Pa ako si fasciniran sa dreams in the witch house, onda će ti se i Chocolate možda sviđatiAryx wrote:si siguran da to preskocim ?
pogledao dreams in the witch house ... jako dobro , totalno mi se svidjelo puno bolje nego prvi dio makar se ne mozes usporedivati ... idem dalje
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
a što fali toj epizodi? dobro je slijedila radnju priče, ali onaj štakor stvarno ispada smiješno, imaš pravo.HorrorHR wrote:Pa ako si fasciniran sa dreams in the witch house, onda će ti se i Chocolate možda sviđatiAryx wrote:si siguran da to preskocim ?
pogledao dreams in the witch house ... jako dobro , totalno mi se svidjelo puno bolje nego prvi dio makar se ne mozes usporedivati ... idem dalje
Michel puši karu.
- horkolerbus
- john_constantine
-
Ghrall
- Aryx
pa samo sam bio pogledao incident i dreams , samo kazem da mi je dreams puno bolji od prve epizodeHorrorHR wrote:Pa ako si fasciniran sa dreams in the witch house, onda će ti se i Chocolate možda sviđatiAryx wrote:si siguran da to preskocim ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- HorrorHR
- Site Admin
mislio sam reći iz perspektive toga da je Incident (i ne samo po meni) među najboljim epizodama prve sezoneAryx wrote:pa samo sam bio pogledao incident i dreams , samo kazem da mi je dreams puno bolji od prve epizodeHorrorHR wrote:Pa ako si fasciniran sa dreams in the witch house, onda će ti se i Chocolate možda sviđatiAryx wrote:si siguran da to preskocim ?
- A$H
odmah je poslje Imprint-a od Miike-a..HorrorHR wrote:mislio sam reći iz perspektive toga da je Incident (i ne samo po meni) među najboljim epizodama prve sezoneAryx wrote:pa samo sam bio pogledao incident i dreams , samo kazem da mi je dreams puno bolji od prve epizodeHorrorHR wrote: Pa ako si fasciniran sa dreams in the witch house, onda će ti se i Chocolate možda sviđati
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
imprint je najjači u serijalu. I danas se ježim od onih scena s iglama...A$H wrote:odmah je poslje Imprint-a od Miike-a..HorrorHR wrote:mislio sam reći iz perspektive toga da je Incident (i ne samo po meni) među najboljim epizodama prve sezoneAryx wrote: pa samo sam bio pogledao incident i dreams , samo kazem da mi je dreams puno bolji od prve epizode
Michel puši karu.