Prometheus (2012)
-
Dachande
Predatori nisu napravili aliene, kao sto sam vec gore i rekao. Oni ih samo cijene ko odlican materijal za lov, i sazrijevanje svojih mladih kroz incijaciju. Stoga tu i tamo odu, uhvate alien kraljicu, i drze je da nese aliene na kojima onda oni treniraju.
I ponovo kazem, avp svemir nije neki isprdak koji je nastao prije 5 godina, nego postoji vec 20 godina. I nije lose zamisljen, lose su samo napravljena 2 filma o tome.
I ponovo kazem, avp svemir nije neki isprdak koji je nastao prije 5 godina, nego postoji vec 20 godina. I nije lose zamisljen, lose su samo napravljena 2 filma o tome.
-
filmofil
nema veze...i da postoji 50god opet je to nemjerljivo sa originalima...Dachande wrote:Predatori nisu napravili aliene, kao sto sam vec gore i rekao. Oni ih samo cijene ko odlican materijal za lov, i sazrijevanje svojih mladih kroz incijaciju. Stoga tu i tamo odu, uhvate alien kraljicu, i drze je da nese aliene na kojima onda oni treniraju.
al mene i dalje zanima otkud alieni, zbog čega je i počela cijela rasprava...to nije nikako objašnjeno nigdje i kažem, možda je i bolje da ostane tako...
This is the Zodiac speaking.
-
filmofil
ne, nego se baš da zaključiti da alieni nisu umjetno stvoreni...zašto bi se umjetno stvorena rasa borila tako za svoj opstanak i zašto bi se tako organizirali?? oni se ponašaju ko u mravinjak, imaš kao neki hive u kojem matica nese jaja, a ostalo su radilice...a primjer inteligencije je npr odsjecanje struje u aliensima...znači, nisu oni samo savršen stroj za ubijanje nego puno više od toga i teorija da su umjetno nastali ne drži vodudr mladjo wrote:kakve veze ima inteligencija aliena s činjenicom da su umjetno stvoreni?činjenica da su ekstra inteligenti,opasni samo potkrepljuje ideju o umjetnom nastanku..filmophil wrote: teorija da su aliene napravili predatori je glupa i jednostavno ne stoji...nisu alieni glupa stvorenja nego baš suprotno, jako inteligentni i po tome se valjda da zaključiti da cijela ta rasa ima glavu i rep...
- shogo
Nekako bi ih usporedio s Borgom...imaju neku vrstu kolektivne i uče brzo na pogreškama...kako su prestali napadati strojnicama ili turretima zaštićen hodnik u aliensima...filmophil wrote:ne, nego se baš da zaključiti da alieni nisu umjetno stvoreni...zašto bi se umjetno stvorena rasa borila tako za svoj opstanak i zašto bi se tako organizirali?? oni se ponašaju ko u mravinjak, imaš kao neki hive u kojem matica nese jaja, a ostalo su radilice...a primjer inteligencije je npr odsjecanje struje u aliensima...znači, nisu oni samo savršen stroj za ubijanje nego puno više od toga i teorija da su umjetno nastali ne drži vodudr mladjo wrote:kakve veze ima inteligencija aliena s činjenicom da su umjetno stvoreni?činjenica da su ekstra inteligenti,opasni samo potkrepljuje ideju o umjetnom nastanku..filmophil wrote: teorija da su aliene napravili predatori je glupa i jednostavno ne stoji...nisu alieni glupa stvorenja nego baš suprotno, jako inteligentni i po tome se valjda da zaključiti da cijela ta rasa ima glavu i rep...
- dr mladjo
zato što tako stvoreni.gdje je bit u stvaranju ultimativnog plijena koji je nesposoban se brinut o sebi,neče uzvračat napad.filmophil wrote:.zašto bi se umjetno stvorena rasa borila tako za svoj opstanak i zašto bi se tako organizirali??
