totalno se slazem, ja sam mu dao 4/10GreenHornet wrote:"Pineapple express"
Ocekivao sam dosta dobru komediju,ali na kraju je ispao samo solidan "mozak na pasu" film sa 3-4 smijesne scene.
5,5/10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dr mladjo
Watchmen (2009)-drugo gledanje.napokon dobra kvaliteta jer prvi puta je bio kino rip.još uvijek je film genijalan.neke stvari koje mi nisu pasale u prvom gledanju(pre izraženost onih poznatih pjesama u određenim scenama) su sad pak sjele odlično.mora da je to bilo zbog lošije zvuka pa je sve bučilo ..jedna sitnica u vezi radnje mi jest smetala-(kako je comedian saznao za plan.rečeno je da je vlada špijunirala sve bivše heroje.na taj način je on nekako saznao za plan.ali ako je on saznao onda su morali i ti obavještajci koji su ih nadgledali i špijunirali..)10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- DEXTER
- maddjuro
animiranu seriju gargoyles - ljepo je bilo podsjetiti se ovoga crtića kojega sam gledao u mlađim danima, zanimljiva cijenica je da dosta glasova posuđuju glumi iz serije star trek. Serija je disnyev odgovor na batman TAS s početka 90,ih kao i batman serija je ozbiljnijeg tona, dark, no batman je ipak bolji. Seriju sam s guštom pogledao, iako mi se čini da je kraj nekako besmislen, odnosno opće ni nema neki kraj nego jednostavno su prekinuli seriju i to je to, ako niste pogledajte ovo, ima 78 nastavaka
I may be an idiot, but i am no fool.
- DEXTER
- john_constantine
da, meni je isto također bila dobra, makar ovo što su davali na televiziji bez ikakvog redoslijeda, jbt... neki događaji su se već dogodili, pa smo imali nastavak prije toga.maddjuro wrote:animiranu seriju gargoyles - ljepo je bilo podsjetiti se ovoga crtića kojega sam gledao u mlađim danima, zanimljiva cijenica je da dosta glasova posuđuju glumi iz serije star trek. Serija je disnyev odgovor na batman TAS s početka 90,ih kao i batman serija je ozbiljnijeg tona, dark, no batman je ipak bolji. Seriju sam s guštom pogledao, iako mi se čini da je kraj nekako besmislen, odnosno opće ni nema neki kraj nego jednostavno su prekinuli seriju i to je to, ako niste pogledajte ovo, ima 78 nastavaka
Michel puši karu.
- maddjuro
da ima par tema koje se protežu u 4 ili više nastavaka, flashback epizode isl. pa je najbolje to pogledati "privatno" kad imas svejohn_constantine wrote:da, meni je isto također bila dobra, makar ovo što su davali na televiziji bez ikakvog redoslijeda, jbt... neki događaji su se već dogodili, pa smo imali nastavak prije toga.maddjuro wrote:animiranu seriju gargoyles - ljepo je bilo podsjetiti se ovoga crtića kojega sam gledao u mlađim danima, zanimljiva cijenica je da dosta glasova posuđuju glumi iz serije star trek. Serija je disnyev odgovor na batman TAS s početka 90,ih kao i batman serija je ozbiljnijeg tona, dark, no batman je ipak bolji. Seriju sam s guštom pogledao, iako mi se čini da je kraj nekako besmislen, odnosno opće ni nema neki kraj nego jednostavno su prekinuli seriju i to je to, ako niste pogledajte ovo, ima 78 nastavaka
I may be an idiot, but i am no fool.
- Asfodel