Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 21:17

Cannibalist wrote:
kad smo kod reikija, cini mi se zanimljiv sad u zadnje vrijeme, pogotovo sto mi je buraz prico jedan dozivljaj za vrijeme putovanja u busu gdje je bila skupina ezotericara pa su onda svi diskusirali, bas ta kontrola energije mi se dopada....kaze da je jedan stari sto se dosta dugo bavi, kaze da je jednoj curi pokraj nje napravio da moze vizualizirat, i stari je napravio kuglu energije, i samo je ona to vidila kaze, a oni svi su osjetili al nisu vidili, i na kraju ju je izbacio van pa kaze kako su se svi cimnuli kad je poretila pokraj njih van iz busa.....zvuci suludo sada. al dozivio je to, isto tako je na koprivu zastao po ovoj vrucini i peklo je, i on je to iz zajebancije reko dok su se penjali na brdo, (isao je u visoko kod piramide) i onda opet nacuo taj stari i preko noge preso rukom pozitivne energije i buraza vise nije pekla noga :D zato mi se dopada a i cuo sam dosta djelotvornih prica
meni je reiki postao smisleniji kad sam prestala ocekivati sarene boje, uspjesne meditacije i astralna iskustva. onda me sve to zaskocilo kad sam se najmanje nadala, a prije toga sam, napustivsi sve zelje, usla u samu filozofiju cijelog programa koji mi je puno znacio.
sjecam se kako sam jednom prije inicijacije nakon tretmana fizicki 'gorila' u veljaci i koliko sam htjela odmah sve to isprobati i bila toliko frustrirana time sto nije islo...
mislim da sam sada konacno nesto pametnija i smirenija... a i napustila sam sve standardne procedure invokacija, redosljeda itd. koje trebas raditi tokom tretmana. jedino sto prihvacam su simboli, no za mene su oni jos uvijek placebo dok se ne uvjerim suprotno; a za koristenje energije nije potreban nikakav dodatni dokaz.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:19

al fascinira me i ta sveta geometrija i simboli inace.... od solomonova pecata pa nadalje, prije mi je to sve bilo sotonisticki il neznam ni ja sta, dok nisam shvatio da je sasvim nesto drugo i potpuno smislenije...ko i oni citati "as above, so below....as below so above" :D
"Six strings to cover fear..."

callac

Post by callac » 15 Jun 2009, 21:21

elrania wrote:
callac wrote:Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..
budimo manje optimisticni oko ovoga i ajmo rec da je kljuc srece ucenje i usvajanje od samoga sebe i okoline. pogreske i padovi postoje da 'gone dalje' i natjeraju nekoga da krene na samousavrsavanje.
sranja se vecinom dogadaju ljudima koji ne znaju kako krenuti dalje i gore, ne znaju uopce da mogu krenuti dalje i promijeniti svoj svjetonazor i ocekivanja.
To je još jedno viđenje, tvoje recimo. Al ako ćemo baš tako, ajmo onda reći da zapravo ne znamo zašto se uopće događaju sranja, a ne reći da se "sranja događaju ljudima koji ne znaju krenuti dalje i gore" Sad da ne iznosimo prljave i tužne detalje iz svojih života navodeći primjere grozota koje su se događale dok smo bili još djeca, i samim time ne bi ni trebali znati nšta osim neke normale i igre i tome sl. Tako da ću ja samo reći kako ne znam ništa o "ključu sreće" nego da se samo trudim iz svega izvući ono najbolje i kada padnem da se sama znam ustati bez da mi netko mora pružiti ruku.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Jun 2009, 21:26

callac wrote: pozitivno razmišljanje
Amen to that

Optimizam je u suštini preduvjet ili drugi naziv za ono što je elrania rekla.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 21:31

Asfodel wrote:
callac wrote: pozitivno razmišljanje
Amen to that

Optimizam je u suštini preduvjet ili drugi naziv za ono što je elrania rekla.
indeed

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 21:39

callac wrote:
elrania wrote:
callac wrote:Ključ sreće je pozitivno razmišljanje i to je najveća istina, ali tko još može svaki dan biti pozitivan nakon svakakvih sranja koja ti se događaju..
budimo manje optimisticni oko ovoga i ajmo rec da je kljuc srece ucenje i usvajanje od samoga sebe i okoline. pogreske i padovi postoje da 'gone dalje' i natjeraju nekoga da krene na samousavrsavanje.
sranja se vecinom dogadaju ljudima koji ne znaju kako krenuti dalje i gore, ne znaju uopce da mogu krenuti dalje i promijeniti svoj svjetonazor i ocekivanja.
To je još jedno viđenje, tvoje recimo. Al ako ćemo baš tako, ajmo onda reći da zapravo ne znamo zašto se uopće događaju sranja, a ne reći da se "sranja događaju ljudima koji ne znaju krenuti dalje i gore" Sad da ne iznosimo prljave i tužne detalje iz svojih života navodeći primjere grozota koje su se događale dok smo bili još djeca, i samim time ne bi ni trebali znati nšta osim neke normale i igre i tome sl. Tako da ću ja samo reći kako ne znam ništa o "ključu sreće" nego da se samo trudim iz svega izvući ono najbolje i kada padnem da se sama znam ustati bez da mi netko mora pružiti ruku.