ništa novo..malo me podsječaju na jam hadare.i oni su tako stvoreni..filmophil wrote: oni se ponašaju ko u mravinjak, imaš kao neki hive u kojem matica nese jaja, a ostalo su radilice...a primjer inteligencije je npr odsjecanje struje u aliensima...znači, nisu oni samo savršen stroj za ubijanje nego puno više od toga i teorija da su umjetno nastali ne drži vodu
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- bakero
meni ideja o prequela je bas super, i ako su ridley i tony u tom filmu to ne može bit loše nikako... a to da su predatori stvorili aliene to su gluposti i nemaju nikakve veze jedno s drugim...hm.... uostalom alien mi je draži...predator sucks!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
- shogo
-
filmofil
pa u prvom dijelu se on našao u nepoznatoj okolini sam...nekako je prirodno da se ponašao takoshogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
- A$H
mislis na Predatora?shogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
pa oni su po prirodi lovci i vole lovit i izazove..bilo je u filmu receno kako ljudi nestuju uvijek u to doba velikih kisa(mislim da je tak nes) samo se eto dogodilo da su se ovaj put i vojnici nasli na njegovom putu i postavili mu jos veci izazov nego je do sad imao..jer Predatori jednostavno vole lov i izazove kod istog..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- shogo
ne ne...za predatora znam...nekada igra i fair play...ali pitam za aliena...nije lovac, ne jede lovinu, nije ratnik nego dobro naoružan kolektor???kolektor organizama - domaćina???A$H wrote:mislis na Predatora?shogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
pa oni su po prirodi lovci i vole lovit i izazove..bilo je u filmu receno kako ljudi nestuju uvijek u to doba velikih kisa(mislim da je tak nes) samo se eto dogodilo da su se ovaj put i vojnici nasli na njegovom putu i postavili mu jos veci izazov nego je do sad imao..jer Predatori jednostavno vole lov i izazove kod istog..
- A$H
pa i nisu neki kolektori..samo se kao paraziti sire svuda i neovisno o rasi je zaraze..sto dovodi do mnogo njihovih podvrsta..ali su inteligentni..tak da nisu samo mindless killers..e sad neznam da li mogu oni hibernirat..mislim da ipak umiru bez hrane(koja god ona bila) jer u jedinici nisu naisli niti na jednog Aliena ikao ih je trebalo bit..nego samo na Jaja--koja po meni mogu dugo hibernirat i cekat da ih netko aktivira prisustvom..shogo wrote:ne ne...za predatora znam...nekada igra i fair play...ali pitam za aliena...nije lovac, ne jede lovinu, nije ratnik nego dobro naoružan kolektor???kolektor organizama - domaćina???A$H wrote:mislis na Predatora?shogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- bakero
to je sve iscenirano od strane tvrtke i onog debila robota.... a i stvar prirode što si reka da će se branit od nepoznatog...filmophil wrote:pa u prvom dijelu se on našao u nepoznatoj okolini sam...nekako je prirodno da se ponašao takoshogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
R.I.P.
R.I.P.
- bakero
tako je.predator je prije svega hunter i onako neki kolektor....a da igra fair igru vidili smo u 1.predatoru vs Schwarzija...kad se skinio opremu i kacigu i borio se 'na šake' haha...shogo wrote:ne ne...za predatora znam...nekada igra i fair play...ali pitam za aliena...nije lovac, ne jede lovinu, nije ratnik nego dobro naoružan kolektor???kolektor organizama - domaćina???A$H wrote:mislis na Predatora?shogo wrote:Očito je da alieni mogu hibernirati bez hrane, jer kako onda izgleda njihov planet kada bi sve pobili samo da bi se razmnožili, što jedu?, to čak ne vidimo ni u filmu??on lovi ljude iz kojeg razloga u prvom dijelu??čista agresiva i nagon??u drugom znamo zašto ih lovi...ima puno nejasnoća
R.I.P.
R.I.P.
-
filmofil
alieni i predatori love iz različitih razloga...alienima su potrebni ŽIVI organizmi za opstanak vrste, a predatori love samo zbog trofeja...
zato je npr. u aliensima pol marinaca ostalo živo nakon onog prvog napada i zato je newt ostala živa...znači, oni ustvari uopće ne ubijaju osim ako nisu ugroženi...
u prvom dijelu se jadničak osjećao ugroženo i zato je poklal cijelu posadu broda
zato je npr. u aliensima pol marinaca ostalo živo nakon onog prvog napada i zato je newt ostala živa...znači, oni ustvari uopće ne ubijaju osim ako nisu ugroženi...
u prvom dijelu se jadničak osjećao ugroženo i zato je poklal cijelu posadu broda