Wrong Turn 2 trailer
- HorrorFanatic
Wrong Turn 2 trailer
Pozdrav ljudi, evo i mene nakon par mjeseci.
Uglavnom, prije par dana izašao je službeni Wrong Turn 2 trailer, pa eto, ako već niste vidjeli na horrorhr-u, pogledajte:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=318
Meni osobno trailer djeluje jebeno...
Mišljenja?
Uglavnom, prije par dana izašao je službeni Wrong Turn 2 trailer, pa eto, ako već niste vidjeli na horrorhr-u, pogledajte:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=318
Meni osobno trailer djeluje jebeno...
Mišljenja?
- john_constantine
pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu?
A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2. 
Michel puši karu.
- horkolerbus
- john_constantine
- HorrorFanatic
Ne bih htio sada ulaziti u raspravu s tobom, no vidim da se u nekim stvarima ne slažemo, pa da počnem:john_constantine wrote:pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu?A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2.
1.)Ako nešto ovaj filma ima, onda je to glumačka postava. Mislim, nema sad tu nekih velikih glumačkih imena, no budimo realni, koliko česti su uopće horrori sa velikim glumačkim imenima? Imamo legendu Henrya Rollinsa, "Jasona" a.k.a. Ken Kirzingera, manje poznatu Ericu Leerhsen (Texas Chainsaw Massacre, Blair Witch 2 itd.)
2.)Ženska je stavljala prste u usta liku jer mu je htjela dati umjetno disanje (mislim ipak je pogažen lol)
3.)Iako se slažem da je radnja malo glupa, oni nisu u realityu sa kanibalima, oni su u realityu u šumi i slučajno nabasaju na kanibale... No ajde, s tim se još slažem.
I da, Hills 2 će te razočarati, čuo sam fakat grozne stvari o njemu...
I rest my case.
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
1.Hm, pa dobro, bar su negdje glumili, pa će biti zadovoljavajuće kvalitete. Glavno da ne budu iritatni kao ona mladež iz 1000 corpses.HorrorFanatic wrote:Ne bih htio sada ulaziti u raspravu s tobom, no vidim da se u nekim stvarima ne slažemo, pa da počnem:john_constantine wrote:pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu?A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2.
1.)Ako nešto ovaj filma ima, onda je to glumačka postava. Mislim, nema sad tu nekih velikih glumačkih imena, no budimo realni, koliko česti su uopće horrori sa velikim glumačkim imenima? Imamo legendu Henrya Rollinsa, "Jasona" a.k.a. Ken Kirzingera, manje poznatu Ericu Leerhsen (Texas Chainsaw Massacre, Blair Witch 2 itd.)
2.)Ženska je stavljala prste u usta liku jer mu je htjela dati umjetno disanje (mislim ipak je pogažen lol)
3.)Iako se slažem da je radnja malo glupa, oni nisu u realityu sa kanibalima, oni su u realityu u šumi i slučajno nabasaju na kanibale... No ajde, s tim se još slažem.
I rest my case.
2.Pa kužim da mu je htjela dati umjetno disanje, ali valjda bi dala usta na usta. nisam baš primjećivao da mu je čistila oko usta da makne zubalo ili slinu.
3.ma priču sam čitao već prije na blogu, bila je glupa, i sada je. A i kako ne znaju da su kanibali tamo? Ako je onaj doktor uspio preživjeti, onda su valjda morali negdje čuti da ih ima cijeli kurac tamo. Plus nestanci ljudi u posljednje vrijeme. A i koliko ih ima uopće? Valjda ima tamo nekakvo incestuozno leglo kada ih se toliko stvara.
4.ma skoro svaki nastavak razočara, nikakva novost.
Michel puši karu.
- HorrorFanatic
Nemoj me nigdje citirati, no koliko sam čuo navodno da dvoje preživjelih iz jedinice zapravo i nisu preživjeli... Ne znam, trebamo se strpiti do 10. mjeseca da saznamo (da, tek tada izlazi), no navodno da su Eliza Dushku i doktor u međuvremenu crkli...john_constantine wrote:1.Hm, pa dobro, bar su negdje glumili, pa će biti zadovoljavajuće kvalitete. Glavno da ne budu iritatni kao ona mladež iz 1000 corpses.HorrorFanatic wrote:Ne bih htio sada ulaziti u raspravu s tobom, no vidim da se u nekim stvarima ne slažemo, pa da počnem:john_constantine wrote:pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu?A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2.
I rest my case.
2.Pa kužim da mu je htjela dati umjetno disanje, ali valjda bi dala usta na usta. nisam baš primjećivao da mu je čistila oko usta da makne zubalo ili slinu.
3.ma priču sam čitao već prije na blogu, bila je glupa, i sada je. A i kako ne znaju da su kanibali tamo? Ako je onaj doktor uspio preživjeti, onda su valjda morali negdje čuti da ih ima cijeli kurac tamo. Plus nestanci ljudi u posljednje vrijeme. A i koliko ih ima uopće? Valjda ima tamo nekakvo incestuozno leglo kada ih se toliko stvara.
4.ma skoro svaki nastavak razočara, nikakva novost.
- john_constantine
- bakero
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
Za HorrorFanatica (a i druge dakako)
U novom izdanju od DeadPit radio emisije (od jučer/danas kako već želite) ekipa radi intervju sa redateljom "Wrong Turn 2" gdje dakako naveliko pričaju o dvojci. Nisam još slušao ali svi njihovi intervjui do sada su kickali ass. Eto linka:
http://www.horrortalkradio.com/shows/61507final.mp3
U novom izdanju od DeadPit radio emisije (od jučer/danas kako već želite) ekipa radi intervju sa redateljom "Wrong Turn 2" gdje dakako naveliko pričaju o dvojci. Nisam još slušao ali svi njihovi intervjui do sada su kickali ass. Eto linka:
http://www.horrortalkradio.com/shows/61507final.mp3