Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2009, 17:28

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Ajde johne, mislin da svi znamo da si ti Malcolm. :lol: :lol:
koji je to? onaj plavokosi britanac?
Onaj buco pohlepni :lol:
totalno idiotsko uspoređivanje :roll: Nisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2009, 17:37

john_constantine wrote:
Asfodel wrote:
john_constantine wrote: koji je to? onaj plavokosi britanac?
Onaj buco pohlepni :lol:
totalno idiotsko uspoređivanje :roll: Nisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...

Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jul 2009, 17:56

moralne dileme - tuga za frendom ili novac.. :lol:

e da.. booth bez naočala me podosta podsjeća na ghosta.

olio

Post by olio » 04 Jul 2009, 18:12

poèeo gledat seriju jer svi prièaju o njoj i oduševljen sam :D

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jul 2009, 18:17

samo vi "dođite na otok", svi... 8) :lol:
Last edited by Wendigo on 04 Jul 2009, 18:20, edited 1 time in total.

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2009, 18:20

bit cu sad crna ovca i upropastiti ovaj niz odusevljenja, no jedino sto mogu rec nakon prve epizode je to da je serija ok.
idem sad na drugu nadajuci se da ce biti bolje.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2009, 18:28

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Asfodel wrote: Onaj buco pohlepni :lol:

Pa nije baš toliko pohlepan kolko je očajan, nespretan, naivan i u biti je dobar ka kruh.
ma da, nije radi debljine... :roll: Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena. :roll:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Jul 2009, 19:06

Joj Cons, pa zajebava se :lol: :lol:

I Ghost, po čemu ti je Malcolm ipak dobar ka kruh? :shock:
Ljudski otpad po mom mišljenju...

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jul 2009, 19:16

Asfodel wrote:Joj Cons, pa zajebava se :lol: :lol:

I Ghost, po čemu ti je Malcolm ipak dobar ka kruh? :shock:
Ljudski otpad po mom mišljenju...
ni ja se nebih složio s time da je dobrica.. prije ljigavac i beskičmenjak i još hrpa loših karakteristika..

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2009, 21:15

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote: totalno idiotsko uspoređivanje :roll: Nisam uopće poput njega, niti sam pohlepan, niti tako cendravi kao on, i bezveznjak. Budala...

ma da, nije radi debljine... :roll: Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena. :roll:

Znaš šta johne, goni se u kurac i nosi svoje frustracije negdi drugdi. Jesan li napisa ko vam je najsličniji po karakteru, a ne po izgledu. A Malcolm je meni baš simpatičan, malo smotana dobrica kojeg je život doveja u sjebanu situaciju, i na kraju ga je čisto loš odabir izbora doveja di je doveja. Izmet ljudskog roda je Richard, i sad usporedite njegov i karakter Malcolma pa ćete vidit da on nije tako loš.

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2009, 21:17

Wendigo wrote:moralne dileme - tuga za frendom ili novac.. :lol:

e da.. booth bez naočala me podosta podsjeća na ghosta.

Lol, malo san ti onda mutan u sjećanju kad te na njega podsjećan. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2009, 21:20

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Znaš šta johne, goni se u kurac i nosi svoje frustracije negdi drugdi. Jesan li napisa ko vam je najsličniji po karakteru, a ne po izgledu. A Malcolm je meni baš simpatičan, malo smotana dobrica kojeg je život doveja u sjebanu situaciju, i na kraju ga je čisto loš odabir izbora doveja di je doveja. Izmet ljudskog roda je Richard, i sad usporedite njegov i karakter Malcolma pa ćete vidit da on nije tako loš.
ja frustriran? :lol: Ma zna se tko je najfrustriraniji na forumu, lol. Meni je iritatan glumac kao i ostalima, što se vidi i ne znam gdje ti uspijevaš izvući dobrotu iz njegove ljigavosti, prenemaganja i očajne glume.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2009, 21:23

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote: ma da, nije radi debljine... :roll: Ne, uopće nisam sličan malcolmu i mrzim tog glumca, oni mi je baš i uništio kraj watchmena. :roll:

ja frustriran? :lol: Ma zna se tko je najfrustriraniji na forumu, lol. Meni je iritatan glumac kao i ostalima, što se vidi i ne znam gdje ti uspijevaš izvući dobrotu iz njegove ljigavosti, prenemaganja i očajne glume.

A šta onda spominješ debljinu? Ako tebe to toliko vriđa, skužaj, ko je moga očekivat toliku navalu antipatičnosti za tog lika. Ovo je tribala bit dobronamjerna šala.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2009, 21:33

ma dobro, sve ok. :lol:
Michel puši karu.

dragonheart

Post by dragonheart » 06 Jul 2009, 14:42

Pregledo ovih 11 epizoda i umirem za 12-om,popizdio sam zbog Cala i ove njegove,došlo mi da upucam TV.

Henry- OK lik,ša ja znam,iznenadio me kak je ispizdio lokalnog rednecka Shanea
Trish- jebote kak je mala dobra,ova boja joj definitivno bolje stoji neg plava u Supernaturalu...
Danny,Sully- ok likovi,al sumnjam da ijedan od njih ima neke veze s ubojstvima
Madison- prosviro bi joj mozak još u prvoj,drugoj epizodi,baš mi iritantno derište.
Abby- čist ok
Jimmy-misterij još od prve
Šerif-hah naravno navijam za sve iz supernaturala...

Serija mi baš remek djelo,al kontam da to ne može imat 2-ugu sezonu i to mi sada bad jer ovo mi je u podžanru horora za slashere napravilo ono što je Supernatural napravio za demone.
Baš prejebena serija.
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply