Dylan Dog: Dead of Night (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
ZeroX

Post by ZeroX » 07 May 2009, 18:43

john_constantine wrote:ja mogu odmah reći po slici da će film biti tipično američko komercijalno smeće koje nema veze s stripom. :roll:
slažem se u potpunosti..
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2009, 18:47

ZeroX wrote:
john_constantine wrote:ja mogu odmah reći po slici da će film biti tipično američko komercijalno smeće koje nema veze s stripom. :roll:
slažem se u potpunosti..
ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...
Michel puši karu.

ZeroX

Post by ZeroX » 07 May 2009, 21:11

john_constantine wrote:
ZeroX wrote:
slažem se u potpunosti..
ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...
Ak ništ drugo barem nek Groucha dobro naprave, ak se uopće i bude pojavio u filmu :)
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2009, 21:58

ZeroX wrote:
john_constantine wrote:
ZeroX wrote: slažem se u potpunosti..
Ak ništ drugo barem nek Groucha dobro naprave, ak se uopće i bude pojavio u filmu :)

Nema Groucha.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2009, 22:09

Ghostface wrote:
ZeroX wrote:
john_constantine wrote: ma slike nemaju nikakav dylan dog ugođaj, i još fucking crnac u filmu? Nije da sam rasista, ali u dylan dogu je bilo vrlo malo crnih likova...

Nema Groucha.
Image
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 May 2009, 22:30

Dragonrage wrote:Excluzivne fotke iz filma...

Image Image Image Image Image
nije to to... :?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 May 2009, 22:32

ni blizu

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 May 2009, 20:08

Vidie se da Ameri nisu uhvatili niti bit serijala niti bit samog lika :cry:

No barem Dylan nosi crvenu košulju :lol:

p.s. - nadam se da neće ispasti cijeli film kao "Alone int the Dark" i da ovaj Dylan neće ispasti Edward Carnby iz tog Bollinog filma :?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 11 May 2009, 09:26

izgleda ko smallville.
meets buffy ubica vampira.
The Movie.
2.

:cry:
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2009, 18:58

dr_gonzo wrote:Vidie se da Ameri nisu uhvatili niti bit serijala niti bit samog lika :cry:

No barem Dylan nosi crvenu košulju :lol:

p.s. - nadam se da neće ispasti cijeli film kao "Alone int the Dark" i da ovaj Dylan neće ispasti Edward Carnby iz tog Bollinog filma :?
Začudio bi se...ali čitao sam neke komentare, i Ameri su preuzbuđeni zbog ovoga...naime nikada nisu čuli za Dylan Doga (barem ti čije komentare sam čitao), i ovo im zvuči i izgleda izvrsno. Čini se da će na kraju biti razočarani samo Europljani... :?

RoyaleNoir

Post by RoyaleNoir » 13 May 2009, 22:15

Dylan Dog. Lik iz moje mladosti :D Imao sam gotovo sve brojeve stripova jer u ono vrijeme nije bilo tako lako doći do kvalitetnog VHS horrorca. Koliko me sjećanje služi Dylan je u svakom broju poševio neku ribu pa me zanima ima li toga i u filmu :D :D :D

Wendigo

Post by Wendigo » 13 May 2009, 23:06

RoyaleNoir wrote:Dylan Dog. Lik iz moje mladosti :D Imao sam gotovo sve brojeve stripova jer u ono vrijeme nije bilo tako lako doći do kvalitetnog VHS horrorca. Koliko me sjećanje služi Dylan je u svakom broju poševio neku ribu pa me zanima ima li toga i u filmu :D :D :D
nebih rekao da će biti togga.. sudeći po slikama, ovaj film je sve samo ne DYD kakav bi treba bit.

A$H

Post by A$H » 13 May 2009, 23:10

kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..
stvarno se nadam da ce film bit super..pa da dozivimo da DD mozda bude i serijal..ima potencijala..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2009, 23:42

A$H wrote:kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..
stvarno se nadam da ce film bit super..pa da dozivimo da DD mozda bude i serijal..ima potencijala..

Pozlatile ti se riječi 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 May 2009, 03:17

A$H wrote:kako volim kad ga svi serendaju unaprijed..mogu ja izvuc 5 slika iz Dellamorte Dellamore za koje bi svi rekli nije to to..pa kad pogledas film ispadne remek djelo..tak da..ne znam zasto svi odmah u startu imaju nikakva ocekivanja radi 5 slika..itd..
sve pet, ali sada otvaramo drugo poglavlje: zašto marketinški stroj u velikom broju situacija izabere baš najgluplje slike da baci prvi ikakav teaser na film? stvarno neznam što im je u glavi, eventualno zato jer gledaju na svaki film samo kao celuloidno djelo sa X glumaca, pa im je poanta samo poslikati glumce u XYZ situaciji i to razaslati po netu

Post Reply