meni je reiki postao smisleniji kad sam prestala ocekivati sarene boje, uspjesne meditacije i astralna iskustva. onda me sve to zaskocilo kad sam se najmanje nadala, a prije toga sam, napustivsi sve zelje, usla u samu filozofiju cijelog programa koji mi je puno znacio.Cannibalist wrote:
kad smo kod reikija, cini mi se zanimljiv sad u zadnje vrijeme, pogotovo sto mi je buraz prico jedan dozivljaj za vrijeme putovanja u busu gdje je bila skupina ezotericara pa su onda svi diskusirali, bas ta kontrola energije mi se dopada....kaze da je jedan stari sto se dosta dugo bavi, kaze da je jednoj curi pokraj nje napravio da moze vizualizirat, i stari je napravio kuglu energije, i samo je ona to vidila kaze, a oni svi su osjetili al nisu vidili, i na kraju ju je izbacio van pa kaze kako su se svi cimnuli kad je poretila pokraj njih van iz busa.....zvuci suludo sada. al dozivio je to, isto tako je na koprivu zastao po ovoj vrucini i peklo je, i on je to iz zajebancije reko dok su se penjali na brdo, (isao je u visoko kod piramide) i onda opet nacuo taj stari i preko noge preso rukom pozitivne energije i buraza vise nije pekla nogazato mi se dopada a i cuo sam dosta djelotvornih prica
sjecam se kako sam jednom prije inicijacije nakon tretmana fizicki 'gorila' u veljaci i koliko sam htjela odmah sve to isprobati i bila toliko frustrirana time sto nije islo...
mislim da sam sada konacno nesto pametnija i smirenija... a i napustila sam sve standardne procedure invokacija, redosljeda itd. koje trebas raditi tokom tretmana. jedino sto prihvacam su simboli, no za mene su oni jos uvijek placebo dok se ne uvjerim suprotno; a za koristenje energije nije potreban nikakav dodatni dokaz.