Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Jun 2009, 15:41

filmophil wrote:
a reci mi što je tu točno iznadprosječno? ljubavna priča u kojoj su glavni likovi roboti i ona šema s kritikom na naš sadašnji način života koja me nije nimalo dotaknula..
pa ja ne znam što se više može tražit od ovakvog filma.i djeca i odrasli će nači toliko materijala za razmišljanja.od samog uvoda sa satelitima koji su onečistili svemir do odjave sa razvojem umjetnosti i ljudske kulture.a koji su to prosječni filmovi na koje ovaj film podsječa?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

filmofil

Post by filmofil » 12 Jun 2009, 16:19

dr mladjo wrote:
filmophil wrote:
a reci mi što je tu točno iznadprosječno? ljubavna priča u kojoj su glavni likovi roboti i ona šema s kritikom na naš sadašnji način života koja me nije nimalo dotaknula..
pa ja ne znam što se više može tražit od ovakvog filma.i djeca i odrasli će nači toliko materijala za razmišljanja.od samog uvoda sa satelitima koji su onečistili svemir do odjave sa razvojem umjetnosti i ljudske kulture.a koji su to prosječni filmovi na koje ovaj film podsječa?
uopće nije stvar u tome da me film na išta podsjeća nego mi upada u prosječnost jer sam vidio puno bolja ostvarenja na istu temu (ljubav, kritika društva)...ovo je bilo užasno dosadno i jedva sam čekao kraj...

priča mi je bila previše šablonska (oni se vole, sve bi dali jedan za drugog) pa onda nabijanje na nos kako je planet onečišćen i kako će budućnost izgledati pa onaj predvidljivi kraj...sve to je već viđeno, prožvakano, ali eto, ovo je crtić sa slatkim robotom upakiran u šarenilo...ljudi su to popušili

film mi jednostavno nije sjeo, a bome nit nema predispozicije da mi sjedne...
This is the Zodiac speaking.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jun 2009, 17:09

alien
5/5 šta reći... 8)

dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Jun 2009, 17:25

filmophil wrote: a podsjeća nego mi upada u prosječnost jer sam vidio puno bolja ostvarenja na istu temu (ljubav, kritika društva)...ovo je bilo užasno dosadno i jedva sam čekao kraj...
i još uvijek nisi stavio koji su to slični bolji filmovi.
filmophil wrote: priča mi je bila previše šablonska (oni se vole, sve bi dali jedan za drugog)
.
u pitanju je ljubav.nema baš puno opcija gdje bi radnja mogla iči.nije u pitanju woody allenov film(a i on ima predvidljivosti)

filmophil wrote: pa onda nabijanje na nos kako je planet onečišćen i kako će budućnost izgledati pa onaj predvidljivi kraj...sve to je već viđeno, prožvakano, ali eto, ovo je crtić sa slatkim robotom upakiran u šarenilo...ljudi su to popušili
ako čemo ovako gledat onda su SVE IJEDAN napravljen film viđen,prožvakan,..Robots (2005) bi bio pak primjer filma sa slatkim robotom upakiran u šarenilo

ajd meni za volju još jednom daj šansu filmu.ne sada ali u nekoj budučnosti..

filmofil

Post by filmofil » 12 Jun 2009, 17:41

reko sam da ću dati još jednu šansu jer i sam mislim da me pojelo moje preveliko očekivanje u vezi tog filma...
This is the Zodiac speaking.

Hec

Post by Hec » 12 Jun 2009, 18:13

Boby wrote:
dr mladjo wrote:
Cannibalist wrote:
a jbga, svako ima svoje misljenje :P
i ja neke stvari ne volim.ali sam svjestan toga.neču davat slabije ocjene zbog toga jer nisam onda objektivan.kao kad bi neki vegetarijanac davao nižu ocjenu filmovima u kojima se jede meso..
Rekao bih da je situacija ovakva; mediji i mnogi nestručni ljudi su do ekstremnih mjera "demonizirali" pedofiliju pa je većini ljudi mučno gledati ili slušati bilo kaj vezano za ovu temu dok čisto uredno gledamo filmove po istinitim događajima o serijskim ubojicama, silovateljima, manijacima i nekome ništa. Evo jučer, na Novoj je bio film o Charlieu Mansonu i može se slobodno reći da je film mnogo više uznemirujuć, mučniji i šokantniji nego "Woodsman"
Ma lol, sad je ispalo ko da se bojim gledat takve filmove jer mi je kao tesko pomislit na to i da dajem ocjenu zbog mog misljenja.... -.-'
reko sam samo da mi se ne svidjaju takve teme, i to je moje osobno misljenje pa je normalno da mi se film nece svidjeti cak iako je savrsen odradjen...i rekao sam samo svoje misljenje, ne glasam za predsjednika ili nesto drugo da moram davat ocjenu i strucno misljenje samo zato da bi drugi vidjeli da je film dobar.
onda bi ja tako iso na svaki tudji post govorit i spamat da nije pravedno dao ocjenu...
"Six strings to cover fear..."

