Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Donnie Darko
Decadentor wrote:John_Ryder wrote:Decadentor wrote:Superbad - Ponovno sam ga pogledo i ponovno se odusevio, mozda najbolja komedija ikad?

Mclovin

What is his first name?

ja iam original majcu iz filma na kojoj pise "i am mclovin"
epic win
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
Asfodel
-
Harper's Island S01 E02 - i dalje zanimljivo...nije sad da svršavam, ali lijepo je kad iritantani likovi umru na bizaran način.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
john_constantine
The Bone Collector - solidan krimič, dobri glumci, ali slaba ekranizacija knjige u kojem su preuzeli zanimljive dijelove, ništa novoga što bi odvajalo od ostalih krimića. Za jedanput pogledati i to je sve. 3/5
Michel puši karu.
-
Hec
Dungeons and Dragons 2, kako su nasi glupi hrvati na tvu preveli Bijes Boga Zmaja -.-'
"Six strings to cover fear..."
-
Aryx
Cannibalist wrote:Dungeons and Dragons 2, kako su nasi glupi hrvati na tvu preveli Bijes Boga Zmaja -.-'
a lol ja jos gledam wtf koji je to film

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
john_constantine
Cannibalist wrote:Dungeons and Dragons 2, kako su nasi glupi hrvati na tvu preveli Bijes Boga Zmaja -.-'
ma dobro su preveli, to je podnaslov filma Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God . Samo su izostavili D&D
Michel puši karu.
-
cactus
john_constantine wrote:The Bone Collector - solidan krimič, dobri glumci, ali slaba ekranizacija knjige u kojem su preuzeli zanimljive dijelove, ništa novoga što bi odvajalo od ostalih krimića. Za jedanput pogledati i to je sve. 3/5
Donekle se slažem iako mislim da film zaslužuje ipak svih 5/5 jer je kvalitetniji od običnog krimića a i glumci to zaslužuju.
-
A$H
cactus wrote:john_constantine wrote:The Bone Collector - solidan krimič, dobri glumci, ali slaba ekranizacija knjige u kojem su preuzeli zanimljive dijelove, ništa novoga što bi odvajalo od ostalih krimića. Za jedanput pogledati i to je sve. 3/5
Donekle se slažem iako mislim da film zaslužuje ipak svih 5/5 jer je kvalitetniji od običnog krimića a i glumci to zaslužuju.
wow..Se7en zasluzuje 5/5..ovome je bas 3 najvise kaj i moze dobit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
elrania
fanny och alexander [1982]
prizori iz bracnog zivota su mi se cinili ko najintenzivniji bergmanov film sto se tice emocija i odnosa, ali 5 sati gledanja ovoga preuzimaju tu titulu.
ne mogu se nadiviti preciznosti i osobnosti koju film ima i ekstremnoj kompleksnosti na vise nivoa... scene fantastike su skoro pa savrsene i s duhom odradene, a priroda filma je takva da bas dotice.
kadrovi su odlicni, nacin na koji je snimano, osvjetljenje, glazba... a gluma je nesto sto zasluzuje iskreno priznanje.
mozda zvucim overexcited sada, ali nakon 5h gledanja 4 epizode koje tvoje ovo ostvarenje i nakon slusanja toliko razlicitih dijaloga i indirektnih ispovijesti bez najmanjeg trenutka zamora, ne mogu biti nezadovoljna.
iskreno sumnjam da ce vecini sjest...film je spor i to je vjerojatno najveci 'nedostatak' kojeg suvremena publika nece bas lako progutati, ali ako se pocne slusati, gledati i reagirati na sporost i upijati boje i oblike, mislim da se dobiva ostvarenje koje na nadnaravni nacin pruza toliko stapanja s filmom i ne samo usvajanje, nego i osjecanje onoga sto se dogada.
jos jednom bergmanu skidam kapu...
10/10
-
goonies
Je Suis Merci-film zaslužuje svaku pohvalu osim malo spore radnje,ali dojam ostaje isti
