Kućni ljubimci - objavite slike
- Asfodel
Sve je apsolutno točno za dvosložne riječi i životinjsko pamćenje...daGhostface wrote:Nikad nijednom ljubimcu nisan dava komplicirana imena jer san virova da takve riči neće ni registrirat, najviše reagiraju na dvosložne riči, zato se i daju takva imena, tako da ti ne mogu baš potvrdit nijedno od predloženih imena- meni je to osobno za ljubimca bezveze.
Ali mene to apsolutno ne zanima, prkosim tim pravilima oduvijek. Ja u ama baš sve moram ubaciti kreativnosti, pa tako i u ovom području
I ovo Snajper je prekrasno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Dragonrage
- elrania
- A$H
ne smeta text..nego je bilo receno da se drzimo svojih zivina tu..a ne svih slika ili koje bi zeljeli imat..ako si do sad tamo stavljala cemu sad i tu?elrania wrote:napisala sam gore da i jesu lolcats, ali ih stavljam tu zbog slatkosti. cropat cu test, ak toliko smeta.A$H wrote:khm..a da to nastavis u viceve di su bili i do sad..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Scarface
elrania wrote:zasto sad to meni govoris, kad je jos par ljudi stavljalo slike drugih zivotinja nakon sto je receno da se nece? ocito je ispalo da nikome ne smeta![]()
i zasto da stavljam to u viceve, ako nije smisao u nikakvoj zajebanciji, vec u tome da su slatke male mice?
no dobro. i get the point.
Zna da ćeš ga ti poslušat.
- Asfodel
@Ash - oduvijek se stavlja sve živo, al dobro
@el - joj ove što si stavila su mi gadne
ali problem je u meni, da bih mogla pogledat mačku mora bit izrazito lijepa...zato očajavam gledajući ovo svoje leglo, skoro sve su dozlaboga ružne
jbt jedna čak ni ne izgleda kao mačka nego kao..ne znam, šišmiš!
Užas e
@el - joj ove što si stavila su mi gadne
Užas e
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- A$H
je..ali je bilo kasnije i dogovoreno da nece bit sve i svasta..mislim, vi slobodno stavljajte kaj hocete..ali bi bilo bolje da je topic samo sa zivinama od usera..a ne da moras listat 10 stranica da vidis/nadjes necijeg psa..kako god je vama/lakse bolje..Asfodel wrote:@Ash - oduvijek se stavlja sve živo, al dobro
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac