Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
- john_constantine
ma u onim prljavi pokvareni varalice je legenda, scena s kolicima ili kada glumi njegovog brata da bi otjerao žene... Ali stvarno, radi te face mi nikako ne ispada komedijaš...filmophil wrote:ma steve martin je iritantan gdje god se pojavi...ima glupu facu nekakvu, ne zna glumiti, a pokušava biti smiješan...
Michel puši karu.
- Boby
Ja ga inače volim ali ne zbog face i fora već zato što mi njegovi filmovi obično zrače nečim posebnim. Inače, Steve Martin je umro u artističkom smislu. Njegova sudbina odlično je opisana u ovom videu pa tko se hoće smijati: http://www.youtube.com/watch?v=PJUuPA90pIwjohn_constantine wrote:ma u onim prljavi pokvareni varalice je legenda, scena s kolicima ili kada glumi njegovog brata da bi otjerao žene... Ali stvarno, radi te face mi nikako ne ispada komedijaš...filmophil wrote:ma steve martin je iritantan gdje god se pojavi...ima glupu facu nekakvu, ne zna glumiti, a pokušava biti smiješan...
- dr mladjo
ma dobar je on dok je malo skuliran.dok se ne krevelji toliko.meni je pravo dobro ispao u bowfinger(čak i eddie murphy)john_constantine wrote:
ma u onim prljavi pokvareni varalice je legenda, scena s kolicima ili kada glumi njegovog brata da bi otjerao žene... Ali stvarno, radi te face mi nikako ne ispada komedijaš...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Studeni
DER BAADER MEINHOF KOMPLEX ---- više nego dobar, ali nakon niza sjajnih dokumentaraca očekivao sam bolji igrani film na ovu temu....ne smeta me ni što je u najvećem dijelu film fokusiran skoro pa samo iz perspektive grupe, već što samo stanje Njemačke u tom trenutku nije detaljnije postavljeno/pojašnjeno....inače,grupa kao grupa meni, generalno, ima zanimljiviju priču od Crvenih Brigada pa mislim da je trebalo ispasti bolje po defaultu..... 7.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Asfodel
Joj moram to već jednooom...Studeni wrote:
DER BAADER MEINHOF KOMPLEX ---- više nego dobar, ali nakon niza sjajnih dokumentaraca očekivao sam bolji igrani film na ovu temu....ne smeta me ni što je u najvećem dijelu film fokusiran skoro pa samo iz perspektive grupe, već što samo stanje Njemačke u tom trenutku nije detaljnije postavljeno/pojašnjeno....inače,grupa kao grupa meni, generalno, ima zanimljiviju priču od Crvenih Brigada pa mislim da je trebalo ispasti bolje po defaultu..... 7.5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Studeni
pa šta čekaaaaaššš.....Asfodel wrote:Joj moram to već jednooom...Studeni wrote:

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
primeval season 2 - zabavna serija nabijena akcijom, humorom i CGI čudovištima. Serija je živa zaraza, svih tih 7 nastavak sam pogledao u jednom danu, odnosno, danas. Glumci su bolji nego u prvoj sezoni i više zabavniji - profesor, cure, šmokljan, lovac na čudovišta. Najviše mi se dopala Cutterova žena koja je baš seksi kučka, i izgleda da će u trećoj sezoni imati važnu ulogu. Ima dosta impresivnih stvorenja, i dobrih ideja. Vrlo zabavno koliko zarazno. 4/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
Star Trek (2009)-nisam više mogao izdržat pa sam nabavio film.nisam neki ljubitelj TOS ali ovim filmom je sve ispravljeno.tehnika ,novi glumci.jedva čekam da ga pogledam u kinu.. 9/10
ps velika je preporuka da se pročita i star trek countdown strip serijal..dosta toga o neri je objašnjeno...
Superbad (2007)-još uvijek odlična appatowa komedija 8/10
ps velika je preporuka da se pročita i star trek countdown strip serijal..dosta toga o neri je objašnjeno...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
- Scarface
dr mladjo wrote:Star Trek (2009)-nisam više mogao izdržat pa sam nabavio film.nisam neki ljubitelj TOS ali ovim filmom je sve ispravljeno.tehnika ,novi glumci.jedva čekam da ga pogledam u kinu.. 9/10
Nije baš njegova, s obzirom da je on samo producent, onda možeš recimo za Hostel reć da je Tarantinov.
- dr mladjo