5/5
„This Is It“
-
dr mladjo
Office Space (1999)-pri prvom gledanju film mi se nije svidio,točnije nije opravdao ugled koji je imao...očekivao sam više humora i satiričnosti.a sad pri drugom gledanju..ne znam jesam li zreliji il je to utjecaj
dilberta,ali jednostavno mi je ispao bolji. 8,5/10
Tropic Thunder (2008)-sad sam nabavio pravu verziju koja je imala sve one trailere i spotove prije film,pa mi se još više svidio.jedna od najboljih komedija proteklih godina..9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Boby
"To Kill a Mockingbird (1962)"
Fim koji je pozicioniran na visokom #47 IMDb liste najboljih filmova, film koji je te godine pokupio 3 Oskara i film kojega sam tek jučer po prvi puta pogledao. Knjigu još nisam imao prilike pročitati ali sam siguran da ono što se je njome htjelo reći ovime je filmom više nego dobro predočeno. Priča je toliko topla da ostavlja bol u prsima nakon što ju se odgleda, nešto poput "Its a Wondeful Life" ali još daleko više. Gluma je maestralna; Gregory Peck je i osvojio zasluženog Oskara, a interpretacije koju je ponudio dječiji dio filmske ekipe donjela je možda najbolja ostvarenja koja sam ikada vidio u dječijoj glumi. Atmosfera filma se gotovo može opipati a ne zaobilazi ga niti onaj staromodni šarm koji je sastavni dio svakog klasika snimljenog u ta vremena ta ga se već nakon prvoga gledanja bez nekog razmišljanja može svrstati u osobnu listu najboljih filmova koje ste pogledali ili koje ćete uopće pogledati.
-
Asfodel
-
Boby wrote:"To Kill a Mockingbird (1962)"
Fim koji je pozicioniran na visokom #47 IMDb liste najboljih filmova, film koji je te godine pokupio 3 Oskara i film kojega sam tek jučer po prvi puta pogledao. Knjigu još nisam imao prilike pročitati ali sam siguran da ono što se je njome htjelo reći ovime je filmom više nego dobro predočeno. Priča je toliko topla da ostavlja bol u prsima nakon što ju se odgleda, nešto poput "Its a Wondeful Life" ali još daleko više. Gluma je maestralna; Gregory Peck je i osvojio zasluženog Oskara, a interpretacije koju je ponudio dječiji dio filmske ekipe donjela je možda najbolja ostvarenja koja sam ikada vidio u dječijoj glumi. Atmosfera filma se gotovo može opipati a ne zaobilazi ga niti onaj staromodni šarm koji je sastavni dio svakog klasika snimljenog u ta vremena ta ga se već nakon prvoga gledanja bez nekog razmišljanja može svrstati u osobnu listu najboljih filmova koje ste pogledali ili koje ćete uopće pogledati.
Ja se ne sjećam previše filma, iako sam ga vrlo vjerojatno gledala...ali htjela bih ponovno da doživim tu ljepotu, jer ju u knjizi nisam našla...
Ali to sam samo ja, ne volim knjige koje ne govore ni o čemu, nego eto o životu (a takvi filmovi nerjetko puuno bolje ispadnu)
-
dr mladjo
Asfodel wrote:
Ja se ne sjećam previše filma, iako sam ga vrlo vjerojatno gledala...ali htjela bih ponovno da doživim tu ljepotu, jer ju u knjizi nisam našla...
Ali to sam samo ja, ne volim knjige koje ne govore ni o čemu, nego eto o životu (a takvi filmovi nerjetko puuno bolje ispadnu)
obvezno ga ponovno pogledat.gregory peck me malo podsječa na andy in shawshenka,tj andy na atticusa..jednostavno nema puno takvih likova večih od života..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Asfodel
-
dr mladjo wrote:Asfodel wrote:
obvezno ga ponovno pogledat.gregory peck me malo podsječa na andy in shawshenka,tj andy na atticusa..jednostavno nema puno takvih likova večih od života..
Znam znam, moram
Samo pitanje hoću se sjetit