OTc. Nešto što me smeta a nisu dagnje
Sto se zadnje jeli/pili
- dr_gonzo
Što?
Ja jedem one koje sa sa Zlarina, dok nikad nisam jeo one iz Šibenskog kanala (odakle su te) jer nikad mi se nisu činile baš toliko sočne kao ove gdje je otvoreno more...
Eh da jesu li bile na buzaru ili?
Ja jedem one koje sa sa Zlarina, dok nikad nisam jeo one iz Šibenskog kanala (odakle su te) jer nikad mi se nisu činile baš toliko sočne kao ove gdje je otvoreno more...
Eh da jesu li bile na buzaru ili?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- cactus
Na buzaru uz sve ono što već ide uz to a porijeklo je šibenik,nemam nikakvu fotografiju berača dagnji,možda su i sa Zlarina što se mene tiče najbitnije je da ne završim na prvoj pomoći nakon što ih konzumiram 
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- DEXTER
- elrania
- dr_gonzo
cactus wrote:Na buzaru uz sve ono što već ide uz to a porijeklo je šibenik,nemam nikakvu fotografiju berača dagnji,možda su i sa Zlarina što se mene tiče najbitnije je da ne završim na prvoj pomoći nakon što ih konzumiram
Ne mogu biti sa Zlarina jer je uzgajalište u Šibenskom kanalu. Ja to onako za svoje potrebe poberem malo.
Inače upravo pojeo nojevo meso
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -