Last Post Wins !!!11one
- elrania
tuzno/smijesno (zbog pisljivog postotka alkohola), ali ajd, vjerujem ti.Sammy wrote:ma puj..to sam casu dve tog bambusa popio..mene je bleki ubio
zgutala sam cijelu bocu toga jednom i nisam mogla nicem slatkom primirisat tjednima koliko mi se zgadio... i jos neka tupava mucnina od toliko sladunjavog okusa.. ma fuj.
- Asfodel
- Aryx
- Asfodel
- Aryx
frend je u americi isao sa likom u razred koji se zvao Harry DickAsfodel wrote:Pa svi tak odmah pomisle...Aryx wrote:ccc na sta vi cure stalno misliteAsfodel wrote: Kad god to kažeš, ja uvijek pročitam: s penisa
![]()
![]()
![]()
I ubila bih se da se zovem Denis
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
lol, to me podsjetilo na ovo danasAryx wrote:frend je u americi isao sa likom u razred koji se zvao Harry DickAsfodel wrote:Pa svi tak odmah pomisle...Aryx wrote:ccc na sta vi cure stalno mislite![]()
![]()
![]()
I ubila bih se da se zovem Denis![]()
![]()
![]()
Danas mi frend priča kak je upala racija u jedan kafić i legitimiraju sve pa tako došli i do frenda Svemirka (fakat se tako zove). Traže ga isprave, a one su u autu. Naravno da ga ne puste do auta po njih nego traže osobne podatke:
- ime?
- Svemirko
- nemoj ti mene zajebavati nego mi reci svoje ime
- Pa Svemirko (i veli prezime)
- Dobro... - nadureno će murjak - adresa?
- Jupiterova 18
- Pa ti mene stvarno zajebavaš - veli murjak, izvadi pendrek i ubije Boga u njemu.
Kada se jadan Svemirko oporavljao u bolnici od puknutih rebara i slomljene ruke, frend mu je rekao:
- šuti još si dobro i prošao. Zamisli da su te pitali kak ti se zove žena (a zove se Sunčica )
Michel puši karu.