Koji ste horror zadnji gledali?
- Mistrija
The Haunting In Connecticut (2009)
8/10, ok film, da ne spoilam ali i ne drzi se bas strogo "istinitih dogadjaja" ako je vjerovati onom dokumentarcu da je istinit uopste
Sve u svemu vrlo fino, par puta me bas trznuo.
The Last House On The Left (2009)
7/10 Solidan film skroz, nista nadprirodno, ali brutalno svakako.
Friday the 13th (2009)
6/10 nije mi bas legao...nekako nedovoljno tezak
jos kad sam vidio Sam-a iz Supernaturala - lol 
8/10, ok film, da ne spoilam ali i ne drzi se bas strogo "istinitih dogadjaja" ako je vjerovati onom dokumentarcu da je istinit uopste

Sve u svemu vrlo fino, par puta me bas trznuo.
The Last House On The Left (2009)
7/10 Solidan film skroz, nista nadprirodno, ali brutalno svakako.
Friday the 13th (2009)
6/10 nije mi bas legao...nekako nedovoljno tezak

"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- elrania
night of the demons 2 [1994]
daleko kvalitetnije i zanimljivjije ostvarenje od 1. dijela s puno vise humora, gorea i ozbiljnijih dijaloga i bolje razrade teme.
malo previse ti demoni vuku na vampire, al nek im bude, bilo je ok
jos uvijek je sve u shtihu pravog teen old school horora i zbog toga mi ovo postaje jednim od drazih serijala. jedini minus je forsiranje lika casne sestre; mogli su to s malo manje pretjerivanja napraviti.
8,5/10
daleko kvalitetnije i zanimljivjije ostvarenje od 1. dijela s puno vise humora, gorea i ozbiljnijih dijaloga i bolje razrade teme.

jos uvijek je sve u shtihu pravog teen old school horora i zbog toga mi ovo postaje jednim od drazih serijala. jedini minus je forsiranje lika casne sestre; mogli su to s malo manje pretjerivanja napraviti.
8,5/10
- Scarface
elrania wrote:night of the demons 2 [1994]
8,5/10
Potpuno se slažen, i meni je ovo puno bolje od 1.
- moko
također The Descent (2005)
-slažem se da je početak malo spor ali istp tako nema šanse da će me netko nagovoriti da idem u neku jamu, špilju itd.
-sve u svemu bilo mi je zanimljivo tih sat i pol, super mi je ta borbenost, instinkt za preživljavanjem koje pokažu ženske... jedino mi je kraj malo zbunjujuć i "nedovršen" 4/5
-slažem se da je početak malo spor ali istp tako nema šanse da će me netko nagovoriti da idem u neku jamu, špilju itd.

-sve u svemu bilo mi je zanimljivo tih sat i pol, super mi je ta borbenost, instinkt za preživljavanjem koje pokažu ženske... jedino mi je kraj malo zbunjujuć i "nedovršen" 4/5
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-
- boyko
- Sammy
Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL
... Freddy R.I.P... - 7/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Aryx
pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najboljiSammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL... Freddy R.I.P... - 7/10

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Decadentor
- Sammy
znam da ima jos jedan, nego na kraju filma je pisalo rip za freddya, pa samo izrazavam sucut..Aryx wrote:pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najboljiSammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL... Freddy R.I.P... - 7/10
( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto
)

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Aryx
to sam i mislio da je druga varijantaSammy wrote:znam da ima jos jedan, nego na kraju filma je pisalo rip za freddya, pa samo izrazavam sucut..Aryx wrote:pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najboljiSammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL... Freddy R.I.P... - 7/10
( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto
)

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.