Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Asfodel

Post by Asfodel » 31 May 2009, 15:41

A damn, ja sam samo jednom bila na Thompsonu, prije 100 god još dok nije imao koreografije i režije
Nikad neću vidjeti mač :( :lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2009, 16:16

John_Ryder wrote:ma sere mi se od tih tomsonvih propovijedanja i zabijanja mačeva,isfuran je već s tim

A meni se sere od ovakvih komentara, to uključuje i Wendigov. Jebote, ako vam već ide na živce, moran li o tome čitat, zadržite to za sebe.

Aryx

Post by Aryx » 31 May 2009, 16:21

dan
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Gosp.

Post by Gosp. » 31 May 2009, 16:28

Asfodel wrote:A damn, ja sam samo jednom bila na Thompsonu, prije 100 god još dok nije imao koreografije i režije
Barem on često održava koncerte, nije problem uhvatiti ga negdje.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 May 2009, 16:30

Gosp. wrote:
Asfodel wrote:A damn, ja sam samo jednom bila na Thompsonu, prije 100 god još dok nije imao koreografije i režije
Barem on često održava koncerte, nije problem uhvatiti ga negdje.
Al nemam želju :lol:
Ono je bilo iz fore kad sam bila mlađa, da malo vidim

Gosp.

Post by Gosp. » 31 May 2009, 16:36

Eh, uopče ne cijeniš masovna okupljanja.
Šalim se, ja odlazim na takve koncerte zbog atmosfere koju tvori masa.
Iako me već živcira kiša koja se svaki put slijeva preko moje glave.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

filmofil

Post by filmofil » 31 May 2009, 17:07

Ghostface wrote:
John_Ryder wrote:ma sere mi se od tih tomsonvih propovijedanja i zabijanja mačeva,isfuran je već s tim

A meni se sere od ovakvih komentara, to uključuje i Wendigov. Jebote, ako vam već ide na živce, moran li o tome čitat, zadržite to za sebe.
pa šta su krivo rekli? thompson je ništa drugo nego ratni profiter kojeg puši današnja domoljubna mladež...
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2009, 17:11

filmophil wrote:
Ghostface wrote:

pa šta su krivo rekli? thompson je ništa drugo nego ratni profiter kojeg puši današnja domoljubna mladež...

Znači ti podržavaš postove ovakvog tipa (pogotovo Wendigov koji je krajnji neukus)? Jebe se meni za Thompsona, volin slušat njegovu muziku, a cila pozadina mi više ide na kurac i muka mi je uopće čitat ovakve idiotske komentare, svaki put isto, jedni su uber kul i samo pljuju, a drugi su naivni punjetari koji bi tribali ponovit lekciju iz povijesti, je li? Jebo vas sve!!

callac

Post by callac » 31 May 2009, 17:17

Drago mi je da nisam sudjelovala u ovoj raspravi, ali ću samo reći kako nečiji komentari mogu promijeniti totalno viđenje o nekim osobama i krajnje sam razočarana(samo ću reći da se ne radi o wendigu i filmofilu, a vi ostali se nađite ako mislite da trebate :P ) over and out
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 May 2009, 17:38

Samo da se izjasnim :lol: (da ne bi bilo nismo znali) Thompson mi je eek i ne slušam ga.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 May 2009, 17:49

gle callac nemožeš nekoga poznat niti znat kakav je po nekim postovima na forumu,ja uživo poznam samo Donnie Darka,dugo sam tu na forumu i nemogu imat nekakvo mišljenje o bilo kome ako nisam s njime uživo pričao niti išta,nemožeš preko foruma steći pravo mišljenje o nekomu,za to ti je živi primjer freddy,svi smo mislili da je oke lik "šaka sa šije" i te spike ali je ispalo da je neki frik s 54353453 ličnosti koji nema život. ja sam rekao što mislim o tomsonu i to je to,sad ghostface-u se to ne sviđa i jbg šta sad neću se prepirat s njime niti ću mislit da je on idiot niti neznam šta pošto čovjeka uopće ne poznam. over and out :lol:
"Im gonna touch you now." :P

callac

Post by callac » 31 May 2009, 18:00

naravno da ne možeš nekoga poznavati preko foruma, ali zašto ne bi stekao neko mišljenje o forumašu? i zašto ga ne bi promjenio nakon nečeg napisanog? nema potrebe da se asfodel i ti objašnjavate, moj bed jer nisam i vas dvoje uključila u onu zagradu, možda da ne bude tako očito o kome sam zapravo pričala, ali, koga zavaravamo :lol: iz aviona se vidi :P , a pišem ovako indirektno da se ogradim od uvlačenja u raspravu jer sa nekima se ovdje ne može pričati bez ispoljavanja frustracija nevezanih za temu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 31 May 2009, 18:07

Ja više poštivam Lepu Brenu od njega...Ona nikad nije krila što je-rođena bosanka koja podržava "srpsku stvar" a on lof liberalan a ustaša teška...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 31 May 2009, 18:15

A znači kad si malo žešći u postovima odma si i frustriran? Zanimljiva psihologija... Znan ja kakva su mišljenja većine mladeži, i znan da san među rijetkim recimo tradicionalnim kršćanima svojih godina, ljubiteljima Thompsona, čitačima stripova, i u konačnici, zatvorenije naravi. Pitanje koje triba postavit je- zašto je uvik toliko popularno izvaljivat ovakve stvari, i da uvik dolazi do ovoga- ista bi stvar bila i da smo počeli o Bogu recimo (ove se teme vatan čisto onako jer je bliska po kontrastu mišljenja, da ne bi bilo drugih mišljenja), a znan da je dosta članova agnostičkog ili ateističkog opredjeljenja. To šta si ti callac recimo odjednom jako razočarana mnome šta simpatiziran nešto šta je tebi odbojno govori puno više o tebi nego meni, al ja ionako već o svima ode iman jako precizna mišljenja koja ništa ne može ovako brzo prominit, stoga me nimalo ne pogađa bilo šta, bija u manjini ili većini, bar nisan nikad svoje mišljenje iskaziva kroz morbidne postove.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 May 2009, 18:17

Ma ja sam se izjasnila, jer ima ljudi koji ne kuže sarkazam (konkretno Gosp ga nije shvatio kod mene, pa da ne bude još takvih slučajeva) :lol:

Locked