The Expendables (2010)
- john_constantine
- Sammy
-
Eat Your Brains
- goonies
tocno toGhostface wrote:goonies wrote:mislim da si to ti nešt zbrkoGhostface wrote:Sve je to ok za Zayasa, meni je drag glumac, al zašto pobogu piše da je bija bad u Dexteru? Da nisu to pomišali s Ozom?
Molin? Jesi ti gleda Dextera? On je tamo inspektor, i to pozitivac.
„This Is It“
- Scarface
goonies wrote:tocno toGhostface wrote:goonies wrote: mislim da si to ti nešt zbrko
Molin? Jesi ti gleda Dextera? On je tamo inspektor, i to pozitivac.ne da mi se sa tobom raspravljat,vidim kak je EYB poludio sa tobom
Tvoje je pravo imat neko mišljenje o meni, al me nećeš pravit budalom, ili objasni ovo sa Zayasom ili se ne javljaj.
- goonies
uh...uz dužno poštovanje ne da mi se razgovarat sa tako frustriranom i ocajnom osobom,hvala na razumjevanjuGhostface wrote:goonies wrote:tocno toGhostface wrote:
Molin? Jesi ti gleda Dextera? On je tamo inspektor, i to pozitivac.ne da mi se sa tobom raspravljat,vidim kak je EYB poludio sa tobom
Tvoje je pravo imat neko mišljenje o meni, al me nećeš pravit budalom, ili objasni ovo sa Zayasom ili se ne javljaj.
„This Is It“
- Scarface
goonies wrote:uh...uz dužno poštovanje ne da mi se razgovarat sa tako frustriranom i ocajnom osobom,hvala na razumjevanjuGhostface wrote:goonies wrote: tocno tone da mi se sa tobom raspravljat,vidim kak je EYB poludio sa tobom
U redu, onda mi ne repliciraj ako ne misliš ništa pametno reć.
- goonies
ja sam svoje rekao,a ti nisi tako da još trebaš puno špinata papati da se oslobodiš okolineGhostface wrote:goonies wrote:uh...uz dužno poštovanje ne da mi se razgovarat sa tako frustriranom i ocajnom osobom,hvala na razumjevanjuGhostface wrote:
U redu, onda mi ne repliciraj ako ne misliš ništa pametno reć.
„This Is It“
- Dragonrage
Još jedna slika sa snimanja...

A evo potvrđen je i Gary Daniels...
Daniels boards The Expendables

A evo potvrđen je i Gary Daniels...
Daniels boards The Expendables
My old friend Gary Daniels tells me he’s roasting like a marshmallow over a fire over there in Brazil, where he’s filming a role in Sylvester Stallone’s all-star CytoSport Muscle Milk advertisement “The Expendables”.
- john_constantine