Koji ste horror zadnji gledali?
-
- Decadentor
- DEXTER
- Decadentor
- dr_gonzo
-
- Bad Seed
the happening (uncut) - gledala ga već u kinu prije i nije mi baš bio nešto. sad mi je bolje legao.
gabriel - bezveze. loša režija, loša gluma, očajni efekti...
the broken - svidio mi se film. jest da ima rupa i na kraju imaš milijardu pitanja, ali dobra je atmosfera i sviđa mi se što je tako spor i nema krvi do koljena.
ghost ship - po stoti put na tv. prva scena je dobra, nakon toga sam lagano zaspala. gabriel divan si, al već mi se na vrh glave popeo taj film.
gabriel - bezveze. loša režija, loša gluma, očajni efekti...
the broken - svidio mi se film. jest da ima rupa i na kraju imaš milijardu pitanja, ali dobra je atmosfera i sviđa mi se što je tako spor i nema krvi do koljena.
ghost ship - po stoti put na tv. prva scena je dobra, nakon toga sam lagano zaspala. gabriel divan si, al već mi se na vrh glave popeo taj film.
- majstoro
-
The forsaken - Dosta dobar film o vampirima u kojem nema prikazivanja vampirskih zuba, malo je krvi ali u filmu jednostavno toga uopće ne fali. Više je skrenuta pozornost na likove koji su svi zanimljivi. Iako ima par malo bezveznih situacija u samoj radnji no to ne smanjuje puno dojam o filmu. Efekti u filmu su zadovoljavajući. 7/10
- yaps
Splinter 5,5/10. Film je sasvim pristojan, ideja je dobra. Ne dopada mi se sto nije objasnjena pojava iglicastog stvorenja i sto nema punog prikaza napada i par scena koje su losije uradjene, napr. tipu je odsecena ruka, a u jednoj sceni se vidi da je drzi iza ledja, a glupa je scena i kad tip ulazi u auto,ne zatvara vrata (verovatno mu se mozak zaledio;-)),dok ga stvorenje vreba napolju. Moglo je i bolje, ali sve u svemu nije lose.
- Studeni
BABYSITTER WANTED ---- ni osrednje. trpim brdo ovakvog sranja, ali ovo je baš loše....stalno se pitaš koja budala daje pare za ovako šta, ali onda skužiš da je tip sam (skoro) producirao sve....loša gluma, dosadno....4/10
THE CHILDREN ---- e,ovo je sjajno....super atmosfera, creepy klinci, dobra gluma.....totalno mi se sviđa što nema objašnjenja zašto su klinci takvi nego se svako malo samo kadrom sugerira da je (očito) šuma u pitanju....izvrstan debi! 8/10
TIMBER FALLS ---- petstoti derivat "izgubljeni u hillbilly pripizdini", ali bez obzira na smijeh i klišeje iz neobjašnjivih razloga nemam ništa protiv ovog filma.....6/10
MUSALLAT ---- u konačnici, više nego okej. početak mi je najslabija karika dok se radnja odvija u Berlinu i nekako je bezidejno....kasnije kad se prebaci u Istanbul, film dobije neku svoju autentičnost, a i zanimljivo je gledati nešto poput j-horora iz islamske perspektive.... 6.5/10
SEMUM ---- na sličnu foru kao i Musallat, ali dinamičniji i zanimljiviji....CGI je na "dno dna" nivou, ali totalno imaš filing da frajera to ni najmanje ne brine, naprotiv! izrazito jednostavna (da ne kažem banalna) priča (kao i u većini j-horora, a ovo očito ima utjecaje istog), puštena kroz filter islama......kul! 7/10
THE CHILDREN ---- e,ovo je sjajno....super atmosfera, creepy klinci, dobra gluma.....totalno mi se sviđa što nema objašnjenja zašto su klinci takvi nego se svako malo samo kadrom sugerira da je (očito) šuma u pitanju....izvrstan debi! 8/10
TIMBER FALLS ---- petstoti derivat "izgubljeni u hillbilly pripizdini", ali bez obzira na smijeh i klišeje iz neobjašnjivih razloga nemam ništa protiv ovog filma.....6/10
MUSALLAT ---- u konačnici, više nego okej. početak mi je najslabija karika dok se radnja odvija u Berlinu i nekako je bezidejno....kasnije kad se prebaci u Istanbul, film dobije neku svoju autentičnost, a i zanimljivo je gledati nešto poput j-horora iz islamske perspektive.... 6.5/10
SEMUM ---- na sličnu foru kao i Musallat, ali dinamičniji i zanimljiviji....CGI je na "dno dna" nivou, ali totalno imaš filing da frajera to ni najmanje ne brine, naprotiv! izrazito jednostavna (da ne kažem banalna) priča (kao i u većini j-horora, a ovo očito ima utjecaje istog), puštena kroz filter islama......kul! 7/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Bad Seed