jesi li gledao uncuted verziju? Razlika je drastična, naročito u sceni natezanja lica...olio wrote:Ichi The Killer
9/10
odličan film
svi koji su mi rekli da ga gledam opisali su ga kao "krv na sve strane, prebolesno" ali uopće film nije pretjeran i ima puno drugih kvaliteta
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- john_constantine
Godzilla vs Biollante - Godzilla protiv divovske mutirane ruže.
Japanci su očito bili na drogama, očito kada Biollante evolurira i postane pravo filmsko čudovište u cijelom serijalu. Krvav, nasilan i mračan film, koji ponavlja uobičajene fore iz Godzilla serijala (vojska i slično), ali s puno većim budžetom. Povratak letjelice X2, i nove metode kako zaustaviti Godzillu. I odlične borbe s čudovišnih i ljudskih strana uz veličanstveno finale. Ne znam kako će dalje biti Godzilla, ali nije tako loše što je Godzilla prestao biti zaštitnik Japana i opet čudovište koje terorizira Japan. 4/5 SVe više izraženih horor elemenata u oba dva filma...

Michel puši karu.
- Asfodel
-
-
- dr mladjo
Hulk vs thor (2009)auuuu.još prije rata sam zadnji puta čitao nešto o thoru.bilo se lijepo malo podsjetit 7,5/10
The Chronicles of Riddick (2004)-cccc.od onakve filmčine što je ostalo.picth black je dio dosta sličan aliens.kako su oni došli do ideje ovog filma je za mene velika misterija.miks sw,conana....ustvari najviše podječa na kralja škorpiona u svemiru.a mogao je ispast tako dobar.samo su se trebali držat zatvora i radnje u njemu.. 4/10
Death at a Funeral (2007)-odlična britanska komedija..halucinogene droge,patuljak,ludi likovi..baš me zanima kako će ispast američka verzija 8,5/10
The Chronicles of Riddick (2004)-cccc.od onakve filmčine što je ostalo.picth black je dio dosta sličan aliens.kako su oni došli do ideje ovog filma je za mene velika misterija.miks sw,conana....ustvari najviše podječa na kralja škorpiona u svemiru.a mogao je ispast tako dobar.samo su se trebali držat zatvora i radnje u njemu.. 4/10
Death at a Funeral (2007)-odlična britanska komedija..halucinogene droge,patuljak,ludi likovi..baš me zanima kako će ispast američka verzija 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
- Decadentor
- john_constantine
Vin Diesel je najavio još dva filma u vezi Riddickovih kronika.dr mladjo wrote:

Michel puši karu.