ja svoje djetinjstvo dozivljavam kao traumu i jos uvijek neke stvari nisam savladala, no postujem to sto je bilo, jer je upravo to utjecalo na mene sada i na to sto sam postala. dugo sam vremena jadikovala oko negativnog, a zanemarivala koliko mogu napraviti za sebe, ako pokusam to savladati.
ljudi imaju tako praznu naviku zaliti se na svoje probleme, a ne razmisliti o tome sto ce postici kada rijese te sve svoje nedace i koliko puno mogu uciniti za sebe da sami sebi pomognu.
neki bi rekli da je karma u pitanju zasto se netko rodi u odredenoj negativnoj sredini i zasto mu se dogadaju sve te uzasne stvari...jedino sto mozes je stati sam sebi u obranu i biti dovoljno jak za sebe, znati si pruziti potporu i shvatiti da je u redu biti ranjiv, no da nije u redu izgubiti, jer to je ono sto se dogada kad se svaka losa stvar analizira, a ne prebrodi kao i svaki drugi kamen spoticanja u zivotu.
tu smo svi da zivimo i mislim da bi svima bilo lakse kad bi se zapitali zasto su se odredene stvari dogodile i umjesto da kazemo koliko su nas ostetile, bilo bi lijepo da se potrudimo pronaci onaj neki faktor u njima koji nas moze nadopuniti, podariti iskustvo i uciniti nas emotivno i psihicki jacima.

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 22:11

ja po tom pitanju vjerujem u sudbinu, ali ne nagle dogadjaje, nagle dogadjaje svrstavam u vlastitu odgovornost napravljenih cinova :roll:

callac

Post by callac » 15 Jun 2009, 22:40

elrania wrote:
callac wrote:
elrania wrote: budimo manje optimisticni oko ovoga i ajmo rec da je kljuc srece ucenje i usvajanje od samoga sebe i okoline. pogreske i padovi postoje da 'gone dalje' i natjeraju nekoga da krene na samousavrsavanje.

ja svoje djetinjstvo dozivljavam kao traumu i jos uvijek neke stvari nisam savladala, no postujem to sto je bilo, jer je upravo to utjecalo na mene sada i na to sto sam postala. dugo sam vremena jadikovala oko negativnog, a zanemarivala koliko mogu napraviti za sebe, ako pokusam to savladati.
ljudi imaju tako praznu naviku zaliti se na svoje probleme, a ne razmisliti o tome sto ce postici kada rijese te sve svoje nedace i koliko puno mogu uciniti za sebe da sami sebi pomognu.
neki bi rekli da je karma u pitanju zasto se netko rodi u odredenoj negativnoj sredini i zasto mu se dogadaju sve te uzasne stvari...jedino sto mozes je stati sam sebi u obranu i biti dovoljno jak za sebe, znati si pruziti potporu i shvatiti da je u redu biti ranjiv, no da nije u redu izgubiti, jer to je ono sto se dogada kad se svaka losa stvar analizira, a ne prebrodi kao i svaki drugi kamen spoticanja u zivotu.
tu smo svi da zivimo i mislim da bi svima bilo lakse kad bi se zapitali zasto su se odredene stvari dogodile i umjesto da kazemo koliko su nas ostetile, bilo bi lijepo da se potrudimo pronaci onaj neki faktor u njima koji nas moze nadopuniti, podariti iskustvo i uciniti nas emotivno i psihicki jacima.
Drago mi je da tako razmišljaš! Vidiš, toliko toga napisano, na prvi pogled možda kao različita mišljenja, a zapravo toliko slična. Ja sam sve svoje tragedije shvatila na neki način i kao blagoslov jer su me učinila osobom kakva sam danas-samostalna i gdje me posadiš tu ću da izrastem.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Jun 2009, 22:53

too damne hot je
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 23:06

ti znas da se to kak si napisao izgovara 'demni' ? :lol:

Hec

Post by Hec » 15 Jun 2009, 23:55

meni je drago sto smo prvi put diskusirali o tome a da se niko nije zakacio :lol:

elrania

Post by elrania » 15 Jun 2009, 23:58

a nije u pitanju bila neka teza tema ko sto je apokaliptik prezentirao onda, nego osobna razglabanja i lakse faze prakticiranja odredenih stvari.
naslo bi se vec par rogatih da je ovo krenulo zescim tokom :lol:

Hec

Post by Hec » 16 Jun 2009, 00:05

mislim da znam na sto mislis :mrgreen:

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Jun 2009, 10:05

Ode ja polako na koncerat :)
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jun 2009, 10:21

Decadentor wrote:Ode ja polako na koncerat :)
uživaj.

Locked