Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull 8/10, super je film i cudi me zasto ga vecina ne podnosi
National Treasure 10/10 zabavan, polu mistican i lude scene
National Treasure 2 8/10 malo losiji od prvog dijela ali i dalje zabavan
The Woodsman 5/10 isprva nisam imao pojma o cem se radi film, a na kraju drama o pedofilu -.-'
National Treasure 10/10 zabavan, polu mistican i lude scene
National Treasure 2 8/10 malo losiji od prvog dijela ali i dalje zabavan
The Woodsman 5/10 isprva nisam imao pojma o cem se radi film, a na kraju drama o pedofilu -.-'
"Six strings to cover fear..."
-
ma odlicna je gluma i prica, ali osobno nevolim drame gdje se radi o takvim temamaBoby wrote:Meni osobno jedan od boljih filmova te godine. Kevin Bacon je bio odličan.dr mladjo wrote:zašto tako prosječna ocjena?Cannibalist wrote: The Woodsman 5/10 isprva nisam imao pojma o cem se radi film, a na kraju drama o pedofilu -.-'

"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
Trigun - odličan anime o ljubavi i miru. Nakon trećeg pokušaja sam ga konačno završio i zadovoljan sam. Počne nezanimljivo, naročito zbog iritatnih likova i na glavnog lika na kojega se treba naviknuti (pacifist s velikim pištoljem koji je zapravo kukavica, voli jesti, i plače), ali u sredini animea kada se pojavi prvi put banda, onda radnja kreće u ozbiljnom smjeru s sve manje humora. Akcija je odlična, s mješavinom humora, pucnjave, povremenih tučnjava i bizarnih likova. A tek muzika, naročito u sceni s snajperistom kada složi svoje dalekometno oružje. Ili crni svećenik s svojim specijalnim oružjem, njih dvojica su odličan duo koji nasmijava. Sama bit radnje dolazi vrlo kasno, kao da je skoro niti nema, po epizodama se polako razvlače dijelovi do spektakularnog završetka. Ima povremeno dosadnih epizoda, ali vrhunski anime koji me podsjetio na Gungrave. 4/5
Michel puši karu.
-
- dr mladjo
ah pa ne možemo radit i gledat filmove samo za lijepim temama i ugodnim likovima.Cannibalist wrote:
ma odlicna je gluma i prica, ali osobno nevolim drame gdje se radi o takvim temama
scena s zvanjem policijeRunning scared (2006)- 10/10- prelijepi spoj bajki i napete, brutalne, dinamične akcije s prejebenin krajen.

prosječan?prosječan?? prosječan????ajd nabroji te prosječne filmove koji su mu slični..wall-e 3/5...tolko buke, a tako prosječan crtić...očekivao sam brda i doline, dobio jedno veliko ništa...to je valjda tako kad su prevelika očekivanja, dat ću mu opet šansu jednog lijepog dana kad neću imat pametnijeg posla...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
- dr mladjo
- Boby
Rekao bih da je situacija ovakva; mediji i mnogi nestručni ljudi su do ekstremnih mjera "demonizirali" pedofiliju pa je većini ljudi mučno gledati ili slušati bilo kaj vezano za ovu temu dok čisto uredno gledamo filmove po istinitim događajima o serijskim ubojicama, silovateljima, manijacima i nekome ništa. Evo jučer, na Novoj je bio film o Charlieu Mansonu i može se slobodno reći da je film mnogo više uznemirujuć, mučniji i šokantniji nego "Woodsman"dr mladjo wrote:i ja neke stvari ne volim.ali sam svjestan toga.neču davat slabije ocjene zbog toga jer nisam onda objektivan.kao kad bi neki vegetarijanac davao nižu ocjenu filmovima u kojima se jede meso..Cannibalist wrote:
a jbga, svako ima svoje misljenje
-
a reci mi što je tu točno iznadprosječno? ljubavna priča u kojoj su glavni likovi roboti i ona šema s kritikom na naš sadašnji način života koja me nije nimalo dotaknula...valjda je nekima sve to bilo simpatično, ali meni samo dosadno, pogotovo što me iritirao taj mali robot wall-edr mladjo wrote:prosječan?prosječan?? prosječan????ajd nabroji te prosječne filmove koji su mu slični..
This is the Zodiac speaking.