supernatural season 4 - postao sam fan te serije. Četvrta sezona je opako počela, makar sam se bojao da će prestati biti zanimljivo otkad su uveli anđele. Bilo je par prolaznih epizoda koje mi se nisu svidjele (prorok i posao), ali bilo je dosta novih stvorenja poput ghoulova. Duhovi su viđeni istina, ali i dalje uvijek imaju sjajnu priču kao Samovo djetinstvo. Stari likovi su ovdje, a imamo i dosta novih likova, s dosta preokreta i novom idejom. Ovaj put se više forsiraju na radnju, a manje na ubijanje čudovišta i slučajeve, čime se izgubio štih prve sezone, ali nije mi žao zbog toga. Odlično razrađeni karakteri glavnih likova, više nasilja koja se pokazala već u trećoj sezoni, odlična radnja sa preokretima, poneki iritatni lik, ali nije strašno. Primjećuje se manje humora nego je inače znalo biti u seriji, a i dalje obožavam stalne reference na filmove i serije, naročito ona epizoda monster movie. Sjajna serija, i slažem se s A$H - om, najbolje da završe sa petom sezonom, makar istini za volju, ne bi imao ništa protiv da dobiju i šestu sezonu, ovisi kakva će biti radnja

5/5
Michel puši karu.