A šta hoćeš, ti možeš prodavat k.plazmu i spermu!
This is the Zodiac speaking.
- elrania
u hrvatskoj se krv ne moze prodavati jer je davanje dobrovoljno, no kako asfodel kaze, plazma se moze. progooglaj.filmophil wrote:k. plazma se nemre u hrvatskoj prodavat, a za spermu prvi put čujem...gdje to?? i kako to ide? dođem tamo i obavim ili ima i dokumentacije?? jer ja bi to anonimno napravioAsfodel wrote:Rauzumijem te u potpunostifilmophil wrote: ja ne da sam došao u iskušenje nego očajno tražim način da dođem do neke love...
prodajem knjige, poštanske markice, filmove, seksualne usluge,...
Jučer sam i bacila pogled na televizorpa stalno stoji ugašen, nije teško zbrojit dva i dva
Al budući da neću u Zg do 9. mj. neam to gdje prodat, pa sam se malo skulirala![]()
A šta hoćeš, ti možeš prodavat k.plazmu i spermu!
ja se tog hvatam cim ljeto zavrsi.
- Asfodel
Može. Kao što sam već 354364332 puta rekla
Rockefelerova, ona zgrada za transfuziologiju, svaki tjedan 150 kn. Krvna plazma.
Točnu adresu nađi na internetu.
Sperma je najmanje 400 (al nisam sigurna i ne znam u kolikim razmacima). Gugl i to..
Rockefelerova, ona zgrada za transfuziologiju, svaki tjedan 150 kn. Krvna plazma.
Točnu adresu nađi na internetu.
Sperma je najmanje 400 (al nisam sigurna i ne znam u kolikim razmacima). Gugl i to..
-
filmofil
- Asfodel
Dobro, ne moraš mi vjerovat, al poznajem lika koji de facto zarađuje na taj način (i ne samo on).filmophil wrote:ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...
a za k. plazmu sam SIGURAN da se ne može jer sam se već raspitivao, to je kao bilo do nedavno, ali su promjenili zakon jer su ljudi zloupotrebljavali to štogod to značilo...
No ima već par mjeseci koliko ga nisam vidjela/čula tak da se to moglo promjenit samo u tih par mjeseci. Ergo, ako si se raspitivao prije 1 god, 2 god...nisi se dobro raspitao.
Bila sam tamo prije god dana ili malo više i odbili su me, tak da znam o čemu pričam.
I za spermu ne bi svi navalili ni da im bacaš novce iz očitog moralnog razloga.
-
filmofil
guglao sam za spermu ovo...doslovno ništa o tome nemaAsfodel wrote:Dobro, ne moraš mi vjerovat, al poznajem lika koji de facto zarađuje na taj način (i ne samo on).filmophil wrote:ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...
a za k. plazmu sam SIGURAN da se ne može jer sam se već raspitivao, to je kao bilo do nedavno, ali su promjenili zakon jer su ljudi zloupotrebljavali to štogod to značilo...
No ima već par mjeseci koliko ga nisam vidjela/čula tak da se to moglo promjenit samo u tih par mjeseci. Ergo, ako si se raspitivao prije 1 god, 2 god...nisi se dobro raspitao.
Bila sam tamo prije god dana ili malo više i odbili su me, tak da znam o čemu pričam.
a k. plazma, izbacilo mi je neku temu s forum.hr i tamo kažu da se to nekada moglo, ali danas više ne...
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
Guglanjem o tim temama ni ja nisam prije niš mogla saznat od forum.hr pizdarija iz 2005. al dobro..filmophil wrote:guglao sam za spermu ovo...doslovno ništa o tome nemaAsfodel wrote:Dobro, ne moraš mi vjerovat, al poznajem lika koji de facto zarađuje na taj način (i ne samo on).filmophil wrote:ma ne vjerujem za spermu da se može davat, to bi onda svi navalili...
a k. plazma, izbacilo mi je neku temu s forum.hr i tamo kažu da se to nekada moglo, ali danas više ne...
Idem poslat tom liku poruku na fejs pa ćemo vidjet.