Halloween II (2009)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 01 Jun 2009, 14:58

A$H wrote:Image

Sammy

Post by Sammy » 01 Jun 2009, 19:37

A$H wrote:Image
lijepa..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 02 Jun 2009, 06:57

Super Hi-Res Look at a Bloody Michael Myers!

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 02 Jun 2009, 19:40

Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Jun 2009, 02:50

Ova Fangoria se kao malo srozala il mi se samo čini?

Jedna od najlošijih naslovnica koje sam vidio
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 03 Jun 2009, 06:43

cini ti se..

Image

A$H

Post by A$H » 11 Jun 2009, 12:06

Jedna od zrtvi..

Image
Image

Image

A$H

Post by A$H » 11 Jun 2009, 12:09

Dr. Loomis

Image

Boby

Post by Boby » 11 Jun 2009, 12:10

Daj nemoj zezat; ovo ne može biti Halloween, pa kaj je ovom liku napravio?? Ovo bu stvarno bio Zombiev film

A$H

Post by A$H » 11 Jun 2009, 12:14

i ja sam ostao malo zatecen u kaj se pretvorio..lol..izgleda da ce bit puno brutalniji nego do sad..osim ako mozda nije lika bacio pod nesto ili u nesto pa je to rezultat toga..hmm..

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jun 2009, 14:48

Boby wrote:Daj nemoj zezat; ovo ne može biti Halloween, pa kaj je ovom liku napravio?? Ovo bu stvarno bio Zombiev film
ma samo naprijed. :D To je ono što je nedostajalo halloween serijalu, bez tih offscreen scena ubojstava...
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jun 2009, 15:10

Par sajtova koji prate holivudska zbivanja objavili su da je firma poznate braće Weinstein u prilično gadnoj situaciji. Pare su izgleda skoro pa potrošene, te sve svoje nade u opravak daju Zombievom Halloween 2 i Tarantinovim Bastardima. Oba filma izlaze u razmaku od tjedan dana, što je tehnički i loša stvar jer su jedan drugom konkurencija, ali očito je financijska situacija prilično loša. U ovoj informaciji možete i vidjeti zašto Rob Zombie konstantno drka po Myspaceovima i horror sajtovima sa nekakvim sličicama iz filma - marketinški lonac za film će mu biti poprilično smanjen, pa je ovakav besplatni način reklame the way to go. Glede Tarantina, ironično je da ih njegov film mora spasiti, posebice kada znamo da je njegovo prošlo djelo uveliko uzrokovalo ovo situaciju. ( http://www.horrorhr.com/horror-update-h ... -eli-roth/ )

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Jun 2009, 15:22

john_constantine wrote:
Boby wrote:Daj nemoj zezat; ovo ne može biti Halloween, pa kaj je ovom liku napravio?? Ovo bu stvarno bio Zombiev film
ma samo naprijed. :D To je ono što je nedostajalo halloween serijalu, bez tih offscreen scena ubojstava...
nebih rekao da mu to fali - originalni halloween serijal (barem ta 3 filma koja nešto vrijede) "ide" na atmosferu, stalkanje, dašak mistike (ono o nastanku MM, haddonfieldski druidski kult iz doba kolonijalne amerik itde..) i brza i efektivna ubojstva. michael nije tip ubojice koji mrcvari... a u zombievoj verziji više naginje na tu neku brutalnu stranu. što mi je čist ok, malo za promjenu i izvedba je vrlo zadovoljavajuča, baš na rob zombievski "trashy/splatter" način.

Boby

Post by Boby » 11 Jun 2009, 15:51

HorrorHR wrote:Par sajtova koji prate holivudska zbivanja objavili su da je firma poznate braće Weinstein u prilično gadnoj situaciji. Pare su izgleda skoro pa potrošene, te sve svoje nade u opravak daju Zombievom Halloween 2 i Tarantinovim Bastardima. Oba filma izlaze u razmaku od tjedan dana, što je tehnički i loša stvar jer su jedan drugom konkurencija, ali očito je financijska situacija prilično loša. U ovoj informaciji možete i vidjeti zašto Rob Zombie konstantno drka po Myspaceovima i horror sajtovima sa nekakvim sličicama iz filma - marketinški lonac za film će mu biti poprilično smanjen, pa je ovakav besplatni način reklame the way to go. Glede Tarantina, ironično je da ih njegov film mora spasiti, posebice kada znamo da je njegovo prošlo djelo uveliko uzrokovalo ovo situaciju. ( http://www.horrorhr.com/horror-update-h ... -eli-roth/ )
Ironija poput umjetnosti je, nagrada samoj sebi :lol:
Totalno profulavaju što ih gotovo istovremeno puštaju; Zombiev će film vrlo vjerojatno zaraditi možda čak i više nego prvi dio jer po svemu sudeći ovo će biti i za ljubitelje serijala kao i za one kaj vole tourture. Trebali bi ga pustiti na sam Noć vještica, vjerujem da bi im XY-ti Saw bio mnogo manja konkurencija od Tarantina. Mislim, gomila bi ljudi išla na Noć vještica gledati baš Halloween; tu bi pridobili i ljude koji uopće ne gladaju horrore dakle one koji i inače ne bi gledali Saw ali bi gledali nekaj drugo. Još ak se uzme da je film brutalan u razmjerima Sawa uzeo bi i dio njegove publike. A za Tarantina vjerujem da će u ovom slučaju glatko nadmašiti svoj prethodni film kada je barem zarada u pitanju

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jun 2009, 17:27

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
nebih rekao da mu to fali - originalni halloween serijal (barem ta 3 filma koja nešto vrijede) "ide" na atmosferu, stalkanje, dašak mistike (ono o nastanku MM, haddonfieldski druidski kult iz doba kolonijalne amerik itde..) i brza i efektivna ubojstva. michael nije tip ubojice koji mrcvari... a u zombievoj verziji više naginje na tu neku brutalnu stranu. što mi je čist ok, malo za promjenu i izvedba je vrlo zadovoljavajuča, baš na rob zombievski "trashy/splatter" način.
druidi? Si svjestan da je ta ideja za druidima bila totalno glupa? Onaj treći dio, pa taj čovjek u crnome s revolverom kao da je ispao iz stripa Preacher, pa Michael kao nekakvo inskonsko zlo i dijete... Mislim, ono što je bilo različito između friday the 13th i halloweena je to da je halloween više bazirao na radnji, koja je istini za volju bila jednostavno dosadna. A ubojstva su bila u drugom planu i manje bitna. Atmosfera je ionako nestala poslije originala gdje se drugi dio pretvorio u slasher s hrpom nebuloza i neuvjerljivošću...

Zato mi je ovaj remake halloweena odličan - mračan, surov, krvav i nabijen akcijom, ubijanjima i dobrom radnjom, bez tih druida i slično.
Michel puši karu.

Post Reply