Last Post Wins !!!11one
- John_Ryder
- Wendigo
jaooo.. opet noće more. i kaj je najbolje, uvijek kad sanjam horror, san se dešava u karlovcu..
ovaj put sam se ukrcao na vlak iz KA za ZG koji je bio pun fuj zombija, ali ne onih "standardnih" već nešto tako bizarno i groteskno u kombinaciji sa lucio fulci stile goreom da mi valjda i u snu došlo na povračanje.. onda je počelo hranjenje.
i klasika, probudim se kao i uvijek ful usparavan, ukočen i hladno mi je.
svašta...
ovaj put sam se ukrcao na vlak iz KA za ZG koji je bio pun fuj zombija, ali ne onih "standardnih" već nešto tako bizarno i groteskno u kombinaciji sa lucio fulci stile goreom da mi valjda i u snu došlo na povračanje.. onda je počelo hranjenje.
svašta...
- callac
Već vidim kako će mi biti krivo što ne idem na koncert. Nije da nemam novaca, al osjećala bih neku krivnju jer već imam karte za Depeche i U2, planira se Massive, malo na more i u desetom mj. u Nizozemsku pa da ne ispadne kako se ima...sve sam mislila da ću kartu ili dobiti, ili osvojiti u nekoj nagradnoj igri, al nula bodova. Svima koji idete želim dobar provod i opširnu recenziju sa slikama

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- John_Ryder
- Wendigo
same here.. baš sam ih malo počeo slušati prije par dana, a i volio bi to čudo vidjet u živo.callac wrote:Već vidim kako će mi biti krivo što ne idem na koncert. Nije da nemam novaca, al osjećala bih neku krivnju jer već imam karte za Depeche i U2, planira se Massive, malo na more i u desetom mj. u Nizozemsku pa da ne ispadne kako se ima...sve sam mislila da ću kartu ili dobiti, ili osvojiti u nekoj nagradnoj igri, al nula bodova. Svima koji idete želim dobar provod i opširnu recenziju sa slikama![]()
- boyko
također...Wendigo wrote:same here.. baš sam ih malo počeo slušati prije par dana, a i volio bi to čudo vidjet u živo.callac wrote:Već vidim kako će mi biti krivo što ne idem na koncert. Nije da nemam novaca, al osjećala bih neku krivnju jer već imam karte za Depeche i U2, planira se Massive, malo na more i u desetom mj. u Nizozemsku pa da ne ispadne kako se ima...sve sam mislila da ću kartu ili dobiti, ili osvojiti u nekoj nagradnoj igri, al nula bodova. Svima koji idete želim dobar provod i opširnu recenziju sa slikama![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
tek sad vidim ovo lolWendigo wrote:jaooo.. opet noće more. i kaj je najbolje, uvijek kad sanjam horror, san se dešava u karlovcu..![]()
ovaj put sam se ukrcao na vlak iz KA za ZG koji je bio pun fuj zombija, ali ne onih "standardnih" već nešto tako bizarno i groteskno u kombinaciji sa lucio fulci stile goreom da mi valjda i u snu došlo na povračanje.. onda je počelo hranjenje.i klasika, probudim se kao i uvijek ful usparavan, ukočen i hladno mi je.
svašta...
ja danas bas isla vlakon do zga... nabasala na nagibni, jer sam termine pobrkala i na kraju proveli preko pol sata cekajuci nasred puta da vlak ispred nas promijeni lokomotivu, jer je ova prva crkla...
i kud si nasla mjesto kraj nekog lika iz splita koji me tako stravicno podsjetio na gonza da to nije normalno. u 15 minuta pricanja sam saznala tko mu u familiji dize kredit, zasto je prekinio sa svojom curom, sto ona studira, zasto je doktor opce prakse, a nije uzela specijalizaciju, sto prija od nje misli o bilo cemu, sto ce s kucom na bracu kako ce sazidati neku ogradu i put, koliko dug taj put mora biti i zasto, kako je zivcan, je li moj momak zivcan, hocu bombon, zasto nije danas autom isao... :brain freeze: