The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Post by HorrorHR » 22 Mar 2007, 20:36

But Li is looking to make another stab at American stardom with a starring role in THE MUMMY 3. Li will play the villainous Mummy in the film, which will be directed by Rob Cohen (STEALTH). Stephen Sommers, who directed the first two MUMMY films, will produce. Hollywood Reporter says of the third installment, MUMMY 3 begins in "ancient times before moving to a post-World War II setting. It is also known that one sequence involves the famous terra-cotta warriors, the collection of 6,000 men and their horses that were originally constructed to protect the tomb of an emperor."
:lol: :lol: :lol: od karloffa od jet lija ;)

Aryx

Post by Aryx » 22 Mar 2007, 20:39

ma lol :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Mar 2007, 21:04

Jupi, mummy 3. :D
Michel puši karu.

FilmTV

Post by FilmTV » 23 Mar 2007, 01:28

Jel Li kao Mumija je dobar izbor, ne mora pričati, pokazivati nikakve osjećaje i samo se kreveljiti zamotan od glave do pete. Mogao je to i neki lik s ceste al ajde ;)

Samo se nadam da neće degradirati na to da Mumija postaje ekspert u borilačkim vještinama.

Aryx

Post by Aryx » 23 Mar 2007, 01:38

FilmTV wrote: Samo se nadam da neće degradirati na to da Mumija postaje ekspert u borilačkim vještinama.
^^ :?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 23 Mar 2007, 07:13

Aryx wrote:
FilmTV wrote: Samo se nadam da neće degradirati na to da Mumija postaje ekspert u borilačkim vještinama.
Kung Fu Mummy, Hell Yeah :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Mar 2007, 09:39

A$H wrote:
Aryx wrote:
Kung Fu Mummy, Hell Yeah :lol: :lol:
Je baš me zanima kak će to funkcionirati...mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

FilmTV

Post by FilmTV » 23 Mar 2007, 12:12

Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu? :roll:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Mar 2007, 12:26

FilmTV wrote:
Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu? :roll:
A bome nisam ni čuo da je neki kinez bio faraon!!?? :shock:

FilmTV

Post by FilmTV » 23 Mar 2007, 14:36

Dragonrage wrote:
FilmTV wrote:
A bome nisam ni čuo da je neki kinez bio faraon!!?? :shock:
Detalji, detalji :D :D :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Mar 2007, 14:37

FilmTV wrote:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Vorador

Post by Vorador » 23 Mar 2007, 18:41

Bože! Šokiran sam! :shock:

Freddy

Post by Freddy » 24 Mar 2007, 20:05

ja nisam da on bude....premali je i ima baby facu
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Mar 2007, 09:33

Freddy wrote:ja nisam da on bude....premali je i ima baby facu
Ma nije stvar u tome kaj je mali. U "Smrtonosnom oružju 4" je bio odlična...mali ali nezaustavljivi negativac kojeg su ova dvojica jedva zaustavila, ali gdi će on glumiti faraona/mumiju...mislim, nema smisla. kao što rekoh, niti su kinezi bili Faraoni, niti su faraoni znali borilačke vještine... 8) :lol: :roll:

A$H

Post by A$H » 26 Mar 2007, 11:32

Stvar je u tome kad netko kaže mumija odmah nas asocira na egipatske faraone,piramide..ali nisu samo oni imali mumije u povijesti...bilo je puno vrsta mumija u mnogim kulturama pa tako i u kini imaš mumije i na tibetu su mumificirali visoke svečenike...možda ovaj nastavak neće imat veze sa egiptom kao prva dva nego se sele u drugu zemlju i počinju slična sranja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply