Koji ste horror zadnji gledali?
- Decadentor
- moko
hjoooj dugo nisam pisala ništa na forumu pa da se javim sa dva nova filma (i za divno čudo pogledala sam ih u kinu):
Last house on the left (2009)
Jako dobar remake, stvarno mi je bio dobar film iako mi fali zastrašivanja u filmu, ovako je samo donekle okrutan, al priča je zakon (3/5)
The Haunting in Connecticut (2009)
Odmah čim sam čula da je po istinitom događaju to je bio veliki +, radnja filma: odlična, stalna napetost, zvukovi su predobri-nešto se malo razlikuje od stvarne priče ali sve u svemu jedan od boljih horrora koje sam gledala u zadnje vrijeme (5/5)
Last house on the left (2009)
Jako dobar remake, stvarno mi je bio dobar film iako mi fali zastrašivanja u filmu, ovako je samo donekle okrutan, al priča je zakon (3/5)
The Haunting in Connecticut (2009)
Odmah čim sam čula da je po istinitom događaju to je bio veliki +, radnja filma: odlična, stalna napetost, zvukovi su predobri-nešto se malo razlikuje od stvarne priče ali sve u svemu jedan od boljih horrora koje sam gledala u zadnje vrijeme (5/5)
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- jigsaw
-
- dr_gonzo
- cactus
Slaughtered vomit dolls- 2006
DIRECTED - Lucifer Valentine
STARRING -Ameara Lavey - Pig Lizzy - Allen Nasty
Film koji sam slučajno odabrao u svakom pogledu i pogriješio. Ovo je jedan od najgorih,ma grubo je reći filmova jer više liči na nekakvu noćnu moru. Radnju je teško i opisati jer je u principu i nema a da budem iskren nisam ni izdržao dugo nego sam poslije pola sata izvrtio do kraja a i traje malo više od sat vremena. E sad,sve pobliže bi bila samo reklama pa evo ocjene: 0/10
DIRECTED - Lucifer Valentine
STARRING -Ameara Lavey - Pig Lizzy - Allen Nasty
Film koji sam slučajno odabrao u svakom pogledu i pogriješio. Ovo je jedan od najgorih,ma grubo je reći filmova jer više liči na nekakvu noćnu moru. Radnju je teško i opisati jer je u principu i nema a da budem iskren nisam ni izdržao dugo nego sam poslije pola sata izvrtio do kraja a i traje malo više od sat vremena. E sad,sve pobliže bi bila samo reklama pa evo ocjene: 0/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- HorrorHR
- Site Admin
- bakero
Napokon ja i brat sinoć odvrtili famozni i toliko hvaljeni Audition....
7/10 film se izvanredno razvijao i imao dosta creepy scena,priča je vrhunska i sve je odlično osim završetka filma (iako je i on ok) al mi smo malo drukčije to zamišljali dok je film tekao tako da smo ostali i malo razočarani samim krajem ali svakako film za pamćenje....
7/10 film se izvanredno razvijao i imao dosta creepy scena,priča je vrhunska i sve je odlično osim završetka filma (iako je i on ok) al mi smo malo drukčije to zamišljali dok je film tekao tako da smo ostali i malo razočarani samim krajem ali svakako film za pamćenje....

FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- yaps
Ajd i ja cu da ga pogledambakero wrote:Napokon ja i brat sinoć odvrtili famozni i toliko hvaljeni Audition....

- Asfodel
Večeras ga prikazuju u Močvari (između ostalog)yaps wrote:Ajd i ja cu da ga pogledambakero wrote:Napokon ja i brat sinoć odvrtili famozni i toliko hvaljeni Audition....
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out