HvalaGhostface wrote:Asfodel wrote:Jako dobra i nabrijavajuća epizodaaa![]()
A sad mi fino recite, tko je osoba u zadnjoj sceni koju Abby vidi? Meni je sunce malo išlo u monitor, ai mračna je scana pa mi se nije dalo proučavat. Ili se to ni ne bi trebalo vidjet tko je?
Henry, i to se prilično jasno vidi.
Harper's Island (2009) - SPOILERS
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- cactus
- Scarface
Stari, kako dobra 9. epizoda, još ne mogu doć sebi, pa ovo postaje sve bolje i bolje.
SPOILER
Nema čega nema, moćni dijalozi, naslućivanje konačne tajne, predobra scena tučnjave, suspense, klaustrofobija i ono šta je najbitnije, svi imaju jebački alibi osim organizatorice vinčanja Maggie. E sad, ispadne li stvarno na kraju da je ona ubojica, bit će to veeeeliko razočaranje. Sićan se da san u Fangoriji čita kako su priču radili po uzoru na Friday 13th, i meni sve dosad nije bilo baš jasno zašto, jedino zajedničko je prirodno okruženje, priča više nalikuje Scream-u, a ovako gledajući- šta ako ispadne da je Maggie nešto poput mame Voorhees, e onda kvragu sve, to bi bilo smeće. Zato se nadan da će to bit Cal, jer savršeno paše. Jest da u ovoj epizodi kao ima alibi, al scene nisu linearne i on nije triba doista bit uz Chloe dok ona spava, možda se samo kod nje vratija nakon šta je ubija Beth i Katherine. Ako se sićate onog njegovog ispada bijesa prema Chloe u moru u prvim epizodama i njenu rečenicu u prvoj epizodi kako su je uvijek privlačili psihopati, stvari upadaju na svoje misto. Cal ostavlja dojam pretvaranja da je autsajder, presmotan, ženskast i plačljiv, dok je ono kacavanje Chloe bila mala greška koja mu se omakla. Baš mogu zamislit kako se u zadnjoj epizodi izvlači iz sjene sa svojon manijakalnom facom, pun bijesa zbog načina kako je završija njegov otac John, i sad je tu da ispuni konačnu osvetu i ubije ili uvjeri svoju polusestru u "istinu"- Abby. Još je i patolog kolko san skužija, to već govori kolko je vješt i psihotičan i ne uklapa se u njegovu glumačku ličnost. Istina da u više navrata ima alibi, ali opet to nije toliko čvrsto (ko kaže da je Lucy bila zapaljena dok je on visija). Ipak, na kraju krajeva, jako se bojin ishoda s Maggie.
SPOILER
Nema čega nema, moćni dijalozi, naslućivanje konačne tajne, predobra scena tučnjave, suspense, klaustrofobija i ono šta je najbitnije, svi imaju jebački alibi osim organizatorice vinčanja Maggie. E sad, ispadne li stvarno na kraju da je ona ubojica, bit će to veeeeliko razočaranje. Sićan se da san u Fangoriji čita kako su priču radili po uzoru na Friday 13th, i meni sve dosad nije bilo baš jasno zašto, jedino zajedničko je prirodno okruženje, priča više nalikuje Scream-u, a ovako gledajući- šta ako ispadne da je Maggie nešto poput mame Voorhees, e onda kvragu sve, to bi bilo smeće. Zato se nadan da će to bit Cal, jer savršeno paše. Jest da u ovoj epizodi kao ima alibi, al scene nisu linearne i on nije triba doista bit uz Chloe dok ona spava, možda se samo kod nje vratija nakon šta je ubija Beth i Katherine. Ako se sićate onog njegovog ispada bijesa prema Chloe u moru u prvim epizodama i njenu rečenicu u prvoj epizodi kako su je uvijek privlačili psihopati, stvari upadaju na svoje misto. Cal ostavlja dojam pretvaranja da je autsajder, presmotan, ženskast i plačljiv, dok je ono kacavanje Chloe bila mala greška koja mu se omakla. Baš mogu zamislit kako se u zadnjoj epizodi izvlači iz sjene sa svojon manijakalnom facom, pun bijesa zbog načina kako je završija njegov otac John, i sad je tu da ispuni konačnu osvetu i ubije ili uvjeri svoju polusestru u "istinu"- Abby. Još je i patolog kolko san skužija, to već govori kolko je vješt i psihotičan i ne uklapa se u njegovu glumačku ličnost. Istina da u više navrata ima alibi, ali opet to nije toliko čvrsto (ko kaže da je Lucy bila zapaljena dok je on visija). Ipak, na kraju krajeva, jako se bojin ishoda s Maggie.
- Asfodel
- cactus
- Scarface
Asfodel wrote:Joj joj predobra epizoda, isplatilo se čekanje![]()
Oni klaustrofobični pothvati su bili jezivi, brrr![]()
SPOILER
Ghost, ne spominješ kraj?
Šerif?!
Preuživljen san pa san zaboravija i to spomenit, al šta se mene tiče to mi i nije iznenađenje, vjerojatno ju je oteja da po reakcijama svih prokuži ubojicu, a možda i zna više nego šta mislimo. Uglavnom, on nije ubojica, to je 100 %.
- callac
Također sam sve više uvjerena da je ubojica Cal. Nekako se poklapa njegov profil, baš zato što su ga svi dečki omalovažavali, nisu ga uključivali u svoje spike i sl. Svaki drugi ishod čini mi se nevjerojatan i bio bi iznimno glup, a opet voljela bih da me iznenadi jer većinom skužim ubojice pa mi to ubije ono iščekivanje kraja.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
SPOILERI
Ja ne mislim da je baba ubojica, iz istog očitog razloga - sitna riba.
Ni Cal mi nije sumnjiv.
I nekako mi je preočito da je Abby Wakefieldova kći
tak da mi je i taj dnevnik sumnjiv i njegova autentičnost. Svi sad nju gledaju s prijezirom bla bla...kao da je netko to htio. Čiji su zapravo sinovi J.D. i Henry (umrli roditelji) možda su i oni sumnjiva podrijetla 
Ni Cal mi nije sumnjiv.
I nekako mi je preočito da je Abby Wakefieldova kći

