zanimljivo, ja bi tom filmu dao 7,5/ 10yaps wrote:Audition 1999 - 3/10. Nevolim ove sadisticke filmove. Dao bi mu jedan, jer od dva sata filma u vise od sata se ne desava nista. Trojku je dobio zbog dobrih zvucnih efekata, na primer ubadanje iglicama.
Koji ste horror zadnji gledali?
- ZeroX
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Decadentor
- chatterer
- moko
je kraj je fakat dobar samo kaj su mi ga nekako ublažili, ne znam kak da to objasnim al nisam ostala zgrožena nego je to ispalo kao sasvim ok kaj se to tak dogodilo, neočekivano al niš strašno... ah picajzla sam...chatterer wrote:ne bih ga ni svrstao u horore iako mi je bio odličan film, ono sa kredom sam znao što misli napraviti i da će se zeznuti ali sam kraj je neočekivan i odličan po menimoko wrote:The skeleton key ili na našem Ključ tajni -
Ok film, nije nešto previše strašan, kraj totalno neočekivan... 3/5
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- bakero
super film...mada i ne horor bašchatterer wrote:ne bih ga ni svrstao u horore iako mi je bio odličan film, ono sa kredom sam znao što misli napraviti i da će se zeznuti ali sam kraj je neočekivan i odličan po menimoko wrote:The skeleton key ili na našem Ključ tajni -
Ok film, nije nešto previše strašan, kraj totalno neočekivan... 3/5
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
uh legendaran film...john_constantine wrote:mah, ja se uvijek naježim na onog vraga u par sceni...Wendigo wrote:najs.. taj film mi već godinama uvijek nekako izmigolji..HorrorHR wrote:za desetak dana je Salo 120 days of sodom u Močvari![]()
OT: el dia de la bestia (1995)
3,5/5
ajd, svugdje ga navode kao horror, mada je to meni crna komedija sa elementima okultnoga. sve u svemu jako dobar film.. santiago segura (torrente 1, 2 i 3) FTW!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- Decadentor
- horkolerbus
- dr mladjo
evo pogledao sam Deathwatch (2002)..radnja se vrti o malom odredu britanskih vojnika koji se nađu u stranom rovu i počnu se događat čudne stvarinije loš.štoviše čak horror za 2-3 gledanja. 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- cactus
Final destination 2000
Režija-James Wong
Uloge- Devon Sawa,Ali Larter,Kerr Smith,Kristen Cloke
Prvi nastavak dobrog serijala je i u reprizi dokazao da mi je trenutno najbolji. Iako u nastavcima ima nekih bolje odrađenih scena kao npr. automobilska nesreća u drugom,ovdje ipak započinje osnovna ideja koja se kasnije ipak samo ponavlja u svojim varijacijama. Priču imamo u posebnom topicu pa je ovdje je neću ponavljati. Znači: Scenario jako dobar,režija jako dobra,neki efekti vrlo dobri dok su mi neki ipak malo boli oči,gluma je srednja od meni ne baš poznatih glumaca,drugim rijećima moglo je i bolje.
Ukupna ocjena 8,5/10
Režija-James Wong
Uloge- Devon Sawa,Ali Larter,Kerr Smith,Kristen Cloke
Prvi nastavak dobrog serijala je i u reprizi dokazao da mi je trenutno najbolji. Iako u nastavcima ima nekih bolje odrađenih scena kao npr. automobilska nesreća u drugom,ovdje ipak započinje osnovna ideja koja se kasnije ipak samo ponavlja u svojim varijacijama. Priču imamo u posebnom topicu pa je ovdje je neću ponavljati. Znači: Scenario jako dobar,režija jako dobra,neki efekti vrlo dobri dok su mi neki ipak malo boli oči,gluma je srednja od meni ne baš poznatih glumaca,drugim rijećima moglo je i bolje.
Ukupna ocjena 8,5/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- dr mladjo
znaš da če rijetki dobri glumci nastupati u teen horrorimacactus wrote:,gluma je srednja od meni ne baš poznatih glumaca,drugim rijećima moglo je i bolje.
The Faculty (1998)-ah ovo čudo sam samo gledao zbgo pojave jon stewarta.miks bevery hillsa i body snatchers,samo dosta lošiji..4/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings