Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr_gonzo
- dr mladjo
The Emperor's New Groove (2000)-ah još uvijek jedan od najboljih disneyevih filmova(a da nema veze s pixarom) 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
- bakero
naravno!dr mladjo wrote:ah serijal se mora dovršit
X-men 3 - 7/10 solidan nastavčić.... uskoro i Wolverina gledam tako da zaokružim serijal i to je to... imam osjećaj da će ovaj zadnji nastavak bit preeeedobar!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
-
- callac
Pa onaj "We don't leave our men behind" zbog čega se apsolutno sve zajebalo. Dobro, to je jedino što drži te vojnike jer znaju da neće biti ostavljeni, ali hrpa ih je bila mrtva pa dok su išli po njih stradalo ih je još više. I onaj govor na kraju filma kad ovaj objašnjava zašto ide u rat, kao ne da bi bio junak....vjerujem da se to nije dogodilo već da su to ubacili tak da opravdaju zašto vode tuđe ratove. Ja sam malo antiratno nastrojena pa me se ne treba uzimati kao mjerilo.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
ali ovaj film i je antiratni...callac wrote:Pa onaj "We don't leave our men behind" zbog čega se apsolutno sve zajebalo. Dobro, to je jedino što drži te vojnike jer znaju da neće biti ostavljeni, ali hrpa ih je bila mrtva pa dok su išli po njih stradalo ih je još više. I onaj govor na kraju filma kad ovaj objašnjava zašto ide u rat, kao ne da bi bio junak....vjerujem da se to nije dogodilo već da su to ubacili tak da opravdaju zašto vode tuđe ratove. Ja sam malo antiratno nastrojena pa me se ne treba uzimati kao mjerilo.
ne želim ja tebi dalje pametovati, al mislim da si krivo shvatila film...
This is the Zodiac speaking.
- callac
Ma znam ja što želiš reći, oni su tamo otišli da zaustave rat ali su svejedno poubijali hrpetinu ljudi. Oni crnci tamo su apsolutno ludi, ali ni ameri nisu daleko.
Film je stvarno dobar (iako je ratna tematika koju ne volim) samo što me eto zasmeta američki način i veličanje njihove vojske i ono sljepo vjerovanje u taj neki cilj pa osamnaestogodišnjaci jedva čekaju da se dograbe puške i ubijaju malo, tako, jer im je to baš super, njihov "posao"... znam da netko i to mora, al ga oni baš guštaju, šta je-je!
Film je stvarno dobar (iako je ratna tematika koju ne volim) samo što me eto zasmeta američki način i veličanje njihove vojske i ono sljepo vjerovanje u taj neki cilj pa osamnaestogodišnjaci jedva čekaju da se dograbe puške i ubijaju malo, tako, jer im je to baš super, njihov "posao"... znam da netko i to mora, al ga oni baš guštaju, šta je-je!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- dr mladjo
-
pa nije direktno nitko rekao kako je rat besmislen, ali cijeli film ti prikazuje sve najgore od rata...
neda mi se sada stvarno puno pisati, ali recimo usporedi film bili smo vojnici i black hawk down...nebo i zemlja kako gledaju na rat
uostalom, ovo je film po istinitom događaju pa se nije mogla uzeti sloboda kao npr u apokalipsa danas ili platoonu koji su također antiratni filmovi...pokolj se dogodio i to je moralo biti u filmu, ali nitko nije veličao taj pokolj niti se prikazuje samo američka strana priče...
neda mi se sada stvarno puno pisati, ali recimo usporedi film bili smo vojnici i black hawk down...nebo i zemlja kako gledaju na rat
uostalom, ovo je film po istinitom događaju pa se nije mogla uzeti sloboda kao npr u apokalipsa danas ili platoonu koji su također antiratni filmovi...pokolj se dogodio i to je moralo biti u filmu, ali nitko nije veličao taj pokolj niti se prikazuje samo američka strana priče...
This is the Zodiac speaking.
-