Horror igre
- A$H
wtf..za ovo prvi put cujem..mora da stvarno lose gadjas..Jandra wrote:Downloadam F.E.A.R. 2 Project Origin. Jedinicu SKORO presao. Doso do kraja i dalje mi se nije dalo (ostao bez municije a sifre ne koristim). Jel ko igrao dvojku?
pa od svakon mrtvaca mozes uzet oruzje..nemre ti sam tak nestat..a i svako malo ga imas za pokupit u slucaju da su u pitanju neprijetelji bez oruzja..
na kojoj tezini igras?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
A$H wrote:wtf..za ovo prvi put cujem..mora da stvarno lose gadjas..Jandra wrote:Downloadam F.E.A.R. 2 Project Origin. Jedinicu SKORO presao. Doso do kraja i dalje mi se nije dalo (ostao bez municije a sifre ne koristim). Jel ko igrao dvojku?![]()
pa od svakon mrtvaca mozes uzet oruzje..nemre ti sam tak nestat..a i svako malo ga imas za pokupit u slucaju da su u pitanju neprijetelji bez oruzja..
na kojoj tezini igras?
Jeste, ali koliko sam shvatio on je na samome kraju, a tamo se boriš protiv onih prokletinja od demonskih duhova. A sad ako igraš na najtežem može se dogoditi da ti ostane samo nož za borbu...
Čuo sam da je duja jednako dobra kao jedinica....a meni je to dovoljno (uskoro kupujem dvicu).
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Jandra
Ma ni sam ne znam. Dosao sam do onog nivoa gdje sam na pocetku u nekom prolazu i s desne strane je stari televizor i odjedom se upali, a po cijelom se nivou ona Alma smije (ili plače, zvuk nekakvog jecanja). Ostao sam bez municije ne znam kako ali znam da sam imao samo onu osnovnu pusku sa malo metaka, a dođe kamion pun onih robota (ili kaj vec jesu). Sjecam se da me na tom nivou treba pregazit neki kamion ali se treba brzo izmaknut.A$H wrote:wtf..za ovo prvi put cujem..mora da stvarno lose gadjas..Jandra wrote:Downloadam F.E.A.R. 2 Project Origin. Jedinicu SKORO presao. Doso do kraja i dalje mi se nije dalo (ostao bez municije a sifre ne koristim). Jel ko igrao dvojku?![]()
na kojoj tezini igras?
P.S. Igram na najlakse. Je li istina da sto je veca tezina to je strasnije?
- majstoro
to neka muslimanka što li?Jandra wrote:Ma ni sam ne znam. Dosao sam do onog nivoa gdje sam na pocetku u nekom prolazu i s desne strane je stari televizor i odjedom se upali, a po cijelom se nivou ona Alma smije (ili plače, zvuk nekakvog jecanja). Ostao sam bez municije ne znam kako ali znam da sam imao samo onu osnovnu pusku sa malo metaka, a dođe kamion pun onih robota (ili kaj vec jesu). Sjecam se da me na tom nivou treba pregazit neki kamion ali se treba brzo izmaknut.A$H wrote:wtf..za ovo prvi put cujem..mora da stvarno lose gadjas..Jandra wrote:Downloadam F.E.A.R. 2 Project Origin. Jedinicu SKORO presao. Doso do kraja i dalje mi se nije dalo (ostao bez municije a sifre ne koristim). Jel ko igrao dvojku?![]()
na kojoj tezini igras?
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- Jandra
To je ta neka curica koja se pojavljuje sva krvava... Imam neki kratki filmić baš o toj Almi kad je kod psihologa i nes ju ispituju.majstoro wrote:to neka muslimanka što li?Jandra wrote:Ma ni sam ne znam. Dosao sam do onog nivoa gdje sam na pocetku u nekom prolazu i s desne strane je stari televizor i odjedom se upali, a po cijelom se nivou ona Alma smije (ili plače, zvuk nekakvog jecanja). Ostao sam bez municije ne znam kako ali znam da sam imao samo onu osnovnu pusku sa malo metaka, a dođe kamion pun onih robota (ili kaj vec jesu). Sjecam se da me na tom nivou treba pregazit neki kamion ali se treba brzo izmaknut.A$H wrote: wtf..za ovo prvi put cujem..mora da stvarno lose gadjas..![]()
na kojoj tezini igras?
