A niš...zaboravi..oči me varaju. Ja mislio da pročitao Paxton a ne Thorton...A$H wrote:pa quotao si gore za Thorton-a..pa za njega i kazem..Dragonrage wrote:Gdi Bog te??!A$H wrote: a Eagle Eye si ziher gledao..to je zadnje koliko toliko pametno di se pojavio..![]()
Ja ga se uopće me sjećam od tamo. Zapamtio sam Thortonovu njušku ali Paxton...e ne pada mi uopće na pamet!?
a Paxton..hmm..zadnje pametno i odlicno Frailty..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- john_constantine
lol, pa mi je čudno što to pričaš, ali se nisam htio miješati.Dragonrage wrote:A niš...zaboravi..oči me varaju. Ja mislio da pročitao Paxton a ne Thorton...A$H wrote:pa quotao si gore za Thorton-a..pa za njega i kazem..Dragonrage wrote: Gdi Bog te??!![]()
Ja ga se uopće me sjećam od tamo. Zapamtio sam Thortonovu njušku ali Paxton...e ne pada mi uopće na pamet!?
a Paxton..hmm..zadnje pametno i odlicno Frailty..![]()
![]()
Michel puši karu.
-
filmofil
- Asfodel
Wimbledon - ja sam prije mislila da je ovo neka glupava američka romantična komedijica, kad ono britanski šarmantni duhoviti uradak s mozgom
Tako simpatičan filmić o taako gadnom sportu

Narator i slow motion trenutci su glavni razlog koji ga čine pametnim. Čitam sad što su tvorci filma drugo radili i sve mi je jasno (debilnu Bridget Jones knjigu adaptirali u onako simpa film)
Ako se ne sramite priznati da vam je Love Actually bio dobar, e ondaa...
Narator i slow motion trenutci su glavni razlog koji ga čine pametnim. Čitam sad što su tvorci filma drugo radili i sve mi je jasno (debilnu Bridget Jones knjigu adaptirali u onako simpa film)
Ako se ne sramite priznati da vam je Love Actually bio dobar, e ondaa...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- sikeone
Born to fight- tajlandski film Panne Rittakraia tvorca ong bak serijala i Tonny Jaaov mentor.Film je definitivno lektira za ljubitelje borilačkog žanra, priča je klasično bedasta ali to je samo podloga za fajtove i stuntove koje ekipa izvodi bez žica i pomagala što je stvarno impresivno za gledati(film je rađen prije tridesetak godina). Ljudi padaju sa motoru u vožnji, padaju sa velikih visimna, zabijaju se u zidove, reklamne panoe, djele se udarci koljenima ,laktovima, štapovima itd. Ma divota za gledati 
J...š film u kojem nema tuče
- DEXTER
- john_constantine
shoot em up - preluda i zabavna krvava akcija, s neprestanom akcijom i sjajnom završnicom. Prvi put mi se nije sviđao izbor glumaca, ali sada je više nego dobar, makar nema pravih stripovskih negativaca. Stripovska akcija, lik koji lakoćom pogađa negativce, sulude scene s mrkvom, akcijske otkačene scene kao klizanje po ulju, humor, nasilje, i reference na filmove. 5/5
Michel puši karu.
- Decadentor
-
John_Ryder
- Decadentor
- john_constantine
dr. who - season 2 - odlična sezona, čak puno bolja od prve. David Tennant nažalost nije tako dobar kao prvi gospodar vremena, ali ima svoj stil i smisao za humor, naročito njegove zajebancije i hladnoća. A epizode, izvrsne, osim one blesave Love and monsters. Vukodlaci, zeleni alieni, mačkolika stvorenja, cybermeni, absobirator...
Odlični specijalni efekti, napetosti, povremeni horor elementi, sf tematika, zaraza kojim te serija privuče da gledaš nove epizode, likovi, torchwood. Zadnje epizode su čisto savršenstvo. Zadnja scena s Rose me dirnula. Šteta što se više neće pojavljivati.
Vidim da ju u trećoj sezoni mijenja neka crnkinja, što mi se uopće ne sviđa... 5/5
Michel puši karu.