Harper's Island (2009) - SPOILERS
- boyko
- Asfodel
- Asfodel
- Scarface
olio wrote:meni Jimmy nije bio drag baš zbog loše glume ali Sully i Danny na kraju ispadaju heroji i meni najdraži likovi
Slažen se, pogotovo Sully, uz Henryjevu, po meni najemotivnija smrt.
I morate priznat da su scenaristi dobro ubacili poetsku smrt za Henryja- umra je na istom mistu di se rasta s Abby ka dite.

- Asfodel
- Scarface
Evo linka za dvd i prikaz covera. Jedva čekan ovo nabavit, odma naručujen pre-order!
http://www.tvshowsondvd.com/news/Harper ... -Art/12281

http://www.tvshowsondvd.com/news/Harper ... -Art/12281
- Wendigo
pogledano. nisam ono... oduševljen, ali sam zadovoljan ishodom. zadnje dvije epizode su baš emotivne i potresne i složit ću se sa asfodel i ghostom oko sullyeve, henryeve i trishine smrti, pa fotografije u policijskoj stanici... pogođeno je "u živac". 
btw, sad ćete reći da serem, ali još oko 9. ili 10. epizode, spajajući neke detalje u glavi nanjušio tko je ubojica i da je motiv nešto između njih dvoje iz doba dok su bili djeca i dok je henry provodio ljeta na otoku. (zna callac o čemu pričam..)
sve u svemu 4,5/5 - dao bih čistu peticu zbog ideje, likova, lokacije, atmosfere i još toga, ali neki gafovi u zadnjim epizodama su jednostavno too much.
jako zanimljivo iskustvo. ghost, hvala na preporuci.
P.S. "Abby it doesn't matter, no one knows...." - strava.

btw, sad ćete reći da serem, ali još oko 9. ili 10. epizode, spajajući neke detalje u glavi nanjušio tko je ubojica i da je motiv nešto između njih dvoje iz doba dok su bili djeca i dok je henry provodio ljeta na otoku. (zna callac o čemu pričam..)
sve u svemu 4,5/5 - dao bih čistu peticu zbog ideje, likova, lokacije, atmosfere i još toga, ali neki gafovi u zadnjim epizodama su jednostavno too much.

jako zanimljivo iskustvo. ghost, hvala na preporuci.
P.S. "Abby it doesn't matter, no one knows...." - strava.

- Asfodel