ah film ceste.a ljudi žele da ispune prijatelju največu želju.šta se ima tu čudno?Sammy wrote:pogledo sam trailer..neznam stvarno sta je bit filma..nije tolka stvar u humoru, nego je radnja šit..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
- Sammy
ma..zakljucili smo da je film glupostdr mladjo wrote:ah film ceste.a ljudi žele da ispune prijatelju največu želju.šta se ima tu čudno?Sammy wrote:pogledo sam trailer..neznam stvarno sta je bit filma..nije tolka stvar u humoru, nego je radnja šit..

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
- Aryx
-
- elrania
riki-oh: the story of ricky [1991]
koji urnebes
mislim da bi ovo bilo puno zabavnije gledati u vecem drustvu, ali i ovako je bilo kompletno lol iskustvo
ne sjecam se kad sam toliko gorea vidjela u nekom borilackom filmu
i jos b produkcija daje posebnu car...
trebala sam ovo odavno pogledati, al uvijek se nekako odgadalo...no neka, taman je sjelo sada.
malo sam neodlucna glede ocjene... u globalu nije nesto sto bih isla izdizati, ali gledajuci na nj ko zajebanciju, projekt koji tezi ekstremnom pretjerivanju i ostavljanju gledatelja u poluzacudenom stanju, dobit ce
7/10
koji urnebes

mislim da bi ovo bilo puno zabavnije gledati u vecem drustvu, ali i ovako je bilo kompletno lol iskustvo
ne sjecam se kad sam toliko gorea vidjela u nekom borilackom filmu

i jos b produkcija daje posebnu car...
trebala sam ovo odavno pogledati, al uvijek se nekako odgadalo...no neka, taman je sjelo sada.
malo sam neodlucna glede ocjene... u globalu nije nesto sto bih isla izdizati, ali gledajuci na nj ko zajebanciju, projekt koji tezi ekstremnom pretjerivanju i ostavljanju gledatelja u poluzacudenom stanju, dobit ce
7/10
- cactus
Laurel and Hardy - Talkies (1929) Eto,od ghost ship ne mogu gledati nikakav loš horror pa da ne istražujem okrenuo sam malo na ovo,humor koji vrijedi i dan danas nakon huuuuh godina.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Sammy
dobro, priznajem da sam pogrijesio sto sam zakljucivao nesta o filmu, a nisam ga ni pogledo.. my bad...ali sam pogledo trailer, procito par komentara..i to mi sve vuce na glupost od filma..al, svejedno, film se prvo treba pogledat..(al necu ga gledat sigurnoJohn_Ryder wrote:krivo ste zaključilia ti ga prvo pogledaj pa onda sudi

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Boby
"Choke (2008)"
Pomalo sam razočaran. Na kutiji DVD-a stoji popis festivala koje je ovaj film obišao, još je uz to riječ o crnoj indie komediji koja se bavi temtikom nimfomanije pa se očekuje nešto uistinu impresivno. Na kraju, film koji nema neku konkretnu priču (što svakako nije negativno) ostavlja i takav dojam, nekonkretan i zaboravljiv. Izuzev tome, gluma je odlična i postoji nekoliko urnebesnih scena te je svakako za toplu preporuku ali sumnjam da će se netko htjeti vratiti na opetovano gledanje
Pomalo sam razočaran. Na kutiji DVD-a stoji popis festivala koje je ovaj film obišao, još je uz to riječ o crnoj indie komediji koja se bavi temtikom nimfomanije pa se očekuje nešto uistinu impresivno. Na kraju, film koji nema neku konkretnu priču (što svakako nije negativno) ostavlja i takav dojam, nekonkretan i zaboravljiv. Izuzev tome, gluma je odlična i postoji nekoliko urnebesnih scena te je svakako za toplu preporuku ali sumnjam da će se netko htjeti vratiti na opetovano gledanje
- Asfodel
Ryder je ovo pohvalio... Ja ne znam jel bih trebala prvo čitat knjigu...hmm..Boby wrote:"Choke (2008)"
Mislim da ću knjigu prvo, jer bi vjerujem ispala smješnija od filmića..

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Film jest za pohvalu, vrijedi ga pogledati ali ziher ga ne bum opet gledal što mi pak nije slučaj za neke druge filmove srodne ovom. Ako imaš vremena, uvijek je dobro prvo pročitati knjigu ali onda obično film ostavlja još i gori dojamAsfodel wrote:Ryder je ovo pohvalio... Ja ne znam jel bih trebala prvo čitat knjigu...hmm..Boby wrote:"Choke (2008)"
-
ja nisam pročitao knjigu tako da asfodel neznam kolko ti vrijedi moj dojam o filmu,pošto je običaj da je knjiga bolja od ekranizacijeBoby wrote:Film jest za pohvalu, vrijedi ga pogledati ali ziher ga ne bum opet gledal što mi pak nije slučaj za neke druge filmove srodne ovom. Ako imaš vremena, uvijek je dobro prvo pročitati knjigu ali onda obično film ostavlja još i gori dojamAsfodel wrote:Ryder je ovo pohvalio... Ja ne znam jel bih trebala prvo čitat knjigu...hmm..Boby wrote:"Choke (2008)"
- bakero
Night train 5/10 blesavo...
Kronike iz Narnije-Princ Caspian - svakako lošiji od prvog dijela...6/10
Before the devil knows you're dead - simpatična priča,isplati se bar radi Ethan Hawkea utrošit nekih sat i četrdeset..koji moćan glumac..7.5/10

Kronike iz Narnije-Princ Caspian - svakako lošiji od prvog dijela...6/10
Before the devil knows you're dead - simpatična priča,isplati se bar radi Ethan Hawkea utrošit nekih sat i četrdeset..koji moćan glumac..7.5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
A Trip to the Moon - kratki urnebesni filmić koji u 14 minuta sadržava smiješne gegove, stari naučnici koji sliče čarobnjacima putuju metkom na mjesec i pogode ga u oko, a tamo na mjesecu neka alienska rasa koju uništavaju kišobranima. Zabavno od početka do kraja, s smiješnim gegovima, ludorijama. 5/5
Michel puši karu.