Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
Scarface
callac wrote:Ghostface wrote:callac wrote:Pa to je baš lik kojeg će curice primjetiti

(prava se javila, počela sam i gledati ponajviše zbog Christophera Gorhama

) pa mi se usput i Cal svidio i tak... a jesam žensko, tipično

E, a Cristopher ti na kraju ubojica.

Hehehe. Jesi skužio da se nas dvoje zapravo sviđamo jedno drugome

Pa naravno, zar si sumnjala?
Inače, baš san malo gleda po cbs forumu, i neki Karim (neka faca sa twittera koja valjda zna sve detalje oko serije) je bacija par najava, pa ako oćete pročitat, u prvom postu su malo nepregledno nabacane natuknice:
http://www.cbs.com/forum/posts/list/60881.page
-
callac
Jebate, priča bez početka i kraja, al sam skužila sve. eto, ipak neće biti tvoj najgori mogući kraj-da je sve san, priča ili u nečijoj glavi. I Wakefield ima dijete koje će se otkriti u zadnjoj ep. I Zadnje dvije minute 13. će biti apsolutno šokantne!!! Joj, jedva čekaaaaaam!!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Scarface
Čoviće, totalno san izgubija pamet zbog ove serije, iden okolo ka Harper's island zombi, sve prijatelje san nagnjavija da je počnu gledat (i niko me nije posluša

) i stvarno ne znan kako ću izdržat još 10 dana do konačnog dvostrukog finala. Sprema se nešto opako. Sutra moran na faks, i u iduću sridu mi je ispit iz engleskog (konačno zadnji ove godine) i ne znan kako ću se koncentrirat na to. Uglavnom, nikad, al baš nikad nisan bija uživljen u nešto ka u ovo. Jebeno genijalo djelo, kako ovako nešto može bit ukinuto. I da, ovo mi je bolje čak i od Supernaturala i Dextera.

-
Wendigo
Ghostface wrote:Čoviće, totalno san izgubija pamet zbog ove serije, iden okolo ka Harper's island zombi, sve prijatelje san nagnjavija da je počnu gledat (i niko me nije posluša

) i stvarno ne znan kako ću izdržat još 10 dana do konačnog dvostrukog finala. Sprema se nešto opako. Sutra moran na faks, i u iduću sridu mi je ispit iz engleskog (konačno zadnji ove godine) i ne znan kako ću se koncentrirat na to. Uglavnom, nikad, al baš nikad nisan bija uživljen u nešto ka u ovo. Jebeno genijalo djelo, kako ovako nešto može bit ukinuto. I da, ovo mi je bolje čak i od Supernaturala i Dextera.

počni čitati znaš već što

pa ćeš vidjeti što znači biti uživljen i lud.. garantiram nezaboravno iskustvo.

a sve mi se čini da će i mene harper´s island groznica uloviti, evo već su skinute 2. i 3. epizoda i već "theorycraftam" polagano..

-
elrania
Ghostface wrote:sve prijatelje san nagnjavija da je počnu gledat (i niko me nije posluša

)
budi malo manje hiperaktivan glede nagovaranja i mozda ljudima ne zgadis seriju u startu
to su meni napravili s one tree hillom i ne bih joj ni primirisala

-
Wendigo
elrania wrote:Ghostface wrote:sve prijatelje san nagnjavija da je počnu gledat (i niko me nije posluša

)
budi malo manje hiperaktivan glede nagovaranja i mozda ljudima ne zgadis seriju u startu

aryx sindrom.
oldboy bi mi ziher bio bolji da mi nije popio krv i mozak na slamku..

-
Scarface
elrania wrote:Ghostface wrote:sve prijatelje san nagnjavija da je počnu gledat (i niko me nije posluša

)

A šta ću, ma niko me ne sluša jer znaju da san geek na kvadrat, pa biće misle "ajme opet neko njegovo smeće u koje se uživija" i automatski se isključe.

-
callac

)
zar je bilo potrebno nagovaranje da toj seriji niti ne primirišiš??

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Wendigo
pogledao 9. epizodu, sutra nastavak..
abby, henry.... hm..

samo da nebude neki ljubavno/patetični klišej kao motiv(i)..
-
Decadentor
Ja upravo pogledo 8. ep, koji kraj

nemos prestat gledat ni da os

-
Scarface
Baš je jedan lik na cbs forumu govorija kako će napravit party za finale, i znate šta, nije on ni lud. Iden danas za kraj ugnjavit par prijatelja nek lipo pogledaju sve epizode do idućeg petka, i onda se lipo triba skupit u nečiji stan i zajedno pogledat zadnje dvi epizode uz malo hrane i pića. Kad je bal, nek je maskenbal!
-
Asfodel
-
callac wrote:Nego, ja planiram danas opet ispočetka gledati sve epizode do 11. Ne kao frik, nego ću sa dečkom gledati(dobra isprika, ha?

)
Ovo ću i ja napravit
Inače, negdje oko 8. ep sam ponovno gledala prvu sa sestrom da ju navučem i začudilo me koliko sam uživala, tak da vjerujem da mi neće bit problem gledat sve ispočetka..
-
Scarface
Asfodel wrote:callac wrote:Nego, ja planiram danas opet ispočetka gledati sve epizode do 11. Ne kao frik, nego ću sa dečkom gledati(dobra isprika, ha?

)
Ovo ću i ja napravit
Inače, negdje oko 8. ep sam ponovno gledala prvu sa sestrom da ju navučem i začudilo me koliko sam uživala, tak da vjerujem da mi neće bit problem gledat sve ispočetka..
Pa da, zanimljivo je, pogotovo sad kad tražiš tragove u tvom main suspectu.
-
Wendigo
eto, pogledao sam sve... šmrc za simpatičnog britanca i chloe

i sarkastičan pljesak abby i ekipi za seriju failova u baru, u šumi kod onog postrojenja (ono je stvarno glupo bilo)..

i sad se čeka grand finale i nadam se da neće razočarati.
-
Scarface
Evo baš me zanima koji lik je vama najbliži po karakteru, dakle da ste u samoj radnji ko bi bili?
Moj je definitvno Booth, pravi geeky karakter. Henry je tipični good guy al prekul je on za mene.