Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- maddjuro
star trek 11- 7/10.
Mogu reći da me je film iznenadio, nije toliko loš koliko sam mislio da će biti, odlične animacije, zanimljiva radnja, super glazba, jedine primjedbe su mi da mi se glumačka postava nije previše dopala, i malo su pre hi-teck napravili most enterprisea, fali ono nešto iz orginala
Mogu reći da me je film iznenadio, nije toliko loš koliko sam mislio da će biti, odlične animacije, zanimljiva radnja, super glazba, jedine primjedbe su mi da mi se glumačka postava nije previše dopala, i malo su pre hi-teck napravili most enterprisea, fali ono nešto iz orginala
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
- Dragonrage
Po meni je glumačka ekipa upravo ono najbolje u filmu...maddjuro wrote:star trek 11- 7/10.
- Asfodel
Caché - očekivano poigravanje s gledateljem, ali ne u samom filmu (koji nije baš eksperimentalan, nego trilerast) nego u kraju. Odnosno u tome da film nema kraj. Ono što me veseli je internet i mišljenja ostalih, za koja smatram da su ispravna i zahvaljujući tome shvaćam bit filma. Nažalost sama ne bih mogla. Jako dobar film.
Ništa, kad sretnem Hanekea
priupitat ću ga što je htio reći...
Ništa, kad sretnem Hanekea

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Asfodel wrote:Caché - očekivano poigravanje s gledateljem, ali ne u samom filmu (koji nije baš eksperimentalan, nego trilerast) nego u kraju. Odnosno u tome da film nema kraj. Ono što me veseli je internet i mišljenja ostalih, za koja smatram da su ispravna i zahvaljujući tome shvaćam bit filma. Nažalost sama ne bih mogla. Jako dobar film.
Ništa, kad sretnem Hanekeapriupitat ću ga što je htio reći...
Ajme majko, ovo san gleda u Cinestaru prije par godina kad san bija u posjeti, koja dosada od filma, kad tad nisan demonstrativno napustija kino dvoranu neću nikad.
- Asfodel
Mda to su oni ili voliš ili mrziš umjetnici a la Lynch...Ghostface wrote:Asfodel wrote:Caché - očekivano poigravanje s gledateljem, ali ne u samom filmu (koji nije baš eksperimentalan, nego trilerast) nego u kraju. Odnosno u tome da film nema kraj. Ono što me veseli je internet i mišljenja ostalih, za koja smatram da su ispravna i zahvaljujući tome shvaćam bit filma. Nažalost sama ne bih mogla. Jako dobar film.
Ništa, kad sretnem Hanekeapriupitat ću ga što je htio reći...
Ajme majko, ovo san gleda u Cinestaru prije par godina kad san bija u posjeti, koja dosada od filma, kad tad nisan demonstrativno napustija kino dvoranu neću nikad.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
fanboys...a šta ja znam, ocjena 3.5/5...nisam se previše smijao tokom filma, ali baš mi je dobro sjeo i dobar feeling je ostavio nakon gledanja tako da je ocjena solidna...ustvari kad bolje razmislim nisam se nijednom nasmijao, ali priča sama po sebi i kroz što prolaze, to je sve u redu
This is the Zodiac speaking.
-
- dr_gonzo
The Duellists (1977)
Odličan film Ridleya Scotta sa legendama Keithom Carradineom i Harveyom Keitelom koju mogu uvijek iznova da gledam (odlična gluma i odlične scene mačevanja)
Narrator:
"- The duellist demands satisfaction. Honour, for him, is an appetite. This story is about an eccentric kind of hunger. It is a true story and begins in the year that Napoleon Bonaparte became ruler of France."
Odličan film Ridleya Scotta sa legendama Keithom Carradineom i Harveyom Keitelom koju mogu uvijek iznova da gledam (odlična gluma i odlične scene mačevanja)
Narrator:
"- The duellist demands satisfaction. Honour, for him, is an appetite. This story is about an eccentric kind of hunger. It is a true story and begins in the year that Napoleon Bonaparte became ruler of France."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr mladjo
Looney Tunes: Back in Action (2003) -ah lik steve martina jednostavno previše iritira.čak mi skoro skida onu žensku iz transportera 3 s trona..6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
potpis, to sam i ja govorio, inače mi je dobar taj glumac, ali ovo...dr mladjo wrote:Looney Tunes: Back in Action (2003) -ah lik steve martina jednostavno previše iritira.čak mi skoro skida onu žensku iz transportera 3 s trona..6/10

Michel puši karu.