- majstoro
slicno ima i u kruguJandra wrote:To je ta neka curica koja se pojavljuje sva krvava... Imam neki kratki filmić baš o toj Almi kad je kod psihologa i nes ju ispituju.majstoro wrote:to neka muslimanka što li?Jandra wrote: Ma ni sam ne znam. Dosao sam do onog nivoa gdje sam na pocetku u nekom prolazu i s desne strane je stari televizor i odjedom se upali, a po cijelom se nivou ona Alma smije (ili plače, zvuk nekakvog jecanja). Ostao sam bez municije ne znam kako ali znam da sam imao samo onu osnovnu pusku sa malo metaka, a dođe kamion pun onih robota (ili kaj vec jesu). Sjecam se da me na tom nivou treba pregazit neki kamion ali se treba brzo izmaknut.
ako nadjes taj filmic javi xD
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
- Jandra
Tocno. Alma je slicna ovoj iz kruga...majstoro wrote:slicno ima i u kruguJandra wrote:To je ta neka curica koja se pojavljuje sva krvava... Imam neki kratki filmić baš o toj Almi kad je kod psihologa i nes ju ispituju.majstoro wrote: to neka muslimanka što li?
ako nadjes taj filmic javi xD
P.S. Taj filmic imas na youtubeu: http://www.youtube.com/watch?v=VHb1U8fyjqk
- Decadentor
- john_constantine
Akcijski FPS s solidnim RPG elementima poput nadograđivanja oružja. neprijatelje se tamane na poseban način, tako da im otkidaš udove i slično, makar ima nekih koje je potrebno više municije u bilo koju točku... Ima i gadnih stvorenja kao kukci koje možeš ubiti samo vatrom. Akcija je dobra, gledaš iz drukčijeg kuta na koji se treba naviknuti, priča ništa posebno pošto se svodi na par ljudi, a više na tekstove koje pronalaziš. Imaš i bossove, od kojih je zadnji pravi spektakl, ali ne tako očaravajuć. Igra je dosta repetitivna, jer se puno štoseva ponavlja. A imaš i zagonetke da ne bude dosadno. no, iritira stalno vraćanje na iste lokacije... Igra koju ćeš igrati samo jedanput.Jandra wrote:Eeeeee, reci jel valja kaj?Decadentor wrote:Preso jucer DEAD SPACE
Michel puši karu.
- Jandra
To te ja pitam... To moram nekako nabavit, a s ovim vraćanjem na stare pozicije, već sam se naviknuo kod Prince of Persia: Warrior Within (tamo se barem 3 puta na SVAKU poziciju vraćašjohn_constantine wrote:Akcijski FPS s solidnim RPG elementima poput nadograđivanja oružja. neprijatelje se tamane na poseban način, tako da im otkidaš udove i slično, makar ima nekih koje je potrebno više municije u bilo koju točku... Ima i gadnih stvorenja kao kukci koje možeš ubiti samo vatrom. Akcija je dobra, gledaš iz drukčijeg kuta na koji se treba naviknuti, priča ništa posebno pošto se svodi na par ljudi, a više na tekstove koje pronalaziš. Imaš i bossove, od kojih je zadnji pravi spektakl, ali ne tako očaravajuć. Igra je dosta repetitivna, jer se puno štoseva ponavlja. A imaš i zagonetke da ne bude dosadno. no, iritira stalno vraćanje na iste lokacije... Igra koju ćeš igrati samo jedanput.Jandra wrote:Eeeeee, reci jel valja kaj?Decadentor wrote:Preso jucer DEAD SPACE
- john_constantine