Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- bakero
- Aryx
carnivale season 1 - 8.5/10 zanimljiva i full bizarna serija, jedino mi smeta sto se stvari otkrivaju sporije nego u lostu
. nista bacam se na drugu sezonu :p

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
super serija! znala sam ne ic van navecer kad se pustala na hrtuAryx wrote:carnivale season 1 - 8.5/10 zanimljiva i full bizarna serija, jedino mi smeta sto se stvari otkrivaju sporije nego u lostu![]()
![]()

steta sto su te dve sezone jedino sto je izaslo... a imala je obecavajuci nastavak s obzirom na zadnju epizodu...
- callac
to sam mu i ja reklaelrania wrote:super serija! znala sam ne ic van navecer kad se pustala na hrtuAryx wrote:carnivale season 1 - 8.5/10 zanimljiva i full bizarna serija, jedino mi smeta sto se stvari otkrivaju sporije nego u lostu![]()
![]()
steta sto su te dve sezone jedino sto je izaslo... a imala je obecavajuci nastavak s obzirom na zadnju epizodu...

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
wild hogs [2007]
volim filmove za mozak na pasu, mindless uzivanciju i slobodno pracenje i ovo se s obzirom na pricu cinilo ko super izbor.
no naravno, postoji ali i to poprilicno velik ali koji sam trebala ocekivati... pomalo sam alergicna na linearnu, americku karakterizaciju likova u jednostavnim komedijama koja je sada izazvala zapazanje napadnog i neinteligentnog seksistickog pristupa.
nemam bas nesto konkretno protiv takvog motiva u filmu, ali pozamasan dio macistickih fora je dosta jalov i predvidljiv, te cijelo ostvarenje cini nezanimljivim i sam kraj filma biva poznat na samom pocetku.
trebam se nauciti izbjegavati ovakve tipove...
pozitivna strana su 2 dosta smijesna trenutka i fini motorici u divnom okruzenju. taman da film dobije prolaznu ocjenu.
5/10
volim filmove za mozak na pasu, mindless uzivanciju i slobodno pracenje i ovo se s obzirom na pricu cinilo ko super izbor.
no naravno, postoji ali i to poprilicno velik ali koji sam trebala ocekivati... pomalo sam alergicna na linearnu, americku karakterizaciju likova u jednostavnim komedijama koja je sada izazvala zapazanje napadnog i neinteligentnog seksistickog pristupa.
nemam bas nesto konkretno protiv takvog motiva u filmu, ali pozamasan dio macistickih fora je dosta jalov i predvidljiv, te cijelo ostvarenje cini nezanimljivim i sam kraj filma biva poznat na samom pocetku.
trebam se nauciti izbjegavati ovakve tipove...
pozitivna strana su 2 dosta smijesna trenutka i fini motorici u divnom okruzenju. taman da film dobije prolaznu ocjenu.
5/10
- bakero
- Aryx
-
http://www.imdb.com/title/tt0856778/
"Clubbed"
Jos jedan engleski film o izbacivacima iz 80-ih za koji sam prvi put jucer cuo i stvarno je odličan!Par brutalnih,potresnih scena,i jedan poprilican twist na kraju.Topla preporuka.
8,5/10
"Clubbed"
Jos jedan engleski film o izbacivacima iz 80-ih za koji sam prvi put jucer cuo i stvarno je odličan!Par brutalnih,potresnih scena,i jedan poprilican twist na kraju.Topla preporuka.
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
-
"Metasteze"
Definitivno jedan od boljih nasih filmova.Vrlo dobra prica,radnja,razradeni likovi,gluma....Velika doza crnog humora,par urnebesnih dijaloga i odlično ismijavanje primitivaca koji za vecinu problema u zivotu optuzuju srbe,komunjare uz standardno "gdje si bio 91"
Dojam mi je pokvario poprilicno nedorecen kraj.Komotno se film mogao razvuc na 90 umjesto 75 minuta.
8,5/10
Definitivno jedan od boljih nasih filmova.Vrlo dobra prica,radnja,razradeni likovi,gluma....Velika doza crnog humora,par urnebesnih dijaloga i odlično ismijavanje primitivaca koji za vecinu problema u zivotu optuzuju srbe,komunjare uz standardno "gdje si bio 91"
Dojam mi je pokvario poprilicno nedorecen kraj.Komotno se film mogao razvuc na 90 umjesto 75 minuta.
8,5/10
- Asfodel
Si gledao predstavu? Navodno je i ona odlična i smiješna.GreenHornet wrote:"Metasteze"
8,5/10
Ja bih radije prvo predstavu pa film. Knjigu ne hvala.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Ne...Asfodel wrote:Si gledao predstavu?GreenHornet wrote:"Metasteze"
8,5/10
.