Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
Asfodel
-
Ghostface wrote:Asfodel wrote:Ma meni je to s pucanjem dobro ispalo (to što su svi promašili). Je da je ovaj goloruk pa ispada neki nadčovjek, ali mi je draže da promaše i ponašaju se kao normalni ljudi u stanju šoka, nego da su jebeni Steven Seagal/Dolph Lundgren/JCVD
Pravi ljudi promaše, spotaknu se, zaseru... bla bla...al ga serem
I hm da...meni je i tata Wellington maaaalo bio seksi, ali samo malo

ups
A Uncle Marty?

Daj prestani

pa nisu mi sad baš svi!
-
Scarface
Asfodel wrote:Ghostface wrote:Asfodel wrote:Ma meni je to s pucanjem dobro ispalo (to što su svi promašili). Je da je ovaj goloruk pa ispada neki nadčovjek, ali mi je draže da promaše i ponašaju se kao normalni ljudi u stanju šoka, nego da su jebeni Steven Seagal/Dolph Lundgren/JCVD
Pravi ljudi promaše, spotaknu se, zaseru... bla bla...al ga serem
I hm da...meni je i tata Wellington maaaalo bio seksi, ali samo malo

ups
A Uncle Marty?

Daj prestani

pa nisu mi sad baš svi!
Hehe, al Richard Burgi je poznati glumac u serijama, sad samo gostuje okolo ka faca (on je jedini zna kolko će dugo bit u HI, za razliku od ostalih).

Još je u zavidnoj formi, ima bolje izgrađeno tijelo nego pola 20-godišnjaka.
-
callac
Ghost, nije ti baš neki twist koji si iznio za Henrya, sličan je jako mojoj teoriji ako baš hoćeš, ima isti motiv-zaljubljenost. A rekao si da ti je to skroz glupo. Znači do kraja nam ostaje vidjeti jesu li Henry ili Abby ubojice, najvažniji su likovi u seriji. May the best man/woman win

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Scarface
Abby je final girl, u kontekstu ove serije jednostavno ne odgovara rušenje te svetosti (u nekim horrorima i da, al ode nikako), a da ne govorin o teoriji s njenom knjigom, wtf, al stvarno? A i Henryja nekako pokušavan obogatit, i šta drugo preostaje nego patološka zaljubljenost, bezveze mi je da je to jedini motiv, sad kad već imamo Wakefielda, njegova priča je ograđena.
-
Asfodel
-
Slažem se s tim da naš ubojica i Wakefield rade neovisno.
Pa i sam Wakefieldov modus operandi je nespojiv s profinjenim i proračunatim ubojstvima, pa mi je nekako čudno da ovaj radi s nekim tako naglim koji mu može sjebat planove, ubit krive osobe i gdje nema previše mjesta kontroliranju.
I ekipa, ja ne bih da mičemo avatare kako budu umirali. Nije fer prema ljudima koji nisu gledali, jer smo o tome pisali pod temom Promjeni avatar gdje su to svi mogli uočiti.
Na stranu to što neće baš svatko sve zapamtiti (i to što na ovim slikama likovi malo ispadaju drukčije) ali svatko u prvoj epizodi može skužit tko je Bride i tako neke osnovne stvari...
Razmislite o prijedlogu

-
Scarface
Kako oćete, moj ionako ne odlazi, ili je sve do kraja ili je ubojica.

-
cactus
Zanimljiv mi je podatak da na stranici posvećenoj prijevodima serija ima i top lista najpopularnijih. Paaa,ova je tek na broju 18 od 20. To naravno ne znaći da možda neće biti druge sezone ali opet.......
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
john_constantine
eh, kako mi je serija postala loša otkad se pojavio taj Wakefield i izgubio taj dio o 10 malih crnaca... Ma već od prve epizode sam to gledao kao slasher dok me niste zarazili teorijama.

Sada, glupe odluke - jbt, koja blesava scena kada Chloe skoči u vodu... ma ionako niti ne bi nikamo mogla pobjeći. A to da stalno promašuju... ok, iritirajuće, a to za vratima, nitko nije bedast da stane na vrata ako znaš da ti "negativci" imaju oružje. A to za dosjeom, nekako mi se čini prisilno ubačen u scenarij... Jedino Jimmy može biti sin od Wakefielda, ipak je ostao na otoku...
Michel puši karu.
-
Scarface
cactus wrote:Zanimljiv mi je podatak da na stranici posvećenoj prijevodima serija ima i top lista najpopularnijih. Paaa,ova je tek na broju 18 od 20. To naravno ne znaći da možda neće biti druge sezone ali opet.......
Pa zar već ne znaš da je odavno odlučeno kako neće bit 2. sezone, gledanost je loša.
-
john_constantine
Ghostface wrote:cactus wrote:Zanimljiv mi je podatak da na stranici posvećenoj prijevodima serija ima i top lista najpopularnijih. Paaa,ova je tek na broju 18 od 20. To naravno ne znaći da možda neće biti druge sezone ali opet.......
Pa zar već ne znaš da je odavno odlučeno kako neće bit 2. sezone, gledanost je loša.
sada sigurno, niti ja nemam baš previše volje gledati dalje... A šteta za onu ideju s saw tematikom.
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:cactus wrote:Zanimljiv mi je podatak da na stranici posvećenoj prijevodima serija ima i top lista najpopularnijih. Paaa,ova je tek na broju 18 od 20. To naravno ne znaći da možda neće biti druge sezone ali opet.......
sada sigurno, niti ja nemam baš previše volje gledati dalje... A šteta za onu ideju s saw tematikom.
Užasno mi je žaj šta je serija ispala tako "obična" i šta je toliko razočarala. I dalje san uživljen, sviđa mi se atmosfera, glumci su za 10, ma ni priča nije loša u konačnici, al očekiva san nešto posebno, dok san triba znat da do tog posebnog još neće doć. Još čekan slasher seriju koja će srušit sve klišeje, prihvatit sve tabue i okrenit gledatelje za 360 stupnjeva. Doć će i to jednom.
Inače, baš san se zeza s prijeteljen na kavi kako bi sad bilo najbolje da upadnu Sam i Dean, i u jednoj sceni srede Wakefielda i drugog ubojicu, i mrtvi ladni odu s otoka (eventualno zbare neku od žena).

-
john_constantine
ma nisam baš puno očekivao od serije, ali da su se više forsirali na ubijanje što me i oduševilo u prvim epizodama kao onaj lik ispod čamca, bilo bi bolje. Ovako je, kako je horrohr, kazao sapuničasto. Ali ako bude još više akcije, fenomalno kako Wakefield ubija. Makar kada je Danny gledao kroz rupu, svaki čas sam očekivao da ćemu netko prošiljiti glavu kroz oko.

Michel puši karu.
-
cactus
11 ep Morao bih puno pisati a .... Scene su nevjerovatne. Ostavljanje oružja sa ubojicom u blizini,promašaji sa par metara,bijeg sa punim oružjem a ubojica sa nekim mačem a osim toga gdje je Wakefieldu puška,ona muzika na mostu mi se i nije uklopila,ne spoila mi se dalje

Imam osjećaj kao da mi je mjerač koji služi za gledati seriju spušten na dno

-
Sammy
nemam puno komentara za 11 ep..sve je vec receno...ispricavam se sto avatar nije maknut jos prije jer inace ne citam to sto vi pisete tako da se nemojte ljutit..
a sad ova scena di mi avatar umire..srce mi je jednostavno proplakalo..i jos mi se i Chloe baci u more.i muzika..
promasaji sacmaricom sa par metara..no comment..
moja je teorija da Henry nije 100%..il je Jimmy, il neko treci

nemogu jos doc sebi da moram micat avatar...

..sutra ga maknem, treba mi malo vremena da se oprostim..
samo za Ghosta - dabogda Henry umro odma u sljedecoj epizodi 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
cactus
U stvari ( da zaključim taj dio) nije me toliko smetalo ništa drugo nego činjenica da mi je postalo predugačko. Moglo je to biti i kraće,naročito zadnjih par epizoda.