Hec

Post by Hec » 12 Jun 2009, 18:16

Devil's Pond (Vrazje jezero) 7/10 , odlican mi je zbog te napetosti i osjecaja nemoguceg bjega...mozda ipak unutar filma ima jedna pouka zenama ^^ no samo da je vise akcije na drugim mjestima, al to onda nebi bilo to. :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Jun 2009, 18:18

Cannibalist wrote:
Boby wrote:
dr mladjo wrote:i ja neke stvari ne volim.ali sam svjestan toga.neču davat slabije ocjene zbog toga jer nisam onda objektivan.kao kad bi neki vegetarijanac davao nižu ocjenu filmovima u kojima se jede meso..
Rekao bih da je situacija ovakva; mediji i mnogi nestručni ljudi su do ekstremnih mjera "demonizirali" pedofiliju pa je većini ljudi mučno gledati ili slušati bilo kaj vezano za ovu temu dok čisto uredno gledamo filmove po istinitim događajima o serijskim ubojicama, silovateljima, manijacima i nekome ništa. Evo jučer, na Novoj je bio film o Charlieu Mansonu i može se slobodno reći da je film mnogo više uznemirujuć, mučniji i šokantniji nego "Woodsman"
Ma lol, sad je ispalo ko da se bojim gledat takve filmove jer mi je kao tesko pomislit na to i da dajem ocjenu zbog mog misljenja.... -.-'
reko sam samo da mi se ne svidjaju takve teme, i to je moje osobno misljenje pa je normalno da mi se film nece svidjeti cak iako je savrsen odradjen...i rekao sam samo svoje misljenje, ne glasam za predsjednika ili nesto drugo da moram davat ocjenu i strucno misljenje samo zato da bi drugi vidjeli da je film dobar.
onda bi ja tako iso na svaki tudji post govorit i spamat da nije pravedno dao ocjenu...
Ovo baš i nije normalno :lol: al ok, ako ti tako želiš gledati na stvari
To su ti htjeli reć
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Hec

Post by Hec » 12 Jun 2009, 18:27

a jbga , al kad ovdje u ovom topicu dam svoju ocjenu, odma svi buknu, a kad oni nesto tako napisu onda niko nista ....ja nikad ne komentiram tudje ocjene :P

bakero

Post by bakero » 12 Jun 2009, 19:22

Awake-kratko ali slatko.... 8/10!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 12 Jun 2009, 19:34

dr mladjo wrote:
Cannibalist wrote:
ma odlicna je gluma i prica, ali osobno nevolim drame gdje se radi o takvim temama :wink:
ah pa ne možemo radit i gledat filmove samo za lijepim temama i ugodnim likovima.

Running scared (2006)- 10/10- prelijepi spoj bajki i napete, brutalne, dinamične akcije s prejebenin krajen.
scena s zvanjem policije :prayer:
wall-e 3/5...tolko buke, a tako prosječan crtić...očekivao sam brda i doline, dobio jedno veliko ništa...to je valjda tako kad su prevelika očekivanja, dat ću mu opet šansu jednog lijepog dana kad neću imat pametnijeg posla...
prosječan?prosječan?? prosječan????ajd nabroji te prosječne filmove koji su mu slični..

Daj mi opiši tu scenu jer je se ja ne mogu sitit, a film san gleda sinoć.

Hec

Post by Hec » 12 Jun 2009, 20:18

10th Pokemon Movie - The Rise of Darkrai 8/10 bas zabavan filmic za opustiti se uz jos jednu pokemon avanturu, ovaj dio je malo ozbiljniji 8)

dr mladjo

Post by dr mladjo » 12 Jun 2009, 23:02

Ghostface wrote:
( kad nazove policiju i kaže da je čula 2 hitca i onda ih upuca :-) )

Scarface

Post by Scarface » 12 Jun 2009, 23:21

dr mladjo wrote:
Ghostface wrote:
( kad nazove policiju i kaže da je čula 2 hitca i onda ih upuca :-) )

Pa moga si bit malo jasniji i spomenit pedofile ili same pucnjeve, a ne zvanje. :roll:

Hec

Post by Hec » 13 Jun 2009, 00:08

9th Pokemon Movie : The Ranger and the Temple of the Sea 9/10 najbolji dosad....ko bi reko da moze bit tako dobar :shock:
uopce nema neke pretjerane borbe niti "kid talka" , bas je ovaj dio full ozbiljan i vise je na foru istrazivnja nego pobjedjivanja
cool! :mrgreen:

Post Reply