pa ja ne znam što se više može tražit od ovakvog filma.i djeca i odrasli će nači toliko materijala za razmišljanja.od samog uvoda sa satelitima koji su onečistili svemir do odjave sa razvojem umjetnosti i ljudske kulture.a koji su to prosječni filmovi na koje ovaj film podsječa?filmophil wrote:
a reci mi što je tu točno iznadprosječno? ljubavna priča u kojoj su glavni likovi roboti i ona šema s kritikom na naš sadašnji način života koja me nije nimalo dotaknula..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
uopće nije stvar u tome da me film na išta podsjeća nego mi upada u prosječnost jer sam vidio puno bolja ostvarenja na istu temu (ljubav, kritika društva)...ovo je bilo užasno dosadno i jedva sam čekao kraj...dr mladjo wrote:pa ja ne znam što se više može tražit od ovakvog filma.i djeca i odrasli će nači toliko materijala za razmišljanja.od samog uvoda sa satelitima koji su onečistili svemir do odjave sa razvojem umjetnosti i ljudske kulture.a koji su to prosječni filmovi na koje ovaj film podsječa?filmophil wrote:
a reci mi što je tu točno iznadprosječno? ljubavna priča u kojoj su glavni likovi roboti i ona šema s kritikom na naš sadašnji način života koja me nije nimalo dotaknula..
priča mi je bila previše šablonska (oni se vole, sve bi dali jedan za drugog) pa onda nabijanje na nos kako je planet onečišćen i kako će budućnost izgledati pa onaj predvidljivi kraj...sve to je već viđeno, prožvakano, ali eto, ovo je crtić sa slatkim robotom upakiran u šarenilo...ljudi su to popušili
film mi jednostavno nije sjeo, a bome nit nema predispozicije da mi sjedne...
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
i još uvijek nisi stavio koji su to slični bolji filmovi.filmophil wrote: a podsjeća nego mi upada u prosječnost jer sam vidio puno bolja ostvarenja na istu temu (ljubav, kritika društva)...ovo je bilo užasno dosadno i jedva sam čekao kraj...
u pitanju je ljubav.nema baš puno opcija gdje bi radnja mogla iči.nije u pitanju woody allenov film(a i on ima predvidljivosti)filmophil wrote: priča mi je bila previše šablonska (oni se vole, sve bi dali jedan za drugog)
.
ako čemo ovako gledat onda su SVE IJEDAN napravljen film viđen,prožvakan,..Robots (2005) bi bio pak primjer filma sa slatkim robotom upakiran u šarenilofilmophil wrote: pa onda nabijanje na nos kako je planet onečišćen i kako će budućnost izgledati pa onaj predvidljivi kraj...sve to je već viđeno, prožvakano, ali eto, ovo je crtić sa slatkim robotom upakiran u šarenilo...ljudi su to popušili
ajd meni za volju još jednom daj šansu filmu.ne sada ali u nekoj budučnosti..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
-
Ma lol, sad je ispalo ko da se bojim gledat takve filmove jer mi je kao tesko pomislit na to i da dajem ocjenu zbog mog misljenja.... -.-'Boby wrote:Rekao bih da je situacija ovakva; mediji i mnogi nestručni ljudi su do ekstremnih mjera "demonizirali" pedofiliju pa je većini ljudi mučno gledati ili slušati bilo kaj vezano za ovu temu dok čisto uredno gledamo filmove po istinitim događajima o serijskim ubojicama, silovateljima, manijacima i nekome ništa. Evo jučer, na Novoj je bio film o Charlieu Mansonu i može se slobodno reći da je film mnogo više uznemirujuć, mučniji i šokantniji nego "Woodsman"dr mladjo wrote:i ja neke stvari ne volim.ali sam svjestan toga.neču davat slabije ocjene zbog toga jer nisam onda objektivan.kao kad bi neki vegetarijanac davao nižu ocjenu filmovima u kojima se jede meso..Cannibalist wrote:
a jbga, svako ima svoje misljenje
reko sam samo da mi se ne svidjaju takve teme, i to je moje osobno misljenje pa je normalno da mi se film nece svidjeti cak iako je savrsen odradjen...i rekao sam samo svoje misljenje, ne glasam za predsjednika ili nesto drugo da moram davat ocjenu i strucno misljenje samo zato da bi drugi vidjeli da je film dobar.
onda bi ja tako iso na svaki tudji post govorit i spamat da nije pravedno dao ocjenu...
"Six strings to cover fear..."
- Asfodel
Ovo baš i nije normalnoCannibalist wrote:Ma lol, sad je ispalo ko da se bojim gledat takve filmove jer mi je kao tesko pomislit na to i da dajem ocjenu zbog mog misljenja.... -.-'Boby wrote:Rekao bih da je situacija ovakva; mediji i mnogi nestručni ljudi su do ekstremnih mjera "demonizirali" pedofiliju pa je većini ljudi mučno gledati ili slušati bilo kaj vezano za ovu temu dok čisto uredno gledamo filmove po istinitim događajima o serijskim ubojicama, silovateljima, manijacima i nekome ništa. Evo jučer, na Novoj je bio film o Charlieu Mansonu i može se slobodno reći da je film mnogo više uznemirujuć, mučniji i šokantniji nego "Woodsman"dr mladjo wrote:i ja neke stvari ne volim.ali sam svjestan toga.neču davat slabije ocjene zbog toga jer nisam onda objektivan.kao kad bi neki vegetarijanac davao nižu ocjenu filmovima u kojima se jede meso..
reko sam samo da mi se ne svidjaju takve teme, i to je moje osobno misljenje pa je normalno da mi se film nece svidjeti cak iako je savrsen odradjen...i rekao sam samo svoje misljenje, ne glasam za predsjednika ili nesto drugo da moram davat ocjenu i strucno misljenje samo zato da bi drugi vidjeli da je film dobar.
onda bi ja tako iso na svaki tudji post govorit i spamat da nije pravedno dao ocjenu...

To su ti htjeli reć
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
dr mladjo wrote:ah pa ne možemo radit i gledat filmove samo za lijepim temama i ugodnim likovima.Cannibalist wrote:
ma odlicna je gluma i prica, ali osobno nevolim drame gdje se radi o takvim temama
scena s zvanjem policijeRunning scared (2006)- 10/10- prelijepi spoj bajki i napete, brutalne, dinamične akcije s prejebenin krajen.
prosječan?prosječan?? prosječan????ajd nabroji te prosječne filmove koji su mu slični..wall-e 3/5...tolko buke, a tako prosječan crtić...očekivao sam brda i doline, dobio jedno veliko ništa...to je valjda tako kad su prevelika očekivanja, dat ću mu opet šansu jednog lijepog dana kad neću imat pametnijeg posla...
Daj mi opiši tu scenu jer je se ja ne mogu sitit, a film san gleda sinoć.
- Scarface
-