Što ste zadnje kupili??
- callac
Zaboravi na markirane dućane tipa Mustang, LTB, Gas, Benetton i tome slične, govorimo o privatnim dućanima koji stvarno prodaju robu sa placa, naišla sam na identične stvari koje su u importenneu samo skuplje, ali su isti proizvod, a pogotovo sa grudnjacima trgovine...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ne kužim, al nema vezecallac wrote:Zaboravi na markirane dućane tipa Mustang, LTB, Gas, Benetton i tome slične, govorimo o privatnim dućanima koji stvarno prodaju robu sa placa, naišla sam na identične stvari koje su u importenneu samo skuplje, ali su isti proizvod, a pogotovo sa grudnjacima trgovine...
Ono što se događa je takva pojava kao što si rekla (plac i butik istu stvar prodaju po razl. cijeni) samo ne znam zašto bi to bilo specifično samo za Imp.
Ja konkretno mislim na markirani dućan, u kojem onakav grudnjak ne možeš nać ni za milijun godina na placu (o čemu svjedoči i cijena)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
istina je sto kaze callac. ima hrpetina nekih kvazi butika koji prodaju identicne stvari koje mos' nac na crnomercu/tresnjevci i bas mi je importane ostavio takav dojam kad sam prvi put bila dolje; isto vrijedi i za pokoji ducan u ilici.Asfodel wrote:Na placucallac wrote:Hmmm, nije ti baš usporedba neka...importanne prodaje robu koju možeš nać na placu, al ovaj dućan je stvarno sa finom robom, a opet po povoljnim cijenama.pa nije baš kad pogledaš cijene i kvalitetu
![]()
Ima tamo više trgovina, ne znam na koju ti misliš
a moram dobaciti da ono sto je i kupljeno na placu ni po cemu ne mora biti lose kvalitete... ak je nosivo, ak je materijal ok itd. 100x bih prije tam nesto uzela, neg isla u trgovinu i pljunula za istu kvalitetu robe bar 2x vise.
i btw, koja je to trgovina u importaneu bila s donjim rubljem? prolazim cesto onuda i sve su mi dosta blje sudeci po izlozima
- Asfodel
Pa i sama sam potvrdila da postoji takva pojava, lol
Ona dolje kad se siđe pokretim stubama blizu shoe be dooa. I u igri je jedna u onom prvom dijelu, ne znam kak bih objasnila, imaju samo grudnjake i badiće i čarape...ali ne tako fensi kao ova prva (cijene od 90-100 pa iznad)
Ona dolje kad se siđe pokretim stubama blizu shoe be dooa. I u igri je jedna u onom prvom dijelu, ne znam kak bih objasnila, imaju samo grudnjake i badiće i čarape...ali ne tako fensi kao ova prva (cijene od 90-100 pa iznad)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
da, primjetilo se, al rekla si da ti nije jasno po cemu je to specificno za imp pa sam samo ovo dodala.Asfodel wrote:Pa i sama sam potvrdila da postoji takva pojava, lol
eh, meni je najvise u sjecanju ostalo ono na katu sto mi je stravicno... frendica je jos zapela bila za korzet gore i napokon probala, te se uvjerila da izgleda ko vreca u tome.Ona dolje kad se siđe pokretim stubama blizu shoe be dooa. I u igri je jedna u onom prvom dijelu, ne znam kak bih objasnila, imaju samo grudnjake i badiće i čarape...ali ne tako fensi kao ova prva (cijene od 90-100 pa iznad)
ja vec par godina nisam dala manje od 300 kn za jedan grudnjak s obzirom da su se sve trgovine koje nisu lisca pokazale losima... bata je cak ok, ali nikako da pocnu narucivati one s uzim lednim dijelom...
- Asfodel
- DEXTER
- elrania