Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 22 Jun 2009, 23:03

ja bas mislim da ce ove zadnje 3 epizode ponudit veliki obrat, i da cemo svi ostat iznenadjeni jer me serija fascinirala u ovih 10 epizoda, i zato neznam zasto bi ove zadnje 3 epizode sve sjebale i da na kraju to sve ispadne jedna obicna glupost..
prici sad definitivno nije kraj, ne moze bit kraj, mislim da nas ocekuje jos jedan veliki obrat..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 22 Jun 2009, 23:16

upravo sam pogledal 5. epizodu,tak da sam u malom zaostatku za vama.sad me ful zanima kaj se dalje događa i jedva se suzdržavam da ne krenem ćitat vaše komentare jer bi si samo pokvaril daljnje gledanje,tak da moram čim prije pogledat ostale epizode. :)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Jun 2009, 23:24

boyko wrote:upravo sam pogledal 5. epizodu,tak da sam u malom zaostatku za vama.sad me ful zanima kaj se dalje događa i jedva se suzdržavam da ne krenem ćitat vaše komentare jer bi si samo pokvaril daljnje gledanje,tak da moram čim prije pogledat ostale epizode. :)
Bilo bi dobro i da se suzdržiš od istraživanja teorija po netu, jer ćeš završit polurazočaran kao Ghost :lol:
Bolje se prepustit pa će ti i serija bit bolja, kao meni npr. :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 22 Jun 2009, 23:32

Asfodel wrote:
boyko wrote:upravo sam pogledal 5. epizodu,tak da sam u malom zaostatku za vama.sad me ful zanima kaj se dalje događa i jedva se suzdržavam da ne krenem ćitat vaše komentare jer bi si samo pokvaril daljnje gledanje,tak da moram čim prije pogledat ostale epizode. :)
Bilo bi dobro i da se suzdržiš od istraživanja teorija po netu, jer ćeš završit polurazočaran kao Ghost :lol:
Ja sam pročitala apsolutno sve moguće ishode koje su ljudi smislili,a nisam razočarana, baš suprotno, super mi je kako ljudi razmišljaju i koje sve sitnice primjećuju(naravno više puta su pogledali neku ep.) tako da sam još više uzbuđena oko kraja. I volim i sama smišljati moguće ishode tako da mi je drago zapravo što se toliko piše o tome. A Ghost će preboliti, već u idućem nastavku, vijet ćeš :wink: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2009, 23:48

john_constantine wrote:
callac wrote:Nisam rekla da bi mi to bio ok kraj, baš naprotiv, ali nekako mi zvuči da je moguće, baš zbog toliko ubojstava i načina kako su ljudi ubijeni. I slažem se se Horrorom da je ovo klasična sapunjara koja je epizoda za sebe glupa, ali te vuče da gledaš samo da saznaš što će se dogoditi na kraju, s tim da svaka epizoda ima prejeben cliff i jednostavno izludiš dok se ne pojavi novi nastavak!! :twisted:
ma to su inače i odlike slasher filmova, nije li? Uvijek su samo parovi koji se vole i seksaju, pa neka povučena, pa tipovi koji se zabavljaju, i sporedni likovi koje ubiju... samo što ovaj ima nekakvu priču.
Ma je to je u slasherima klasika, ali njih u 85 minuta trajanja ubiju glupi pokušaji objašnjavanja da je sve ok ili slaganja nekakvog inovativnog zapleta, a ovdje imas 13x45 minuta - mnogo veći prostor gdje trebaš jednu te istu "zamku" objasšnjavati, slagati kockice isl....

boyko

Post by boyko » 22 Jun 2009, 23:57

Asfodel wrote:
to se čak nisam ni sjetil. :lol:
nisam nestrpljiva osoba tak da mi nije problem čekat kaj se bu dalje desilo itd... ovak dok ne znaš kak se bu situacija dalje razvijala je slađe :)

Scarface

Post by Scarface » 22 Jun 2009, 23:58

Sammy wrote:ja bas mislim da ce ove zadnje 3 epizode ponudit veliki obrat, i da cemo svi ostat iznenadjeni jer me serija fascinirala u ovih 10 epizoda, i zato neznam zasto bi ove zadnje 3 epizode sve sjebale i da na kraju to sve ispadne jedna obicna glupost..
prici sad definitivno nije kraj, ne moze bit kraj, mislim da nas ocekuje jos jedan veliki obrat..

Ja san ponudija koji bi to jebački obrat bija, ali on se neće dogodit, sve ostalo je jednostavno manje dobro. Uglavnom, komentirat ću tek na kraju serije, neću više trošit energiju na gluposti.

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Jun 2009, 05:07

Sta radi ona mala u seriji? Uopce se ne uklapa, previse je spooky za slasher :lol:
I da u 3. epizodi mi je najdrazi lik jos vise priraso srcu :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2009, 01:19

Jel tko gledao video što se pojavio Interview with the dead, sa zadnje dvije žrtve?
Ne može mi ga prikazat
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 25 Jun 2009, 01:31

upravo pogledal 9. hell yeah! ovo je sve bolje i bolje
pogledal bi i 10. al mi se preveč spi,to bum rešil sutra u jutro

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2009, 17:15

Eh da ne serem po onom topicu

Callac, bravo za ideju s avatarima 8)
Ghost, hvala ti za seriju :mrgreen:

callac

Post by callac » 25 Jun 2009, 17:16

Asfodel wrote:Eh da ne serem po onom topicu

O, da, ghost mućas gracijas, od tebe je sve krenulo zapravo!! :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 25 Jun 2009, 17:20

callac wrote:
Asfodel wrote:Eh da ne serem po onom topicu

O, da, ghost mućas gracijas, od tebe je sve krenulo zapravo!! :D

Fala, ja san na nju slučajno nabasa u Fangoriji, bija je članak na jednoj stranici. 8)

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Jun 2009, 04:39

A jel nije uboica onaj polu-izgoreni lik u sumi? Wakefield
To mi je jedino logicno s obzirom na kolicinu zamki u sumi i nacin rijesavanja trupala (sve prirodno)

BTW tek sam pogledo 5 epizoda
Image

cactus

Post by cactus » 26 Jun 2009, 07:04

Decadentor wrote:A jel nije uboica onaj polu-izgoreni lik u sumi? Wakefield
To mi je jedino logicno s obzirom na kolicinu zamki u sumi i nacin rijesavanja trupala (sve prirodno)

BTW tek sam pogledo 5 epizoda
Mislim da nema smisla da ti netko objašnjava,biće ti sve jasno kad pogledaš,čak i ja osobno prvo pogledam epizodu a onda pročitam što kaže npr. Ghostface jer je tako ipak bolje iako cijenim njegovo mišljenje.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Post Reply