Primeval - serija
- john_constantine
počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.
Michel puši karu.
- A$H
malo budno ispada kad toliko paznje dajes frizurama likova..john_constantine wrote:počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
A$H wrote:malo budno ispada kad toliko paznje dajes frizurama likova..john_constantine wrote:počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.![]()

Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
lol, CGI efekti... Ma prve dvije sezone su bile stvarno odlične, ali od treće sam odustao kolika je bila blesavoća... Tako da mi baš nije neka šteta.HorrorHR wrote:http://www.horrorhr.com/gasi-se-tv-serija-primeval/
Michel puši karu.