A Bittersweet Life (2005)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
filmofil

A Bittersweet Life (2005)

Post by filmofil » 13 Jun 2009, 00:25

korejsko remek djelo! glupo je pričati o radnji, to se treba pogledati...

e sad, zašto sam otvorio temu? zato što mi se treba razjasniti par stvari (a i film treba svoju temu kolko je dobar)

SPOILERI mogući

ko je onaj lik koji uleti na kraju i ubije sun-wooa? šta znači ona scena zadnja?

nije mi bilo jasno, jel se to sve uopće dogodilo jer me zadnja scena zbunila pa sam išao gledati ponovo prvih 5min filma i tamo lik stoji pred prozorom (sve identično), a zadnja scena kao da se nastavlja na to...

netko zna više o tome?
This is the Zodiac speaking.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Jun 2009, 01:15

ovo definitivno skidam i gledam 8)
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

A$H

Re: A Bittersweet Life (2005)

Post by A$H » 13 Jun 2009, 12:26

filmophil wrote: SPOILERI mogući

ko je onaj lik koji uleti na kraju i ubije sun-wooa? šta znači ona scena zadnja?

nije mi bilo jasno, jel se to sve uopće dogodilo jer me zadnja scena zbunila pa sam išao gledati ponovo prvih 5min filma i tamo lik stoji pred prozorom (sve identično), a zadnja scena kao da se nastavlja na to...

netko zna više o tome?
SPOILERI

pa kuzi se ako pratis bolje film..lik koji ga ubije je brat od onog dilera oruzja..

a kraj sam ja shvatio tipa sto bi on volio da bude..da mu zivot bude tako zanimljiviji i dinamicniji..opasniji..a ne rutina koju zivi svaki dan..tak da se po meni sve to dogodilo u njegovoj masti..

END

a mozes poster i malo vise infoa o filmu editirat u prvi post..jel..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 13 Jun 2009, 12:38

ma pratio sam ja film, ali ne razlikujem baš te azijate pa mi je lik na kraju bio zagonetka...a cijelo ono boksanje na kraju sam isto shvatio kao i ti, ali mislim da je tu puno više od toga jer on već ima opasan i dinamičan život...

A$H

Post by A$H » 13 Jun 2009, 12:44

filmophil wrote:ma pratio sam ja film, ali ne razlikujem baš te azijate pa mi je lik na kraju bio zagonetka...a cijelo ono boksanje na kraju sam isto shvatio kao i ti, ali mislim da je tu puno više od toga jer on već ima opasan i dinamičan život...
SPOILER

da..ali kao izbacivac..ne neki badass mafijas ili osoba koja radi za glavnog sefa..i tu je opet ljubavi dio koji isto jako zeli itd..uglavnom zeli vise od zivota nego sto ima ili mozda moze dobit..pa je eto doslo do toga sto smo vidili..

END

filmofil

Post by filmofil » 13 Jun 2009, 12:48

A$H wrote:
filmophil wrote:ma pratio sam ja film, ali ne razlikujem baš te azijate pa mi je lik na kraju bio zagonetka...a cijelo ono boksanje na kraju sam isto shvatio kao i ti, ali mislim da je tu puno više od toga jer on već ima opasan i dinamičan život...
SPOILER

da..ali kao izbacivac..ne neki badass mafijas ili osoba koja radi za glavnog sefa..i tu je opet ljubavi dio koji isto jako zeli itd..uglavnom zeli vise od zivota nego sto ima ili mozda moze dobit..pa je eto doslo do toga sto smo vidili..

END
eto, onda uzimam tu teoriju jer drži vodu...čitao sam po imdbu teorije i bila je jedna zanimljiva da se to sve stvarno dogodilo, a da je boksanje na kraju bilo njegovo afterlife stanje i tako...

kako god, ovaj film treba još nekoliko gledanja...

A$H

Post by A$H » 13 Jun 2009, 12:54

a lol za tu teoriju..nisam niti pomislio na to..meni je okay ovo kako ja na to gledam i pase mi uz film..bilo krivo ili ne..

definitivno film za vise gledanja.. 8)

pogledaj ako nisi - http://www.imdb.com/title/tt0796212/
isto odlican film za vise gledanja..

filmofil

Post by filmofil » 13 Jun 2009, 13:00

A$H wrote:a lol za tu teoriju..nisam niti pomislio na to..meni je okay ovo kako ja na to gledam i pase mi uz film..bilo krivo ili ne..

definitivno film za vise gledanja.. 8)

pogledaj ako nisi - http://www.imdb.com/title/tt0796212/
isto odlican film za vise gledanja..
e hvala za preporuku...odmah idem stavit na skidanje

boyko

Post by boyko » 13 Jun 2009, 13:28

upravo ga skidam
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

bakero

Post by bakero » 14 Jun 2009, 14:59

ma film je premoćan,ja sam ga ubo na originalu za 27kn.... :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Hec

Post by Hec » 14 Jun 2009, 16:52

sad ste me privukli da i ja pogledam
"Six strings to cover fear..."

bakero

Post by bakero » 15 Jun 2009, 12:34

Cannibalist wrote:sad ste me privukli da i ja pogledam
samo naprid!! 8)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 23 Jun 2009, 22:56

SPOILER

Da, ove teorije koje ste spominjali su ispravne, samo kako san davno film gleda zaboravija san da on u biti i nije mafijaš, već samo izbacivač u hotelu, ovo mi je bija tek drugi put da ga gledan. Prvi put san skužija da je sve mašta, al san zaboravija da je scena s prozorom prije svega sa curom i sotalim bossovima, tako da je on apsolutno sve zamislija i u svojoj glavi odigra malu priču o ljubavi, gorčini, osveti i pravdi. A vidiš, kako san prvi put mislija, ispalo bi da je on zamislija sve od scene kad ih je poštedija pa nadalje i da u biti žali šta nikad neće bit onaj koji će povuć tako drastičan potezu koji će ga stavit na metu vlastitom gospodaru i dovest do smrti sviju, pa mi se to činilo efektnije. Al ono prvo je točno. Nikakav afterlife ne dolazi u obzir, film jasno kaže po onom citatu učitelja i učenika da je sve to bija samo sladak san.

Josef K

Re: A Bittersweet Life (2005)

Post by Josef K » 28 Jun 2010, 15:38

Kakvo je ovo savršenstvo od filma 8)

Post Reply