Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
Asfodel
-
callac wrote:Ima toliko špekulacija na imdb-u da sam se sad sva zbrčkala:
Spoileri
Jimmy je Abbyn brat, Maggie je Wakefieldova ljubavnica i Jimmyjeva mama i njih dvoje u tandemu ubijaju
Ubija me u pojam to iščekivanje, a opet, u tome je sva ljepota gledanja serije

Haha, ovo za Jimmyja i Abby sam i ja već pomislila. Zato ih pokušavaju rastaviti. Oni se još nikad nisu seksali i te brije
Ha, a baš je lijepo naklapati

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Scarface
Fala Ashu, zamorno mi je svaki put pisat spoiler.
Inače, ima jedna zanimljiva teorija na imdb-u, da je Henry Abbyin brat, ali on ima jak alibi za ovu epizodu jer nikako nije moga povuć Abby u tunelu. Ma ima toliko ideja i toliko ljudi stvara odlične teorije da je najbolje na kraju to ni ne čitat i jednostavno čekat kraj. Al jedno je sigurno, ubojica mora, mora bit neko važan, dakle, po meni il Henry il Cal, mislin da bi to s Jimmyjem vuklo malo too much na Scream. I da, Abby nije Wakefieldova kći, čim su to dali naslutit sad, slijedi preokret.
-
Sammy
preodlicna deveta..ah, sve ste vec rekli

samo meni je od svih Jimmy najsumljiviji...i ona teorija s imdb-a da Maggie i Jimmy u tandemu ubijaju..al ghostova teorija za Cala je vrhunska

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
HorrorHR
- Site Admin
Prebacih samo temu u ovaj podforum, sve nastavljajte po starom - ne čitam što pišete radi spoilera, ali vidim da su zadnjih par epizoda svima A-OK which is good

-
Scarface
HOLY FUCKING SHIT!!!- eto mog komentara za 10. epizodu, neću više ništa reć.
U biti, dodat ću samo novi pogled na sve. Od početka san se potajno nada da Wakefield nije ubija nikoga niti prije 7 godina, u ovoj epizodi izgleda da je on ubija policajce, šerifa, vjerojatno i Maggie, ali to nigdi nije jasno pokazalo. Dobro, možda je šerifa ubija iz čiste osvete, a policajce jer mu ništa ne znače, a još je bija i u zatvoru. I dalje mislin da je ubojica Cal, i mislin da će Wakefield uskoro također bit ukokan.
-
Asfodel
-
Ghostface wrote:HOLY FUCKING SHIT!!!
Potpis!
Koliko akcije i neprikrivenog ubijanja

i zašto nitko nije htio pritisnut malu kak spada, posjest i nek kaže sve od a do ž..
Mislim da jest Wakefield (barem on + netko)
-
Asfodel
-
john_constantine wrote:eh, moram i ja pogledati tu seriju već jednom.

Samo nemoj čitat topic

-
john_constantine
Asfodel wrote:john_constantine wrote:eh, moram i ja pogledati tu seriju već jednom.

Samo nemoj čitat topic

ma počeo sam skidati prvu epizodu, pa ću poslije par epizoda inuyashe početi gledati par epizoda da vidim što je tako posebno u toj seriji...
Michel puši karu.
-
Josef K
john_constantine wrote:Asfodel wrote:john_constantine wrote:eh, moram i ja pogledati tu seriju već jednom.

Samo nemoj čitat topic

ma počeo sam skidati prvu epizodu, pa ću poslije par epizoda inuyashe početi gledati par epizoda da vidim što je tako posebno u toj seriji...
Ja imam prvih 9 epizoda skinutih al još nisam počeo gledat

-
Scarface
Asfodel wrote:Ghostface wrote:HOLY FUCKING SHIT!!!
Potpis!

i zašto nitko nije htio pritisnut malu kak spada, posjest i nek kaže sve od a do ž..
To mi je bezveze, automtski smanjujen ocjenu za 2 ciloj seriji onda. A izgleda da tako i je, jer je on definitivno ubija svih u 10. epizodi.
-
Asfodel
-
Ghostface wrote:Asfodel wrote:Ghostface wrote:HOLY FUCKING SHIT!!!
Potpis!

To mi je bezveze, automtski smanjujen ocjenu za 2 ciloj seriji onda. A izgleda da tako i je, jer je on definitivno ubija svih u 10. epizodi.
A ja baš obrnuto

čestitam im na tolikoj mudroj navlakuši, nema šta nismo smišljali
Po meni dobra ideja
-
Scarface
Asfodel wrote:Ghostface wrote:Asfodel wrote:
Potpis!

A ja baš obrnuto

čestitam im na tolikoj mudroj navlakuši, nema šta nismo smišljali
Po meni dobra ideja
Pa kad bi bilo too lame da on ispadne živ i još k tome ubojica, prošlo mi je to kroz glavu al mi je izgledalo jednostavno bezveze da uopće spominjen. Ponavljan, pravi twist bi tek bija kad bi on ispa potpuno nevin, e to bi tek bila prava stvar, ovako je to već viđeno u bar 5 drugih filmova i serija (da ne govorin koliko podsjeća na I still know what you did last summer, kako je neko već spomenija na imdb-u). Al usrali su u startu već svaku šansu da Wakefield bude nevin, jer je ono prije 7 godina bilo preotvoreno i direktno da mu se može provuć nešto. Ništa, sad znamo na čemu smo, Henry il Cal će ispast njegov sin, sad čak više naginjen ka Henryju, budući je Cal pogođen od strane Wakefielda.
-
john_constantine
jbt....

Serija u stilu 10 malih crnaca, brutalna i originalna ubojstva - prezabavno ono kada ga veže ispod jahte.

Već dugo nisam vidio tako zabavna ubojstva, naročito ono pri kraj, he. A vidim da je većini upoznavanje bilo dosadno, meni su baš zabavni likovi, njihovi karakteri i sve te komplikacije vezane oko njih. He, gleda se druga epizoda danas.
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:jbt....

Serija u stilu 10 malih crnaca, brutalna i originalna ubojstva - prezabavno ono kada ga veže ispod jahte.

Već dugo nisam vidio tako zabavna ubojstva, naročito ono pri kraj, he. A vidim da je većini upoznavanje bilo dosadno, meni su baš zabavni likovi, njihovi karakteri i sve te komplikacije vezane oko njih. He, gleda se druga epizoda danas.
Johne, ne javljaj se dok nas ne sustigneš, kvariš zabavu svojim flashback postovima.

Šalin se, naravno. Meni je isto prva epizoda bila predobra, ona me i navukla samo tako.