Koliko ste visoki
- A$H
meni su obje tu negdje..cak mi se i Elri ucinila visom..ali tih 2-3 cm ne znaci nesto puno..sve kad je tako mala razlika onda ovisi koja sto nosi..a sad bas nisam pratio tko je imao stikle na kojoj kavi..itd..
budemo drugi put uzeli metar sa sobom pa da zavrsimo tu raspavu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
Ma, zapravo nije ni bitno, ALIA$H wrote:meni su obje tu negdje..cak mi se i Elri ucinila visom..ali tih 2-3 cm ne znaci nesto puno..sve kad je tako mala razlika onda ovisi koja sto nosi..a sad bas nisam pratio tko je imao stikle na kojoj kavi..itd..![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
-
filmofil
- callac
Ne mogu vjerovati da imaš točno deset kg više od meneelrania wrote:eh, kad se sjetim 1. srednje kad sam imala 53 kg i stala u XS i S traperice
zadnje izmjereno je tocno 60, no morat ce koje 3kg dolje.
A što se tiče XS traperica, koji gušt kad dođeš u dućan a ono zadnje traperice najmanji broj i snižene 70%
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a drugacija je grada. ti si npr dosta mrsava, dok sam ja nabila par kila u bokovima i da... to s prsnim dijelom 
al ono, ovo sto ja sad imam bi kao trebala bti ta neka idealna tezina po onome da oduzimas 110 od visine ak si zensko, yadi yadi yada, no htjela bih se spustiti na 57, 56kg jer meni ovo bas nije idila. ulijenila sam se previse u zadnjih godinu dana.
a i to s hlacama je tlaka. bas poludim kad vidim neki fini kroj i to snizenje, a kad ono 10 XS nanizanih na vjesalicama i M/L nigdje. fora mi je sto jos stanem u S sto se majica tice, al to sam vrijedi za struk jer gore opet treba vise
aaah, nikad na kraj s robom.
al ono, ovo sto ja sad imam bi kao trebala bti ta neka idealna tezina po onome da oduzimas 110 od visine ak si zensko, yadi yadi yada, no htjela bih se spustiti na 57, 56kg jer meni ovo bas nije idila. ulijenila sam se previse u zadnjih godinu dana.
a i to s hlacama je tlaka. bas poludim kad vidim neki fini kroj i to snizenje, a kad ono 10 XS nanizanih na vjesalicama i M/L nigdje. fora mi je sto jos stanem u S sto se majica tice, al to sam vrijedi za struk jer gore opet treba vise
aaah, nikad na kraj s robom.
-
John_Ryder
-
GreenHornet
- Asfodel
- Wendigo