Napiši nešto o forumašu iznad

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 19:21

Decadentor wrote:Ponasa se ko apokaliptik :lol: :wink:
apokaliptik je noob i da je neke od tih stvari stvarno prakticirao onda to uopce nebi ovdje spominjao na forumu, a i fakat je ispadalo da se kurci, tako da ja mislim da je on procitao 1 knjigu i mislio da je postao neki covjek koji zna kofol, a u biti je obican šarlatan koji nema blage.
samo sam htio doc do nekih informacije ovdje, nemora znacit da sam ja neki freak :lol:

ot: zivi u zg :D
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 19:26

Cannibalist wrote:
apokaliptik je noob i da je neke od tih stvari stvarno prakticirao onda to uopce nebi ovdje spominjao na forumu, a i fakat je ispadalo da se kurci, tako da ja mislim da je on procitao 1 knjigu i mislio da je postao neki covjek koji zna kofol, a u biti je obican šarlatan koji nema blage.
samo sam htio doc do nekih informacije ovdje, nemora znacit da sam ja neki freak :lol:
pricala s njim da vidim jel mogu dobiti neki konkretniji info o necemu od osobe koja komunicira s mrtvima i dobila prijepis tkstova s galaksije :lol:

ot: mislim da mozda ima plavu auru. :D

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 19:29

elrania wrote:
Cannibalist wrote:
pricala s njim da vidim jel mogu dobiti neki konkretniji info o necemu od osobe koja komunicira s mrtvima i dobila prijepis tkstova s galaksije :lol:

ot: mislim da mozda ima plavu auru. :D
a tamo ima dosta istinitih postova ali ima i fanatika koji sve pokvare i neznas kome vjerovat, zato najbolje sam istrazivat i onda u daljnim slucajevima kontaktirati nekog osobno i to onog ko se bavi barem vise od 10 god....

ot: hehe nije pogodila, aura se mijenja po tvome raspolozenju, no prvi put kad sam vidio i bila je plava, vise blago plava. :lol:

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 19:35

Cannibalist wrote:
a tamo ima dosta istinitih postova ali ima i fanatika koji sve pokvare i neznas kome vjerovat, zato najbolje sam istrazivat i onda u daljnim slucajevima kontaktirati nekog osobno i to onog ko se bavi barem vise od 10 god....
takvi su me fanatici odvukli od svega toga na zesce hladenje i pronalazenje neke svoje osobne potrebe u svemu tome. jedan je poznanik nes vjerovat samo mj dana nakon sto je progutao sajt vidio gustercice i bio na mjesecu. malo mi se opcenito zgadio naivan pristup.
ot: hehe nije pogodila, aura se mijenja po tvome raspolozenju, no prvi put kad sam vidio i bila je plava, vise blago plava. :lol:
djelujes kao plavi. a ovo glede promjena... pa je, prema emotivnom stanju, zdravlju la la, al nece ti bas sad skakat svako malo i nekako je mozda za ocekivati da kao osoba zracis odredenim tonom i da ima ta boja koja te najintenzivnije popunjava u 'prirodnom' stanju.

ot: celav je :lol:

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 19:51

elrania wrote:
Cannibalist wrote:
takvi su me fanatici odvukli od svega toga na zesce hladenje i pronalazenje neke svoje osobne potrebe u svemu tome. jedan je poznanik nes vjerovat samo mj dana nakon sto je progutao sajt vidio gustercice i bio na mjesecu. malo mi se opcenito zgadio naivan pristup.
djelujes kao plavi. a ovo glede promjena... pa je, prema emotivnom stanju, zdravlju la la, al nece ti bas sad skakat svako malo i nekako je mozda za ocekivati da kao osoba zracis odredenim tonom i da ima ta boja koja te najintenzivnije popunjava u 'prirodnom' stanju.

ot: celav je :lol:
vjerovatno je dozivio astralnu projekciju i to putem nacina bez meditacije, to po meni nije zdravo i moze malo vise skrenuti, a gustericici su reptiliani, vrsta entiteta u astralnom svijetu, no nevjerujem ni u to, jer svi veliki majstori meditacija koje se baziraju na kundaline nikada u astralnom svijetu nisu vidili TAKVE entitete, oni su vise kao astralna bica, u biti to i jesu, no nikada takvi oblici poput reptilana, a opet svi tvrde da su vidili reptiliane, meni je to zbunjujce, a poceo sam proucavati hermetizam i nasao 390 imena svih entiteta i sve o njima i njihove tocke u astralnom svijetu, i ni jedan niti igdje u starim knjigama nema ikakvih reptiliana, tako da je mislim da je to manipulatorska caka da sjebu ljude i isperu im mozak....a oko njih i tih bica se uopce netreba brinut, treba se pazit ali ne previse zavirivat jer ionako nemas razloga....al eto taj lik je bio prenaivan.... i glavna stvar je da ne smijes u astral bez duhovnog mira i prosvjetljenog uma jer se neces znati obraniti od tih stvorenja.... ovaj text zvuci sulud ali je istinit xD mozemo se prebacit na last post wins...

OT : opet lezi u krevetu

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Jun 2009, 20:14

U stanju je meditirati

(mi živčani ljudi smo time fascinirani)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Jun 2009, 20:17

Zivcana :lol: ccc
Image

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 22:27

sutra ce headbangati

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 22:40

vratila stari avatar

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 22:45

iznenadio me jer se sjeca mog starog avatara :lol:

cactus

Post by cactus » 16 Jun 2009, 06:56

Broj 92 :lol:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

A$H

Post by A$H » 16 Jun 2009, 14:54

lud.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 16 Jun 2009, 14:59

Ide večeras na Slipknot, mrzim ga :lol: i jaaaa biiiiiii!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jun 2009, 15:03

uživa u kupki od ružinih latica.. :lol:

Hec

Post by Hec » 16 Jun 2009, 15:05

zatvorenik pod brojem 62380

Post Reply