- callac
SPOILERAsfodel wrote:SPOILERI
Ni Cal mi nije sumnjiv.
I nekako mi je preočito da je Abby Wakefieldova kćitak da mi je i taj dnevnik sumnjiv i njegova autentičnost. Svi sad nju gledaju s prijezirom bla bla...kao da je netko to htio. Čiji su zapravo sinovi J.D. i Henry (umrli roditelji) možda su i oni sumnjiva podrijetla
Fakat, al ja sam nekako skužila da su njihovi roditelji poginuli u onoj nesreći na brodu koji je eksplodirao pa je J.D. zato išao na terapije..ili sam ja to neš pobrkala?!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Hmmm...ne sjećam se tog podatka, al ne bih rekla.callac wrote:SPOILERAsfodel wrote:SPOILERI
Ni Cal mi nije sumnjiv.
I nekako mi je preočito da je Abby Wakefieldova kćitak da mi je i taj dnevnik sumnjiv i njegova autentičnost. Svi sad nju gledaju s prijezirom bla bla...kao da je netko to htio. Čiji su zapravo sinovi J.D. i Henry (umrli roditelji) možda su i oni sumnjiva podrijetla
Fakat, al ja sam nekako skužila da su njihovi roditelji poginuli u onoj nesreći na brodu koji je eksplodirao pa je J.D. zato išao na terapije..ili sam ja to neš pobrkala?!
- Asfodel
- callac
Ima toliko špekulacija na imdb-u da sam se sad sva zbrčkala:
Spoileri
Jimmy je Abbyn brat, Maggie je Wakefieldova ljubavnica i Jimmyjeva mama i njih dvoje u tandemu ubijaju
Ubija me u pojam to iščekivanje, a opet, u tome je sva ljepota gledanja serije
Spoileri
Jimmy je Abbyn brat, Maggie je Wakefieldova ljubavnica i Jimmyjeva mama i njih dvoje u tandemu ubijaju

Ubija me u pojam to iščekivanje, a opet, u tome je sva ljepota gledanja serije

If one of them is dead.
If one of them is dead.