Nikad neću vidjeti mač
Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
-
Gosp.
- Asfodel
Al nemam željuGosp. wrote:Barem on često održava koncerte, nije problem uhvatiti ga negdje.Asfodel wrote:A damn, ja sam samo jednom bila na Thompsonu, prije 100 god još dok nije imao koreografije i režije
Nikad neću vidjeti mač![]()
![]()
Ono je bilo iz fore kad sam bila mlađa, da malo vidim
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
pa šta su krivo rekli? thompson je ništa drugo nego ratni profiter kojeg puši današnja domoljubna mladež...Ghostface wrote:John_Ryder wrote:ma sere mi se od tih tomsonvih propovijedanja i zabijanja mačeva,isfuran je već s tim
A meni se sere od ovakvih komentara, to uključuje i Wendigov. Jebote, ako vam već ide na živce, moran li o tome čitat, zadržite to za sebe.
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
filmophil wrote:pa šta su krivo rekli? thompson je ništa drugo nego ratni profiter kojeg puši današnja domoljubna mladež...Ghostface wrote:John_Ryder wrote:ma sere mi se od tih tomsonvih propovijedanja i zabijanja mačeva,isfuran je već s tim
A meni se sere od ovakvih komentara, to uključuje i Wendigov. Jebote, ako vam već ide na živce, moran li o tome čitat, zadržite to za sebe.
Znači ti podržavaš postove ovakvog tipa (pogotovo Wendigov koji je krajnji neukus)? Jebe se meni za Thompsona, volin slušat njegovu muziku, a cila pozadina mi više ide na kurac i muka mi je uopće čitat ovakve idiotske komentare, svaki put isto, jedni su uber kul i samo pljuju, a drugi su naivni punjetari koji bi tribali ponovit lekciju iz povijesti, je li? Jebo vas sve!!
- callac
Drago mi je da nisam sudjelovala u ovoj raspravi, ali ću samo reći kako nečiji komentari mogu promijeniti totalno viđenje o nekim osobama i krajnje sam razočarana(samo ću reći da se ne radi o wendigu i filmofilu, a vi ostali se nađite ako mislite da trebate
) over and out
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- John_Ryder
gle callac nemožeš nekoga poznat niti znat kakav je po nekim postovima na forumu,ja uživo poznam samo Donnie Darka,dugo sam tu na forumu i nemogu imat nekakvo mišljenje o bilo kome ako nisam s njime uživo pričao niti išta,nemožeš preko foruma steći pravo mišljenje o nekomu,za to ti je živi primjer freddy,svi smo mislili da je oke lik "šaka sa šije" i te spike ali je ispalo da je neki frik s 54353453 ličnosti koji nema život. ja sam rekao što mislim o tomsonu i to je to,sad ghostface-u se to ne sviđa i jbg šta sad neću se prepirat s njime niti ću mislit da je on idiot niti neznam šta pošto čovjeka uopće ne poznam. over and out 
"Im gonna touch you now." 
- callac
naravno da ne možeš nekoga poznavati preko foruma, ali zašto ne bi stekao neko mišljenje o forumašu? i zašto ga ne bi promjenio nakon nečeg napisanog? nema potrebe da se asfodel i ti objašnjavate, moj bed jer nisam i vas dvoje uključila u onu zagradu, možda da ne bude tako očito o kome sam zapravo pričala, ali, koga zavaravamo
iz aviona se vidi
, a pišem ovako indirektno da se ogradim od uvlačenja u raspravu jer sa nekima se ovdje ne može pričati bez ispoljavanja frustracija nevezanih za temu.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
GreenHornet
- Scarface
A znači kad si malo žešći u postovima odma si i frustriran? Zanimljiva psihologija... Znan ja kakva su mišljenja većine mladeži, i znan da san među rijetkim recimo tradicionalnim kršćanima svojih godina, ljubiteljima Thompsona, čitačima stripova, i u konačnici, zatvorenije naravi. Pitanje koje triba postavit je- zašto je uvik toliko popularno izvaljivat ovakve stvari, i da uvik dolazi do ovoga- ista bi stvar bila i da smo počeli o Bogu recimo (ove se teme vatan čisto onako jer je bliska po kontrastu mišljenja, da ne bi bilo drugih mišljenja), a znan da je dosta članova agnostičkog ili ateističkog opredjeljenja. To šta si ti callac recimo odjednom jako razočarana mnome šta simpatiziran nešto šta je tebi odbojno govori puno više o tebi nego meni, al ja ionako već o svima ode iman jako precizna mišljenja koja ništa ne može ovako brzo prominit, stoga me nimalo ne pogađa bilo šta, bija u manjini ili većini, bar nisan nikad svoje mišljenje iskaziva kroz morbidne postove.
- Asfodel