Harper's Island (2009) - SPOILERS
- Wendigo
ja nisam od samog početka (a postao sam 95% uvjeren da je on nakon što je abby pronašla JD-a u marini, bla, bla...), ali moram priznati da mi je njegov osmijeh umjetan i totalno "ne" od kad sam ga prvi put ugledao i da mi je opčenito bio "mutan" i antipatičan kao lik..Ghostface wrote:Heh, Wendigo, ja san od samog početka sumnja na Henryja, ima san i teoriju o Calu i to je to.
nego.. koga vam je najviše žao od žrtava?
meni trish definitivno.
- Scarface
Wendigo wrote:ja nisam od samog početka (a postao sam 95% uvjeren da je on nakon što je abby pronašla JD-a u marini, bla, bla...), ali moram priznati da mi je njegov osmijeh umjetan i totalno "ne" od kad sam ga prvi put ugledao i da mi je opčenito bio "mutan" i antipatičan kao lik..Ghostface wrote:Heh, Wendigo, ja san od samog početka sumnja na Henryja, ima san i teoriju o Calu i to je to.
nego.. koga vam je najviše žao od žrtava?
meni trish definitivno.
Sullyja, za Trish mi je baš bilo whatever, nije mi se ionako sviđala.
- Asfodel
- Scarface
olio wrote:Cal i Chloe,oni su barem otišli sa stilom,ali sully jadan prvo je sve saznao i slomilo mu se srce pa ga je onda tek ubilo... užasWendigo wrote:nego.. koga vam je najviše žao od žrtava?
Ka i Trish, i stvarno se ne zna dal je gore kad te izda osoba koju voliš godinama ili najbolji prijatelj još od osnovne škole. Sullyja je još doslovno ubolo u leđa, divna simbolika. Inače, Asfodel priželjkuje spektakularniji kraj, al mislin da kraj nije moga bit bolji. Totalno je jeziv i "romantičan".
P.S. Jeste skužili W na Henryjevoj kapi u flashbacku na molu prilikom eksplozije- fenomenalan hint od scenarista.
- HorrorHR
- Site Admin
Btw mali offtopic, ali ipak vezano za jedan od omiljenijih likova - Chloe.
Njena kratka pojava u Rise (2007) - http://www.horrorhr.com/rise-blood-hunter-2007/ - pokaže se u toplessu i žvaljaka se sa Lucy Liu
Njena kratka pojava u Rise (2007) - http://www.horrorhr.com/rise-blood-hunter-2007/ - pokaže se u toplessu i žvaljaka se sa Lucy Liu

- Wendigo
i sully, naravno.. užas kad tako nešto saznaš i onda dobiješ nož u leđa, ali ipak mi je trishina smrt bila najpotresnija. onaj njen pogled užasa, šoka i nevjerice, pa kako ju je samo ostavio onako nasred staze i otišao...Ghostface wrote:olio wrote:Cal i Chloe,oni su barem otišli sa stilom,ali sully jadan prvo je sve saznao i slomilo mu se srce pa ga je onda tek ubilo... užasWendigo wrote:nego.. koga vam je najviše žao od žrtava?
Ka i Trish, i stvarno se ne zna dal je gore kad te izda osoba koju voliš godinama ili najbolji prijatelj još od osnovne škole. Sullyja je još doslovno ubolo u leđa, divna simbolika. Inače, Asfodel priželjkuje spektakularniji kraj, al mislin da kraj nije moga bit bolji. Totalno je jeziv i "romantičan".
P.S. Jeste skužili W na Henryjevoj kapi u flashbacku na molu prilikom eksplozije- fenomenalan hint od scenarista.

i u prvoj epizodi kada abby pogleda pozivnicu za vjenčanje piše henry w dunn.
sad sam rješavao test na FB i ispao sam shane..

- Asfodel
- Wendigo
- Asfodel
Da, teško je ponekad prihvatiti istinuWendigo wrote:loš je, da.. i kud ja dobijem agresivnog i ultra bahatog rednecka, lol...Asfodel wrote:Ispala ChloeWendigo wrote:sad sam rješavao test na FB i ispao sam shane..totalno krivo.
![]()
Al kviz je dosta loš, moglo se to i suptilnije napravit..

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo