Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 20:24

Ghost, malo mu spoilaš, ne? Da ne bi on sad preskočio do osme :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 20:30

callac wrote:Ghost, malo mu spoilaš, ne? Da ne bi on sad preskočio do osme :lol:

Nisan mu ništa konkretno otkrija, tako da nisu baš spoileri.

callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 20:43

Ghostface wrote:
callac wrote:Ghost, malo mu spoilaš, ne? Da ne bi on sad preskočio do osme :lol:

Znam, zajebavam se! E, idem gledat novu ep. pa dođem na forum d prodiskutiramo!
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 20:58

callac wrote:
Ghostface wrote:

Znam, zajebavam se! E, idem gledat novu ep. pa dođem na forum d prodiskutiramo!

Aj, baš me zanima koje su tvoje teorije. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jun 2009, 21:11

he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice. :)
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 21:13

john_constantine wrote:he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice. :)

Kako loše. :lol:

Sammy

Post by Sammy » 20 Jun 2009, 21:18

john_constantine wrote:he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice. :)
lol, to sam i ja prvo pomislio, al je preocito..:D
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jun 2009, 21:25

Ghostface wrote:

:lol: Ma ipak se kaže da je ubojica uvijek onaj u kojega najmanje sumnjaš... Šteta što nema neki slijepac ili invalid, onda bi bilo preočito. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 21:28

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

:lol: Ma ipak se kaže da je ubojica uvijek onaj u kojega najmanje sumnjaš... Šteta što nema neki slijepac ili invalid, onda bi bilo preočito. :lol:

Ma ne, to s Abby je jednostavno preveliki klišej i nema dovoljnu snagu motiva, ubojica mora bit neko ko je baš povezan s cilom pričom, pa tako i njegov motiv kojim se omata cila stvar od prije 7 godina do danas. To da ona ubija je samo po sebi glupo, a još da joj motiv bude samo neka zaljubljenost, mislin c'mmon.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jun 2009, 21:34

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

Ma ne, to s Abby je jednostavno preveliki klišej i nema dovoljnu snagu motiva, ubojica mora bit neko ko je baš povezan s cilom pričom, pa tako i njegov motiv kojim se omata cila stvar od prije 7 godina do danas. To da ona ubija je samo po sebi glupo, a još da joj motiv bude samo neka zaljubljenost, mislin c'mmon.
:lol: Ma naravno. Ma opet je moguće da je to isti ubojica, da je šerif ubio krivu osobu u ono vrijeme. Ok, vi ste gledali više epizoda do mene, ali ti dijelovi koji su se dogodili na otoku još nisu razjašnjeni, pa čekam da i taj dio objasne. A knjiga 10 malih crnaca mi je jedan od najboljih knjiga Agathe Christie.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 22:07

A jesu ga zapetljali mamicu im njihovu!!! Sad su mi svi sumnjivi, ali ne vjerujem da će ispasti kako je Wakefield nevin ili tak nešto, samo me zanima kakav je to dogovor između njega i šerifa :?: , samo za Jimmyja ili općenito.. Cons, možda ima nešto u tvojoj teoriji, al ne da je motiv samo zaljubljenost, nego i nekakva opsesija koja se razvila od traume i da ju je povratak i sama pomisao na povratak tamo nagnala da radi sve ovo. A to što plače i histerizira, možda je znak da je podvojena ličnost pa niti ne zna da je napravila ta ubojstva. A ona rečenici od J.D.-a "It is you" možda je stvarno istinita, a onaj list iz dnevnika je samo navlakuša. Eto, moja viđenja, a sad odoh malo po netu švrljati šta i drugi kažu, malo imdb, malo face grupa i tako....
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 22:08

To s Abby je prebezveze, kažen vam, gotovo san siguran u svoju teoriju, ispostavit će se u 11. jesan li bija u pravu. :wink:

callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 22:26

Ha, čuj, ona teorija o Calu, pogotovo kada pročitaš što pišu na imdb gotovo je savršena, ali sa rupama koje su dovoljno velike da sumnjam kako je on ipak nevin. Koji su to frikovi sve, kako se sjećaju pojedinosti!!! Mislim da ću ja probati nagovoriti dečka da gleda seriju, pa sa njim proći kroz sve epizode opet iznova i potražiti neke sitnice koje sam izostavila.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 22:39

Ma nemaju oni neko super pamćenje nego gledaju svaku epizodu bar 3 puta, to je ipak pretjerano. Henry je zasad moj 100%-tni izbor.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 22:41

Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.

I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.

Post Reply