također,samo ne miljama ali je i meni remake bolji...Dragonrage wrote:do te mjere da mi remake miljama bolji...GreenHornet wrote:http://www.imdb.com/title/tt0074156/
Ne mogu reci da sam razocaran,ali sam ocekivao vise."Samo" jako dobar film.
7,5/¸10
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
-
filmofil
- Aryx
-
filmofil
- dr mladjo
Big Stan (2007)-redateljski prvijenac rob schneider i čak je dobro ispao.moram priznat da druga polovica filma nije ni približno kvalitetan kao prvi dio.dok je prvi dio časta komedija, drugi je dostanj ozbiljniji,prava moralka.previše je zatvorski dio sličan na ove zatvorske filmove. morisonica i caradin vrlo dobri 6,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
filmofil
-
olio
- cactus
Boys from brasil-1978
Režija-Franklin S.Schaffner
Glume-Gregory Peck,Laurence Olivier,James Mason,Lilli Palmer,Steve Guttenberg,Jeremy Black,Richard Marner
Napravljen prema romanu Ire Levina i danas sasvim mogućoj priči o kloniranju,u režiji čovjeka koji je snimio još i klasike kap Papillon i Planet of apes,sa sjajnim glumcima Peckom,Olivierom i Masonom a gdje još treba dodati i tada mladog Blacka kojem je to jedini film,Guttenberga kojeg znamo iz Policijske akademije i Marnera iz Allo allo. U filmu se pojavljuju kao likovi neki od stvarnih učesnika nacizma u priči koja iako fikcija ne izgleda sasvim nevjerovatna. U svakom slučaju sjajna priča,režija i gluma daje ocjenu 10/10
I za kraj: Film dobija remake prema najavi 2011 u režiji koju potpisuje Brett Ratner koji je poznat po filmovima X man III i serijalu Rush hour.
Režija-Franklin S.Schaffner
Glume-Gregory Peck,Laurence Olivier,James Mason,Lilli Palmer,Steve Guttenberg,Jeremy Black,Richard Marner
Napravljen prema romanu Ire Levina i danas sasvim mogućoj priči o kloniranju,u režiji čovjeka koji je snimio još i klasike kap Papillon i Planet of apes,sa sjajnim glumcima Peckom,Olivierom i Masonom a gdje još treba dodati i tada mladog Blacka kojem je to jedini film,Guttenberga kojeg znamo iz Policijske akademije i Marnera iz Allo allo. U filmu se pojavljuju kao likovi neki od stvarnih učesnika nacizma u priči koja iako fikcija ne izgleda sasvim nevjerovatna. U svakom slučaju sjajna priča,režija i gluma daje ocjenu 10/10
I za kraj: Film dobija remake prema najavi 2011 u režiji koju potpisuje Brett Ratner koji je poznat po filmovima X man III i serijalu Rush hour.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- dr mladjo
The Hurt Locker (2008)-auuu još jedno ugodno iznenađenje ove godine.pravo odlična ratna drama o iračkom timu za demontiranje bombi.nikakav patriotizam,prodike.manje poznati glumci .tko je volio generation kill volejt će i ovo 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings