Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 03:05

uhh, mind games. classy.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 03:10

Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 03:12

filmophil wrote:
Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...
vidis kak je fora koristiti 'akademske' termine i pravit se pametan.

Scarface

Post by Scarface » 01 Jul 2009, 03:15

filmophil wrote:

Stari, ovo bi ti ako išta tribala bit lipa pouka, ne znan jesi li ti ovakav inače ili samo ode, i radi li se o momentu isfrustriranosti ili ne, al činjenica je da ovo nije lipo ponašanje, i da ti se može dogodit da naiđeš na svašta zbog toga, pa ćeš kasnije žalit, a zašto da do toga uopće dolazi.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 03:16

elrania wrote:
filmophil wrote:
vidis kak je fora koristiti 'akademske' termine i pravit se pametan.
a gle, fora je...nemrem reći da nije kad je...štoviše, zakon je!

fora je i stavljat svoje slike u 3 ujutro zbog nesanice...moram to probat jednom :wink:

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 03:21

Ghostface wrote:činjenica je da ovo nije lipo ponašanje, i da ti se može dogodit da naiđeš na svašta zbog toga, pa ćeš kasnije žalit, a zašto da do toga uopće dolazi.
da, i pitao sam se ja već zašto me tolko ljudi mrzi i zašto nemam prijatelja nijednog...

moraš znat razlučit ružno ponašanje i podjebavanje :wink: to što ja zbog tog provociranja neću imat bog zna kakvu reputaciju na forumu mi i nije tako bitno...držim sve u granicama normale

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 03:28

mico, podjebavanje je vrlina kada je zaista iskoristivo, dok je sipanje istoga u prazno, ni za koga i ni zbog cega samo degradacija vlastitog postovanja prema sebi, jer, priznajmo si svi, ispadas budala.

no postuju se predanost i trud.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 03:33

elrania wrote:mico, podjebavanje je vrlina kada je zaista iskoristivo, dok je sipanje istoga u prazno, ni za koga i ni zbog cega samo degradacija vlastitog postovanja prema sebi, jer, priznajmo si svi, ispadas budala.

no postuju se predanost i trud.
evo...ovo je, djeco, primjer lošeg podjebavanja i pokušaja da se na kulturan način nekoga degradira...

mislim da sam u svemu uvijek najbitniji sam sebi pa mi je samim time i najbitnije da se ja zabavim, a moram priznat da se zabavljam kada vidim da se uvijek nađe neka budala koja me shvaća ozbiljno (u ovom slučaju ghostface) i onda mi je gušt ovakve "rasprave" voditi jer, priznajmo si svi, nema se ništa pametnije za radit u ovo doba noći...možda da stavljam slike na forum, al neda mi se

no, elrania, dobar pokušaj :wink:

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 03:43

imam potrebu ostati bez rijeci i pocet se sama sebi ispricavati na ovoj gluposti.

nista, ti se olaksaj i dobaci jos koju doskocicu kad ti je vec gust i zelja ispuhat se ovdje, ja bjezim. pozdrav.

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Jul 2009, 08:41

ccc.. opet se forum koristi kao sredstvo za ispucavanje bijesa.. :P nije to u redu, nije..

hm.. jel bed ako ja stavim sliku u pola 4 ujutro? :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 01 Jul 2009, 10:43

jbt koji specijalac..njemu bi trebalo gasit net u deset sati..ghost ima pravo bas bih volio vidjet kako se uzivo razbacujes takvim glupostima..

a sad nazad ne temu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 01 Jul 2009, 10:58

Image

Image

Evo imene s novom bojom. Slike su "svatovske" pa ne obraćajte pozornost na obleku i facu, bilo je finog vina :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 01 Jul 2009, 11:07

ovo se ti promoviras ili? :lol: :lol:

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 01 Jul 2009, 11:28

Ojea! :lol: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jul 2009, 13:19

A$H wrote:jbt koji specijalac..njemu bi trebalo gasit net u deset sati..ghost ima pravo bas bih volio vidjet kako se uzivo razbacujes takvim glupostima..
još jedan internet huligan :roll: dečki, nemam vam kaj za reći

Post Reply