Meni je album odličan ali moraš uzeti u obzir da ga ja slušam već oko 5 godina, od teške demo verzije do finalnog proizvodaFreddy Krueger wrote:Kad na ofisl sajtu mi nece skinut Cynosure a u velikoj sam napasti da posjedujem tu pjesmu...
Iskreno,Film,jel vrijedi kupit album,Cynosure je odlican a ova machina je tak,ok...
Glazba.
-
FilmTV
- HorrorHR
- Site Admin
Slažem se za FilmTV-ovim komentarom... Uvijek ću pamtiti par koncerata - onaj u St Vinčentu kada nas je ako se ne varam bubnjar Fathera vozio natrag u Rijeku sa FilmTVovim autom i sa stolicom koju smo negdje u alkoholnom deliriju maznuli i onaj u Točki gdje sam se izpogao kao svinja da sam morao povraćati. Kad malo promislim na Fatherima sam se i u Kalvariji toliko zabio, izpogao i onda svjetski povraća odmah nakon... Mislim da je to bio onaj put nakon kojeg je FilmTV došao dan kasnije kod mene i rekao koji kurac mi radi ogromna palma u bunkeru auta
E, to su koncerti

-
FilmTV
JebenoHorrorHR wrote:Slažem se za FilmTV-ovim komentarom... Uvijek ću pamtiti par koncerata - onaj u St Vinčentu kada nas je ako se ne varam bubnjar Fathera vozio natrag u Rijeku sa FilmTVovim autom i sa stolicom koju smo negdje u alkoholnom deliriju maznuli i onaj u Točki gdje sam se izpogao kao svinja da sam morao povraćati. Kad malo promislim na Fatherima sam se i u Kalvariji toliko zabio, izpogao i onda svjetski povraća odmah nakon... Mislim da je to bio onaj put nakon kojeg je FilmTV došao dan kasnije kod mene i rekao koji kurac mi radi ogromna palma u bunkeru auta![]()
E, to su koncerti
![]()
- Zombiemachine
Sale? Svirao je neko vrijeme bubnjeve u Ashesima sa mojim bratom.HorrorHR wrote:Slažem se za FilmTV-ovim komentarom... Uvijek ću pamtiti par koncerata - onaj u St Vinčentu kada nas je ako se ne varam bubnjar Fathera vozio natrag u Rijeku sa FilmTVovim autom i sa stolicom koju smo negdje u alkoholnom deliriju maznuli i onaj u Točki gdje sam se izpogao kao svinja da sam morao povraćati. Kad malo promislim na Fatherima sam se i u Kalvariji toliko zabio, izpogao i onda svjetski povraća odmah nakon... Mislim da je to bio onaj put nakon kojeg je FilmTV došao dan kasnije kod mene i rekao koji kurac mi radi ogromna palma u bunkeru auta![]()
E, to su koncerti
![]()
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- metallicat
Gosp. wrote:Nisam pretjerani ljubitelj Borgira, ali posljednji album mi paše.
Preporučujem ga, zove se In Sorte Diaboli!
Izlazi za nekih mjesec i pol, koliko mi je poznato.
kad si već spomenuo evo info : novi studijski album Dimmu Borgira, "In Sorte Diaboli", izaći će za Nuclear Blast 27. travnja. Tematika će mu biti vezana uz srednjevjekovnu Europu.
Popis pjesama:
1. The Serpentine Offering
2. The Chosen Legacy
3. The Conspiracy Unfolds
4. The Sacrilegious Scorn
5. The Fallen Arise
6. The Sinister Awakening
7. The Fundamental Alienation
8. The Invaluable Darkness
9. The Foreshadowing Furnace
singl "The Serpentine Offering", čiji je izlazak najavljen za 30. ožujka, sadržavat će i radio edit, te instrumentalnu verziju imenovane pjesme. to bi bilo to.

-
Gosp.
Mračniji je od prijašnjih uradaka.
Lijepe simfonije.
Moram priznati da neznam kakve veze tema albuma ima sa srednjovjekovnom Europom, ali isto tako priznajem da sam se potrudio poslušati tekst sveukupno možda 3 pjesme.
Za ostatak mi se nije dalo koncentrirati.
Lijepe simfonije.
Moram priznati da neznam kakve veze tema albuma ima sa srednjovjekovnom Europom, ali isto tako priznajem da sam se potrudio poslušati tekst sveukupno možda 3 pjesme.
Za ostatak mi se nije dalo koncentrirati.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Aryx
Zanima me da li netko mozda ima mp3 onu theme song iz filma Phantasm, inace upravo sam skinuo soundtrack iz Re-animatora hehe, stavljam si to za melodiju za mb , inace koje su vam jos ovako dobre melodije iz horrora
misli da je vec negdje bio slican topic ali ga nemogu naci
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Freddy Krueger
- A$H
zadnje soundtrackove koje skinuh..Aryx wrote:Zanima me da li netko mozda ima mp3 onu theme song iz filma Phantasm, inace upravo sam skinuo soundtrack iz Re-animatora hehe, stavljam si to za melodiju za mb , inace koje su vam jos ovako dobre melodije iz horrora
An American Werewolf in London
Battle Royale
Big Trouble In Little China
In The Mouth Of Madness
Escape From L.A.
Dellamorte Dellamore
Evil Dead
Mad Max 2
The Departed
Carpenter ima uvijek odličnu muziku...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!