Koji ste horror zadnji gledali?
- yaps
Tesis (1996) 6.5/10, Ja trazim i dalje nesto starije da vredi, a da nisam pogledao. Ovo je spanski film, vise triler,nego horor. Preteca 8mm. ne bi me cudilo da su amerikanci napravili 8mm na osnovu ovog filma.Vredi da se pogleda.
Dajte preporuku za neki manje poznat, a dobar horor.Ovo novijeg datuma je jako lose, uglavnom.
Dajte preporuku za neki manje poznat, a dobar horor.Ovo novijeg datuma je jako lose, uglavnom.
- Ikstomi
30 Days of night.
Predobar film, i hvala forumašima na preporuci, zanimljiv u svakom segmentu, radnja se tečno odvija, i potiče gledatelja da se totalno uživi u film. Jedan od boljih horrora koje sam pogledao u zadnje vrijeme, još treba uzet u obzir da nisam fan vampira.
Filmu bi dao 10/10 , ali bit cu tu subjektivan i dat cu 9/10 zbog toga sto uzasno ne volim hladnoću i snijeg pa sam se cijeli film osjecao kao na iglicima. Znam glup argument ali eto kad sam gledao mene je preuzela ta hladnoća.

Predobar film, i hvala forumašima na preporuci, zanimljiv u svakom segmentu, radnja se tečno odvija, i potiče gledatelja da se totalno uživi u film. Jedan od boljih horrora koje sam pogledao u zadnje vrijeme, još treba uzet u obzir da nisam fan vampira.
Filmu bi dao 10/10 , ali bit cu tu subjektivan i dat cu 9/10 zbog toga sto uzasno ne volim hladnoću i snijeg pa sam se cijeli film osjecao kao na iglicima. Znam glup argument ali eto kad sam gledao mene je preuzela ta hladnoća.

A nije bilo jabuke?!
- dr_gonzo
- elrania
- Asfodel
Eh, ovo moram gledat reda radi. Baš me zanima njegov debitantski filmić. I ima lijepu ocjenu na IMDB-u...yaps wrote:Tesis (1996) 6.5/10, Ja trazim i dalje nesto starije da vredi, a da nisam pogledao. Ovo je spanski film, vise triler,nego horor. Preteca 8mm. ne bi me cudilo da su amerikanci napravili 8mm na osnovu ovog filma.Vredi da se pogleda.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out